Kikerült a Facebookra Gyurcsány Ferenc új évi fogadalma. A Demokratikus Koalíció elnöke az év utolsó napján közzétett videójában részletezte, hogy miért fognak dolgozni 2024-ben. A beszéd közben Gyurcsány Ferenc nem tudta eldönteni, hogy tegeződjön, vagy magázódjon követőivel, így mindkettőt alkalmazta.

Gyurcsány Ferenc újévi beszédében nem tudta eldönteni, hogy tegeződjön, vagy magázódjon, de azt megüzente, hogy elmegy vidékre 2024-ben

Gyurcsány Frenec, a DK frakcióvezetője felszólal napirend előtt az Országgyűlés plenáris ülésén 2023. december 11-én. MTI/Bruzák Noémi

Gyurcsány Ferenc szerint az évnek ebben a szakaszában a legtöbben elszámolunk azzal, hogy mi jót, vagy kevésbé jót csináltunk 2023-ban, „na meg persze tervezünk is, mi több, fogadalmakat teszünk, hogy mit fogunk másként csinálni 2024-ben. Egészségesebbek leszünk például, többet sportolunk. Talán nekem is lesznek ilyen fogadalmaim, bár nekem elsősorban arról kell gondolkodnom, hogy mit fog tenni a Demokratikus Koalíció”.

Elsősorban azt kell megfogadnunk, hogy változatlanul azt a politikát visszük, amiben hiszünk. Egy tisztességes, szociáldemokrata politikát

– hangsúlyozta a volt miniszterelnök, hozzátéve: azért fognak dolgozni, hogy ezt minél többen támogassák, „több szavazónk legyen, több, mint a mai 1,1 millió, hogy több tagunk legyen, több, mint a mostani 17 ezer. Azért fogunk dolgozni, hogy majd nyáron, amikor lesznek a választások, többen szavazzanak ránk az Európai Parlamentbe történő bekerülésért, mint korábban, hogy több polgármesterünk, több képviselőnk legyen a helyi önkormányzatokban, mint eddig, mert azt gondoljuk, ha úgy fogják vezetni a várost, a kerületet, ahogy szerintünk vezetni kell, akkor jobb lesz ott az élet”.

Gyurcsány Ferenc leszögezte, „továbbra is érvelni, vitatkozni fogunk a parlamentben annak érdekében, hogy ne higgyük, hogy az akkumulátorgyárak oldják meg a jövőt, hogy ne Európán kívülről érkező vendégmunkásokkal helyettesítsék a magyar munkásokat, és nyomják le az egyébként is alacsony béreket”.

Ezután kitért az EP-, és a helyhatósági választásokra is. Ezek kapcsán leszögezte, hogy szeretné, ha még nagyobb képviselettel rendelkeznének Brüsszelben és még több polgármestert, valamint képviselőt adhatnának a magyar közéletnek.

Valamint megígérte, hogy 2024-ben is érvelni és vitázni fognak az Országgyűlésben, és elmennek vidékre is.

Végül megjegyezte, hogy ahhoz, hogy a DK a fenti fogadalmait teljesíteni tudja, arra van szüksége, hogy minél többen jelentkezzenek, jelentkezzetek hozzájuk aktivistának.

Ahogy eddig is, 2024-ben is csak veletek sikerülhet

– írta a videó kísérőszövegében Gyurcsány Ferenc.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

