A talpramagyarok.hu oldalt idén február 29-én regisztrálták, az adatvédelmi tájékoztatóban pedig feltűnik Bajnai Gordon kormányának volt titokminisztere, a Datadat-cégcsoport vezető figurája, Ficsor Ádám.

Még csak másfél hónapja regisztrálták a weboldalt, az adatkezelési tájékoztatóban máris feltűnnek a sokak számára ismerős, Datadat Professional Kft.-hez kapcsolódó figurák. Kapaszkodjon meg, mert el sem fogja hinni, ki mögé sorakoztak fel.

Talpra Magyarok, már ugrott is Bajnai Gordon és csapata – El sem hinné, hogy kit támogatnak

Fotó: Bajnai Gordon Facebook-oldala

Magyar Péter az elmúlt hónapban immár hivatalos keretek között folytatja a politizálást: egy közösség és egy egyesület létrehozásával, valamint egy párt átvételével végképp a politikai porondra lépett.

A talpramagyarok.hu oldalt idén február 29-én regisztrálták, az adatvédelmi tájékoztatóban pedig feltűnik az Estratos Digital GmbH, ami egy bécsi székhellyel alapított digitális ügynökség, ügyvezetője pedig nem más, mint a Bajnai Gordon kormányának volt titokminisztere, a Datadat-cégcsoport vezető figurája, Ficsor Ádám.

Forrás: hirtv.hu

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Veszélyes ez a Magyar Péter, hogy a maffia össztűz alá vette...
Mocskolják mindenféle hazugsággal, majd ráérnek a peres úton kikényszerített bocsánatkérést 2-3-4 év múlva megtenni...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nyírfa
Milyen jó lenne, ha Bajnai irányítaná az országot! Ki tudja, talán egyszer visszatér. És, ha most? Ha felkérnék, és vállalná a szakértői kormány felállítását? Tökéletes megoldásként tekintenék rá.
Béla333
Veszélyes ez a Magyar Péter, hogy a maffia össztűz alá vette...
Mocskolják mindenféle hazugsággal, majd ráérnek a peres úton kikényszerített bocsánatkérést 2-3-4 év múlva megtenni...
Nyírfa
Hír tv...ez az a bayer-féle, közerkölcsöt sértő kocsma média
Dr. Proktor
Bajnaiék külföldiek? Mik nem vannak...
Menőmanó
Apró bökkenő, hogy a Datadat ügyvezetője, Szigetvári Viktor reagált a lap cikkére:
„Szemben a Magyar Nemzet megjelent hazug állításával, sem a Datadat Professional Kft., sem a korábbi Datadat GmbH jogutódja nem áll üzleti kapcsolatban sem Magyar Péterrel, sem pedig más, hozzá kapcsolható párttal vagy egyesülettel. Minden más ezzel ellentétes állítás hazugság.”
Dr. Proktor
@Menőmanó: Az igazság ezeket nem zavarja! Most kavarják a málnaszőrt, a választások után pedig fizetik a helyreigazítási pénzeket...
Feller_Peti
*****************************
MAGYARSÁGELLENES DK.
GYURCSÁNY TAKARODJ
*****************************
human
Ebből nem derül ki, de ha esetleg Bajnai támogatja MP-t az csak hitelesebbé teszi. Sajnálom, hogy 2014-ben nem Bajnai lett a miniszterelnök. Sokat veszített az ország így.
Feller_Peti
@human: ..."Sokat veszített az ország így."...

Igazad van! :

Persze.
Még egy két évtizednyi vörös-posztós elnyomó kommunizmust és magyarveréseket... Azt biztosan veszítettük.

