Régebben a margarint még nem ismerték, akkor más lehetősége nem volt az embereknek, hogy ezt az íz-élményt mással pótolja. Mai modern, felgyorsult világunkban, amikor már nincs időnk kivenni a vajat a hűtőszekrényből és megvárni míg egy kicsit megpuhul, inkább választjuk a margarint, melynek ugyanolyan íze van, mint a vajnak, csak növényi alapú.
Felhasználói tartalom,
A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.
1, az elfogyasztott ételek koleszterintartalma nem befolyásolja a vér koleszterinszintjét
2, a margarinok többsége veszélyes, mert nagy a transzzsír tartalmuk, ami a szív és érrendszeri megbetegedések egyik nagy kockázati tényezője
Vagyis, ha választani kell, egyértelműen a vaj az egészségesebb.