troppauerhumer
@KisTehen: minél nagyobb kretén valaki annál lelkesebben magyarázza, hogy milyen elvek alapján kretén és, hogy másoknak mit kellene csinálnia, hogy az egész világ olyan FideSSkretén legyen mint ő.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
troppauerhumer
@KisTehen: minél nagyobb kretén valaki annál lelkesebben magyarázza, hogy milyen elvek alapján kretén és, hogy másoknak mit kellene csinálnia, hogy az egész világ olyan FideSSkretén legyen mint ő.
troppauerhumer
@KisTehen: Semelyik kormánynak nem volt ilyen EU pénzbőségre lehetősége ,évente egy Marshall segélynyi pénzt kapunk ,ami Mo-n épül annak 95%-a EU pénz,+a külföldi multik,autőgyárak ,befektetők,sőt Orbán 98-2002 -i felelőtlen adósságvállalásaival -devizahitel -aminek később a szoci kormányok ,Medgyessy,Gyurcsány itta meg a levét -mint :Gripenek bérlése, PPP konstrukció stb..miatt amivel eladósította,devizahiányossá a következő kormányok költségvetését .Gyurcsány idején kevés EU pénz jött-azt is lecsökkentették a 2008-s válság idején,csak 2011-től indult újra- ahogy nem volt rizsaátverés
troppauerhumer
@KisTehen: de rászorultsági alapon fizettünk,a kisebb jövedelmű kevesebbet,vagy 0-t,a gazdagok a többet,ma a szegények fizetik a gazdagok rezsije jó részét.A rezsicsökkentés csak a lakosságra vonatkozik ,a szolgáltatókra nem ,és nincs az a szolgáltató ,cég,vállalkozás amelyik ne hárítaná át a fogyasztókra ,a lakosságra ha nem akar tönkremenni,elbocsájtani ,vagy fizetést csökkenteni Az infláció EU csúcs az államadósság 55 000 milliárd,korrupcióban elsők
troppauerhumer
@KisTehen: szegénységben,bérekben ezüstérmesek
troppauerhumer
@KisTehen: munkanélküliség újra nő
Bástya Béla Elvtárs
Jobbra a 2 csaj ér valamit, a többi trágya!
Pusztai
Szóval Gyurcsány elvállalta: a fidesznek kampányol vidéken is.
simmering73
@Maccska: Ne idegeskedj. Nem szándékozik a román lápvilágba elmenni, buckalakó.
simmering73
@Bástya Béla Elvtárs: Látom egy kis trágyára vágysz elvtárs.
www.kepfeltoltes.eu/images/2024/01/02/855gan_.jpg
izéke
@Maccska: Gyurcsány nem jár kampányolni a románokhoz,sem a ruszkikhoz,szóval megnyugodhatsz. A söpredék tanyád kimarad.
Bástya Béla Elvtárs
@simmering73: Meghagyom neked 2030-ig az alsót! Ja, a felsőt kiviheted a földjeimre, szétterítheted!!! Dolgozz egy kicsit!!!
Dr. Proktor
Nem is értem, hogy miért nem veszi észre már magát...
nemkati
Gyurcsány pontosan tudta, hogy magázni vagy tegezni akar. Az idősebbeket magázza, a fiatalokat tegezi. Egészen pontosan meg is fogalmazta ezt. Nyomorult Propeller, ezt nem volt képes felfogni.

Amit meg Gyurcsány tegezve és magázva megfogalmazott, az tökéletes.
jáger laszló
Én úgy tapasztaltam,hogy dicsérni tegeződve szoktak,míg ledorongolni magázódva!!
Én ezt helyesnek vélem!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
NKF
Maradjál már Fletó egyszer már elkúrtad! Te mondtad:nem kicsit nagyon!
Akkor mi a faszt ugrálsz még?
emerencia
@nemkati: Ideje lenne Magyarországon is bevezetni az általános tegeződést.
Toller Béla
@nemkati: Ha nem is tökéletes - mert még mindig nem elég konkrét - de a többiekkel összevetve a legjobb !
nemkati
@emerencia: Én nem bánnám. A sok magyartalanság közül, amikkel élőszóban és írásban találkozom, az egyik legbosszantóbb, amikor pl. egy reklámban elkezdenek tegezni, a végén meg lemagáznak, vagy fordítva.
A másik az egyes szám-többes szám, amikor az alany nincs összhangban az állítmánnyal. De van még elég sok más is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.