Leültek egymással vitatkozni a Fidesz, az MSZP és az LMP kultúrpolitikusai a színházi törvényről meg az irodalomról, de nem azok mentek egymásnak, akikre számítani lehetett. A nácizás nagyon bánt, mert székely vagyok, és a székelyek sem nem nácik, sem nem kommunisták – mondta Demeter Szilárd azon a konferencián, amelyet a kormánypárti Mandiner hetilap szervezett Új színháztörvény? Kultúrharc? címen csütörtök este a Millenárison. KAPCSOLÓDÓ Demeter Szilárd definiálta, ki számít magyar írónak Demeter Szilárd definiálta, ki számít magyar írónak Az nem elég, ha valaki magyar nyelven ír, aki pedig LMBTQ-ideológiát hirdet, azzal nincs párbeszéd. „Jelentős közpénzt sikerült behúznom a legtehetségesebb, középnemzedékbe tartozó írók számára: így született meg a Térey-ösztöndíj. Ehhez képest most már náci vagyok” – mondta Demeter Szilárd a sokat vitatott ösztöndíjról és Schilling Árpád csütörtöki kijelentéséről, némiképp összemosva két különböző dolgot. Schilling ugyanis...

Forrás: index.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Import nyuszi sértődékeny,

az hogy hazudik és terel az csak a szokásos fityesznyik technika

Mottó:
a klasszikus seperje össze a havat, az aki elszórta példájára:
„temessék azok az árkokat, akik ásták!!!”

Bár az „A nácizás nagyon bánt, mert székely vagyok, és a székelyek sem nem nácik, sem nem kommunisták” mondat valóban sokat, nagyon sokat elárul az Aczél-os határontúli mű-székelyről, de a „Új színháztörvény? Kultúrharc? konferencia” ennél sokkal keményebb képet mutat a rögvalóságról. Már maga a részvevők névsora is elgondolkodtató azonban az elhangzottak és az el nem hangzottak talán még a valóságnál is lekeserítőbb kilátástalanabb képet festenek! =))
Külön ki kell emeljem az árokásás-ároktemetés tematikájának eszement, hazug és gátlástalan körbenyaldosását!
RonaGyuri
@RonaGyuri: egyébként a székelyek tényleg nem nácik, s nem csak azért mert egy komplett népcsoportot butaság minősíteni, de a hajlamos részük Mussolini követő voltak!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.