Gelencsér András, Katinka párjának, Máténak az édesapja a Borsnak elmondta: egy szülő számára az a legfontosabb, hogy gyermeke boldog legyen.

Hosszú Katinka új udvarlója a Bors információi szerint nem más, mint az úszóberkekben jól ismert Gelencsér András 33 éves fia, Máté.

Gelencsér Máté édesapja is úszóedző, sőt, ő maga is megismerkedett a sporttal, ráadásul nem is akárki vette a szárnyai alá: Gyurta Dániel edzette két éven keresztül. Máté ezek után feladta az úszást, majd modellkarrierbe kezdett, aminek köszönhetően lehetősége volt bejárni a világot.

Bár a szerelmes pár egyik tagja sem nyilatkozott még a kapcsolatról, a Borsnak sikerült elérnie Máté édesapját, aki levélben írt fia és Hosszú Katinka kapcsolatáról. Úgy tűnik, nem csak a fiatal pár repes az örömtől, de a szülők is örömmel fogadták a bimbózó kapcsolatot.

Apaként azt kell mondjam, ha boldogok a gyerekeink, annál jobb érzés nem létezik. Úszóedzőként pedig az a véleményem, ha egy versenyző boldog, az a versenyteljesítményén is meglátszik. Katka nemzeti kincs, tehát mindenkinek fontos a boldogsága

– fogalmazott a laphoz eljuttatott levelében Gelencsér András.

Cikk- és címlapkép: Facebook/ Hosszú Katinka

(bors.hu)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

terlasz
Az a baj, hogy ez a semmire sem jó bulvársajtó még a legértékesebb emberekből is képes ócska celebet csinálni.

Igaz, nekik is meg kell élniük valamiből, de elmehetnének akár dolgozni is.
kakaósbögre
Ez most azért kibaszott fontos volt,bazdmeg.
verőce21
Még a 20 milliós CSOK-ot is felvehetik! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.