Kovács András Péter videósorozatot indított, amelynek első részében a kommentkultúrát szeretné megváltoztatni.

Lehetetlen feladatra vállalkozott a humorista – videó

Forrás: hvg.hu

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
adrenalink
@Shikari: Nem ezt állítottam! Nem tudom mi volt előbb tyúk, vagy a tojás, ki kezdte, de tény, hogy amióta a fityisz ide is betelepítette a te féle bérkommentelőket nagyot zuhant a színvonal, mert termékeny talajra talált:-(
Értelmes párbeszédet nem folytattok. Magányos, megkeseredett emberek vagytok, akik így élik kudarcos életük mindennapjait. Csak szánni tudlak benneteket..
adrenalink
@Shikari: Az én erőm nem tört meg! Nem érdekel senkinek a politikai hovatartozása /ha egyáltalán van/, csak a véleménye az adott témáról. Régen még normális hangon lehetett beszélgetni, és nem csak politikáról. Kitiltást pedig csak az kapott, aki minősíthetetlen hangnemben kommentelt.Most, jobb érzésű ember a céltalanul anyázó hsz-eiteket el sem olvassa...
adrenalink
@Shikari: Régen, mint egy baráti körben (tudom, ez számodra ismeretlen fogalom), tudtunk egymással beszélgetni családról, nyaralásról, kertről, recepekről, vagyis emberi dolgokról.
Volt vérfityiszes kommentelőtársunk, aki nyomatta a pártpropagandát, de tudtuk, hogy az egyik gyerekének eü problémái vannak, mindig beszámolt a kontroll eredményekről, s mi szurkolunk a kis krapeknak.
Én kaptam egy jó tippet, hogy milyen tárolót vegyek, amiben nem megy tönkre a hűtőben a felvágott, és tényleg bejött.
Ilyenek ma már - hála nektek- nincsenek. Helyette egymásra licitáltok k. anyázásban, a cikk témájától függetlenül. Hogy ez a céltalan, gusztustalan trágárkodás mért jó nektek, nem értem...
adrenalink
@Shikari: Milyen "elvtársaid" - ról pötyögsz? Még mindig nem fogad fel, hogy az én felfogásom szerint az embereknek 2 nagy csoportja van, értelmes vs. egyéb (te ide tartozol).
További jó k. anyázást, ez a te világod, ebben érzed jól magad! Kár, mert nagyon sok értékes, jó dologról lemaradsz...
adrenalink
@Shikari: Nagy tévedésben vagy, nem támogatok én senkit! Egyszerűen nem állok le velük vitatkozni, úgy sem értenék meg. Nekem nem tisztem rendreutasítani senkit, elvégre állítólag szólás szabadság van.:-) Szerencsére még nem kötelező olvasmány ezek a hsz-ek, így nem is olvasom őket.
Mégegyszer leírom, nem tudom ki kezdte ezt az egész parttalan vircsaftot, de, ha ez jó nektek, felőlem csináljátok...
adrenalink
@Shikari: Hmmm. hogy a b+, k. anyád mennyire komoly kritika...
Véleményem szerint minden portálon arról lesz szó, amire az oda látogatóknak igénye van. Itt sem csak politikai témájú cikkeket lehet olvasni.
Na, további szép napot!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.