Pedofiliáért Oscar-díj! Az Oscar-díjas Jack Nicholson házában Roman Polanskiék meztelen fotókat is készítettek a leitatott bekábítószerezett majd megerőszakolt 13 éves kislányról! Művészek, politikusok és filmrajongók is tiltakoznak a szintén Oscar-díjas Polanski meghurcolása miatt.. Ön szerint bűnös a két Oscar-díjas sztár?

Forrás: csellengok.net
Feltöltő: mariomartinez
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
mariomartinez
Ön szerint bűnös a két Oscar-díjas sztár? (A lány nyilvánosan megbocsátott Polanskinak.)
furfang
Jack Nicholson készítette a fotót? Ő itatta le és erőszakolta meg ezt a kislányt? Vagy csak a házában valakik! Nem ugyanaz! Lehet, hogy itt megint valami összemosásról van szó! Talán azok teszik, akik kisebbíteni akarják Polanszki bűnét, ami vitathatatlan.
vasasandrea
@furfang: Azért ha Jack Nicolson házában történt csak volt hozzá némi köze!

Ha a Te lakásodban itatnak le, és kábítószereznek be egy 13 éves kislányt, majd meztelen képeket készítenek róla, és megerőszakolják, azt talán Te is észrevennéd, bár lehet Nicolson háza picit nagyobb mint a tied..
vasasandrea
@furfang Azért ez is érdekes. Főleg ha ahogy mondtad Polanszki bűne, vitathatatlan. "Művészek, politikusok és filmrajongók is tiltakoznak a szintén Oscar-díjas Polanski meghurcolása miatt"
furfang
@vasasandrea: Sajnos az én lakásom, és Nicolson lakása nem ugyanaz, én a bejárati ajtóból átlátom az egészet, Az övé meg az Oszkóénál is nagyobb lehet! El tudom képzelni, hogy nem tartotta a gyertyát, míg Polanszki bekábítózta és megerőszakolta a kislányt. Akkor szólt volna róla korábban is a fáma. Azt, hogy a banzáj az ő lakásában volt az egy dolog. ""Művészek, politikusok és filmrajongók is tiltakoznak a szintén Oscar-díjas Polanski meghurcolása miatt" Ez nem hat meg, nagyon torz lett a világ. Az én értékrendembe a gyerekek megerőszakolása nem fér bele, semmilyen művészet nem tompítja a bűnt.
Kakastoll
A bűn nem évül el, mint ahogy a háborús bűnösöket is halálukig keresik ezek is lakoljanak, még ha tízszer Oszkár díjasok is.
vasasandrea
@furfang:
És azon gondolkodtál, hogy a 13 éves csaj valójában mit keresett ott? Minek ment oda? Miért ivott? Miért nem kisérték el a szülei a két férfihoz? És mi van azzal, hogy azóta a lány is MEGBOCSÁTOTT!
furfang
@vasasandrea: "A szex Jack Niholson házában történt, ahova egy fotózás miatt hívták meg a lányt, pezsgőt és Quaalude-t kapott, meztelen fotókat készítettek róla. Polanskit a lány nővérének a barátja ismerte, ezért nem tűnt furának, hogy fotókat akart készíteni a gyerekről, amit ő és anyja is jó ötletnek tartott. Polanski később a bíróságon azt állította, a lány nem ellenkezett, sőt beleegyezett. A szexet Anjelica Huston, Jack Nicholson barátnője megzavarta. " Nekem ebből az jön le, hogy voltak abban a házban többen, de az erőszakot Polanszki követte el. A ház volt Nicolsoné de nem is biztos, hogy ő a helyszínen volt. A szülők valószínű naív, ámde nagyra törő amerikaiak voltak, amilyeneket a filmeken is látunk gyakran. Polanszkinak sok hülye dolga volt, a filmjei is eléggé zavaros lelkivilágú emberre utalnak( nem igazán szerettem a munkáit, pedig láttam néhányat, de ez az én hibám biztos. )
eberti
Szerintem,ha egy pedofilt is felmentenek,akkor mindegyik követelheti, hogy mentsék fel. Ha ismert személy,ha nem aki pedofil meg kell büntetni.
mariomartinez
Azért tényleg abban is van valami, hogy a szülők, miért küldik el a 13 éves lányukat két vén perverz villájába fotózásra? És egyáltalán a szülők azt tudták, hogy akt fotózás lesz? Ugyanis az még nemhogy 14, de 18 év alatti lánnyal is büntetendő! Vagy szülői beleegyezéssel lehet?? (Lásd magyar PlayBoy fotózás 17 éves R gó Gida botrány)
Diamont Frost
Attól,hogy valaki "nagy művész".....még lehet egy perverz állat!
vasasandrea
@renrol: Azért egy 13-14 éves csaj már nem olyan pici. Manapság a társkeresőkön chat-en számtalan ilyen csajt lehet találni, és az idősebb lányok többsége is azt állítja, hogy annó 13 évesen vesztette el a szüzességét a pasijával saját akaratából. Előre megbeszélték stb..
Diamont Frost
@vasasandrea: Manapság lehet, hogy már rafináltabbak a lányok,.... de az eset 32 éve történt...akkor voltam én is serdülő kislány és biztosíthatlak arról, hogy nem a fiúkon járt az eszem! És a többi velem egykorúnak sem.!

Szerintem egy 13-14 éves lányka még ma sem érett arra, hogy egy szemét ,perverz állat megtévesztő csaliját felismerje!
eberti
Mindenesetre gyanús,hogy a művészvilág neves képviselői sok ismert személlyel együtt ennek a pedofilnak felmentéséért szónokolnak...
Csak nem érintettek hasonló ügyekben???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.