Az emberölések 10-15 százalékában újszülött az áldozat. Magyarországon évente legalább 25 csecsemőgyilkosság válik ismertté, amit egyes szakemberek a duplájára becsülnek. Felmérések igazolják, hogy a csecsemőgyilkosságért elítélt nők mintegy 20 százalékát a terhesség elején legalább egyszer látta nőgyógyász vagy védőnő. Csakhogy a nem kívánt babákkal állapotos nők rejtőzködő életet élnek, kerülik mások társaságát, titkolják terhességüket, s ha csak tehetik, elköltöznek megszokott környezetükből.

Forrás: szabadfold.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Evikati
Tudom, hogy alkati kérdés is, hogy melyik nőn, mikor látszik meg az, hogy várandós. Egyet azonban még akkor sem értek, ha igaz a feltételezés, hogy a férj, családtagok nem vették észre a másállapotot 9 hónapig. El sem tudok ilyet képzelni. Milyen család az, ahol (még, ha kövér is az anya) nem veszik észre, mekkorát nőtt a hasa.
Nagyon szomorú, hogy amíg a gyermektelenek sorban állnak, várakoznak a kis jövevényekre, addig mások kidobják őket, mint egy zsák szemetet. Még soha nem hallottam súlyos ítéletről, mert enyhítő körülménynek veszik szinte mindig az anya cselekvéskori, pillanatnyi elmeállapotát .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.