Faldossad csak a farpofáját... Balfasz kommunista/Soros hazaáruló!
Yoda69
@Feller_Peti: Ez most, hogy jon ide, te felkegyelmu?
Gy.-t meg csak meg sem emliti a cikk.
Vagy te mar minden hirre Gyurcsanyt vizionalsz? Ez mar fobia lehet nalad :)
Menőmanó
@Maccska: Még ha úgy is lenne, de nincs úgy, akkor mégis kit bizzon meg Balási Gyulát tizszeresen túlárazva, ahogy a fidesz szokta?
Yoda69
@Maccska: te magad adtad meg a valaszt: "korábbi tanácsadójának". Jelenleg semmi kozuk egymashoz. Az osszes tobbi csak belemagyarazas.
Yoda69
@Maccska: Ne aggodj marj roggyant tonyoek kikemlelik a Pegazussal.
teuton
@Maccska: Aki tehetseges, az lehet nemzetközi cegben is vezetö, valszeg beszel igdegen nyelveket is es van megfelelö vegzettsege is hozza. Lölö hany nyelven beszel es milyen vegzettsege van? Erdekes, hogy en csak köz- es EUpenzböl "sikeres" fitymaszosokrol tudok... TE???
teuton
@teuton: Nem egeszen ertem, egy adatvedelemmel foglalkozo ceg (amit fizetni kell a munkajaert, nem ö adja a penzt!) miert van ugy beallaitva, mint tiltott penzügyi tamogato? Szerintem a firkasz sem tudja, de a böffenet nem az ertelmes es gondolkozni tudoknak szol, hanem a birkaknak. Na ide süllyedt az eladott/megvasarolt propi...
Pusztai
nézzük csak!
egy valag pert nyert a Datadat és Bajnai!

www.google.com/search?q=datadat+per&oq=datadat+per&aqs=chrome..69i57.5984j0j8&client=tablet-android-huawei&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

itt csak 18 pert nyertek a fidesz ellen
media1.hu/2023/09/20/18-fideszes-medium-ellen-nyert-pert-egyszerre-bajnai-gordon-es-a-datadat/

és a mocsok fidesz nem nyuxik, annyira nincs semmi a kezükben, hogy bukott hazugsagaikat előszedik.
Őrnagy
@Pusztai Gyagyás: Ha Bajnai külföldi cégen keresztül kölföldről támogatja küllföldről származó pénzekkel a Magyar Péter politikai (választás) tevékenységét, azzal szerény megítélésem szerint nem Bajnai Gordon követ el Magyarországon törvénytelenséget, hanem Magyar Péter és pártja a pénzek befogadásával és törvénytelen felhasználásával, így az most nem kérdés Gyagyás, hogy Bajnai gordon korábban milyen pereket nyert meg, mert most mások kerülnek büntetőjogi felelősség hatálya alá!
Amúgy nem tudom mitől vagy így beszarva, a kérdésben feljelentés esetén a magyar bíróság dönt a magyar törvényeknek megfelelően.
Pusztai
bírom amikor egy fideszfaszparaszt okoskodni akar eközben bizonyítja mekkora segghülye idióta, fingja sincs fel sem fogja mi a téma, csak nyomja a kretén szöveget.
Őrnagy
Mindig megmosolyogtat amikor egy nyilvánvalóan Sorosbérköcsög hungarofób seggfej minden magyar szabadgondolkodót automatikusan besorol "fideszfaszparaszt"-nak, majd csodálkozik, hogy lehülyézik! Lenyeli a gyagyás a békát és löki tovább a Sorosbérköcsögöknek kiadott libkány egyenmantrát. Még a szóhasználatuk is teljesen egyforma a sok Gyagyás Sorosbérköcsögnek, aztán csodálkoznak az elmeroggyantak, hogy milyen könnyá rájukismerni!
Ugye gyagyás @Pusztai Gyagyás:
justhpeter
Azért Bajnaiék nem ennyire hülyék, tehát a fideSS hazudik.
Pusztai
@justhpeter: rakat pert nyertek a fidesz mocsok médiák elln!!!
balos
Nekem a Bajnai volt az első Ember akit nem nyomott le a felelősség!Ember tudott maradni!Még a csúti is elismerte elsőre,hogy szerencséje volt,mert nem volt üres a kassza!Az pedig,hogy fél év alatt sikeresen fejre állította az "eklézsiát" a "gyurcsány" hibája szerinte!Lehet ezzel a ducséval valamit is kezdeni?Még a keselyük is elköltöznek,ahol megjelenik!
Feller_Peti
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
RonaGyuri
Na ez tényleg a Magyar ügy apropója

