A Nemzeti Lovas Színház igazgatója természetesen nem hagyta ki a hagyományos locsolkodást sem, de nem ő lett volna, ha ezt nem lóról teszi azt.

Tenya úgy locsolta meg kedvesét, ahogy idén senki

A hagyományok híveként locsolóverset is mondott, illetve énekelt, de a színész elárulta, a nagy családi ünneplés még várat magára.

– Fogalmazzunk úgy, hogy még harcolok Jeni családjának kegyeiért – vallotta be lapunknak a Tenya becenevű színész, aki még üzent is fiatal kedvese családjának. – Üzenem anyukádnak, hogy nagyon csípős legyen a torma, mert különben nem megyek locsolkodni!

Tibor elárulta, mindig is fontosnak tartotta a húsvéti hagyományokat, rendszeresen járt locsolkodni a számára fontos hölgyekhez, ám a számuk alaposan lecsökkent, amióta Jenifer belépett az életébe.

– Évek óta járom a várost amolyan 21. századi lovagként, hogy meglocsoljam a hölgyeket, de ez idéntől egy kicsit másképp van, hiszen megtaláltam a hercegnőmet a vártorony tetején. Ő az én Csipkerózsikám, akit felébresztettem az álmából – mutatott Jenire, aki nem csak a szerelme, de állandó fellépőpartnere is lett az elmúlt hónapokban.

Így van lehetőségük arra, hogy a kellemest összekössék a hasznossal, és a húsvétot követően elutazzanak néhány napra.

– Elmegyünk egy kicsit pihenni Eger környékére, igaz, előtte van egy fellépésünk, de utána majdnem két napig miénk a világ – mesélte Pintér, és a közös szabadnapok a kedvesét is felvillanyozták.

– Eddig mindig családi körben töltöttem az ünnepi időszakot, de örülök, hogy kettesben lehetünk – vallotta be a Blikknek Jeni, aki nem piros tojással jutalmazta szerelmét a locsolás után, hanem egy ígérettel. – Az a helyzet, hogy nem tudok lovagolni, és tartok is ezektől a nagy állatoktól. A szerepeim miatt viszont szükségem van erre a tudásra, ezért próbálom leküzdeni a félelmem, és ígérem, megtanulok lovagolni!

(Fotó: Instagram)

Forrás: Blikk

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vacsi
Az "aktuális szerelme" családja nem lelkesedik ezért a majomért? Nem csodálom...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.