Zámbó Krisztián durva üzenetet fogalmazott meg Sebestyén Balázsnak közösségi oldalán.

Zámbó Jimmy sírjára – mint minden évben – így az idén is halottak napja alkalmából rengeteg mécses és virág került. Édesapja sírját mutatta meg az énekes rajongóinak, de a fotóhoz egy erős üzenetet is írt, ami Sebestyén Balázsnak volt címezve – írja a Ripost és a Blikk.

Csodálatos nyughelye édesapámnak, köszönhető a temérdek kedves rajongónak, akik annyit adtak és annyit kaptak Zámbó Jimmytől lassan húsz éve. Ehhez fűzném hozzá, hogy Sebestyén Balázs, a te nyughelyed soha nem lesz ilyen és senki nem fog emlékezni rád! (...) Édesapámról csak szépet, de Balázs gúnyt űzött belőle és a rajongókból is. Nem tisztel senkit és semmit...

– osztotta meg gondolatait Zámbó Krisztián egy, az édesapja sírjáról készült fotó alatt. Igaz, később már szerkesztette és törölte a Balázsról szóló részt.

Az énekes állítólag azt sérelmezte, hogy Balázs korábban lekicsinylő módon beszélt Zámbó Jimmy munkásságáról és rajongótáboráról is, de hogy pontosan mit mondott, az nem derült ki. Krisztián felháborodását alapvetően a rajongók sem értették teljesen.

Forrás: Ripost, Blikk

Címlapkép: Instagram 

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.