a derék matyar (legalább) kettős értékrend újabb ékes bizonysága

Az az igazság, hogy már a minap szándékoztam erről elmélkedni olvasván a beszámolókat Orbán által rittyentett elnyomó szervezet derék vezérének MTI által lehozott közleményét. „a Magyar Nemzet című lap csütörtökön napvilágot látott információi alapján” indítottak vizsgálatot. Nem, nem bizonyíték csak spekuláció (mint mindig itt is; túl a Tanú szintjén, már az ítélet azonnali végrehajtást követelik), de mégis csak a Párt központi napilapja. Aztán ma reggel a HVG ügy kapcsán az ellenszel.hu –n olvastam, hogy azon rugóznak: „A nagy Magyar Péter rejtély: de honnan van a pénz?”!
Persze ebben is lenne ráció, ha nem Orbániában lennénk, ahol csak egy két apró óvatos megjegyzésre futotta a köztől, rákérdezvén:
miből futotta Orbánnak külföldi luxus utazásokra,
miből épült a Cinege utcai objektum,
és a Hatvany pusztai kastény-együttes?
Hogy csak kapásból emlegessek.
S persze arról sem teszek említést, hogy egy teljes minisztériumi részleget csináltak ki, mikor meg merték (pontosabban csak felvetődött) vizsgálni, hogy kik finanszírozták Polt Péter luxus szórakozásait? =))
human
@Feller_Peti: Ha már hazaárulás. Tudod ki mondta ezt még 2007-ben?

"Lehet, hogy az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik."

Hát a te Orbán Viktorod. Most mi történik? A keleti diktatúrákat szolgálja ki Orbán mind gazdaságilag, mind politikailag.

Na ez a látványos hazaárulás.
Feller_Peti
@human: Épp látjuk Brüsszelben, hogy mekkora demokrácia van. Ami meg Orbán Urat illeti: Engedd meg, kérlek, hogy a nép döntse el, hogy ki kell neki.
Dr. Proktor
@Feller_Peti: Magyarságellenes te vagy és főnökeid, moszkoviták, akik meg akarják véglegesen osztani a magyarságot!
Ha már teszitek tegyétek jól, osszuk ketté az országot, legyen a Duna határvonal, csak ebben egy nagy baj lenne: egymást kellene lopnátok..
Én nem bánnám, most ugyanis sajnálom az adóforintjaimat .amiket ellenünk használtok fel...
Dr. Proktor
@RonaGyuri: Ne légy naiv, meglepődve a kérdésen, hogy honnan van a pénz!
Csodálkoznak hogy nem lopták el mindet...
Jajj a felelősnek!
Dr. Proktor
@Maccska: Ha képes lennél gondolkodásra és az események értelmezésére, akkor világválság volt, most pedig orbánválság van...
Nem kis különbség!
Feller_Peti
@Dr. Proktor: Próbálod félremagyarázni, mi? Ferdítitek a tényeket, ahogy szoktátok. A béketárgyalás, és hogy próbáljuk a tárgyalásra ösztönözni a két felet az nem azt jelenti, hogy egyik vagy másik mellet kiállunk. De ezt te nyilván nagyon is tudod.

A BÉKE MELLETT ÁLLUNK KI, szóval szerintem moszkovitázzad a háborúpárti ballibernyák Soros k*rva apukádat. Libernyák hazaáruló balfasz.

NO WAR. NO GENDER. NO MIGRATION
Dr. Proktor
@Feller_Peti: Gondolkozz, nem árt!
A ti békétek csak tűzszünet, idő a ruszkiknak hogy megerősödjenek és folytassák a területszerzést, valamint megtartsák az eddig elfoglalt területeket.
Már hogy is lehetne bízni Putyin szavában, aki a saját maga által aláírt szerződést sem tartja be?
Feller_Peti
@Dr. Proktor: Látom már hadtörténész is vagy balfaszkám!
A másik felet semmibe venni, az mindig is jó eredményeket hozott ám!

:))))
Dr. Proktor
@Feller_Peti: Fájna arra válaszolni ami a tárgy, inkább a fika?
Feller_Peti
@Dr. Proktor: Épp most buktak le, hogy a Péter messiásotokat és a Datadat csaló-manipulátor KORRUPT céget. Na azokat jól tudja támogatni!...

Hazaáruló Magyarország ellenes csürhe.
Feller_Peti
Háborús uszító (életek árán nyerészkedő) globalista.
HAZAÁRULÓ DOLLÁR BALOLDAL.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.