Magyar Péter a jelek szerint azzal indította a reggelt, hogy meghallgatta Orbán Viktor interjúját, amit az a Kossuth rádiónak adott.

Orbán Viktornak a Dallas és a Szomszédok, Magyar Péternek a Polip és a Keresztapa jut eszébe a mai Magyarországról

Orbán Viktor először tett utalást a Magyar-jelenségre    Fotó: MTI

Orbán Viktor a háború veszélyeinek említése és a megszokott Brüsszel-kritikus mondatai mellett egy hazai aktuálpolitikai jelenségre is utalt pár szóban... Igen, a Magyar Péter-jelenségről van szó. Most Orbán Viktor a rádióban erről ennyit mondott:

„Magyarország egész úgy néz ki, mint egy normális ország. Jó, vannak ilyen Szomszédokra, Dallasra, vagy a Való Világra emlékeztető, filmsorozatot idéző közjátékok Magyarországon.”

Egész valószínű, hogy a „Magyar Péter-jelenségre” utalt, ami azt is jelenti – legalábbis e mondatok alapján –, hogy nem veszi komolyan a témát. Az kevéssé valószínű, hogy a kegyelmi botrányra gondolt volna, mert azt az ügyet szemmel láthatóan komolyan vették kormányoldalról.

Orbán Viktornak a Dallas és a Szomszédok, Magyar Péternek a Polip és a Keresztapa jut eszébe a mai Magyarországról

Magyar nem sokáig hagyta szó nélkül a miniszterelnök megjegyzését   Fotó: Facebook

A lényeg, hogy Magyar Péter már vissza is vágott, mégpedig elég csípősen. A Facebook-oldalán ez írta:

„A miniszterelnöknek a Szomszédok, a Dallas és Való Világ jutott eszébe ma reggel az ország jelenlegi helyzetéről. Nekem inkább a Polip című sorozat és a Keresztapa trilógia. Neked?"

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
Felbeszélte a Ft-ot a geczi, azóta 4-ft-al drágult az EUR!
ez 1% ami sokkk!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pusztai
Felbeszélte a Ft-ot a geczi, azóta 4-ft-al drágult az EUR!
ez 1% ami sokkk!
Dr. Proktor
Én nem is merem ideírni hogy mit gondoltam a hájfejű nagygombócról...
FitesZoltan
Mondják ezt olyan emberek akik a hazájukat elárulták: Álcivilszervezetek, Sorosdollárbaloldal irányába. Külföldi illegális pénzeket szivárogtatnak be, melyekből további haza és nemzetellenes aktivitásokat folytatnak idehaza.
Vesszetek liberálisok, Magyarország megrontói! Népünk ellenségei.
Pálinkás Pál
@FitesZoltan:" Népünk ellenségei. "... azok ti vagytok nemzethy köcsögök..remélem közeleg a végetek...
csak úgy....
igen, 0rbán már sokkal jobb mint anno marlon brando! -persze már több mint 10 éve gyakorolja és éli át a szerepet...
Eladott Ország
Múltidéző...Ma már talán az ország leggazdagabb famíliája. Ekkor indult a magyar Dallas. Hatalmat és pénzt akartak mindenáron, félretéve minden emberi gátlást, morált és hazaszeretetet. De a híveiket nem fogom megérteni soha. Ájultan imádják, dühödten védik őket, a legtöbben anélkül hogy hasznuk lenne belőle. Itt élnek, hogyhogy nem látják, érzik a saját bőrükön a valóságot?! Ehhez a szép karrierhez más halandónak hány élet kellene , hogy annyit összekuporgassanak , mint amennyit ők. Jönne már el az elszámoltatás , mert sokan várjuk. Putritol a palotàig, devizahitel nélkül...
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/272870027_1635133523499364_9011536286232220399_n.jpg?_nc_cat=103&ccb=1-7&_nc_sid=5f2048&_nc_ohc=pI-qWhAKvC4AX_XE9HM&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfD0En7wa4i8deF5OKaGelVGAc_AnQ2ZAdth8_ePorVLnQ&oe=6601C20C
kereső
kolozsvaros.com/2024/03/22/a-beteg-elszabadult-az-ido-elfogyott/
"A reggeli rádiós monológ bőven megteremtette a jogalapot arra, hogy a miniszterek elnökét független szakértők megvizsgálják és felállítsák a diagnózist, mert amit összehordott, az már messze túl van azon a ponton, amit még lehetne választási hazabeszélésként értelmezni. Aki szerint Ukrajna harca a megszálló Oroszország ellen egy kültelki pofozkodás, amiből Brüsszel világháborút akar kreálni, és ez csak akkor állítható meg, ha egyetlen magyar ellenzéki politikus sem juthat be az Európai Parlamentbe, továbbá az, aki személyesen fosztja ki Budapestet – és persze a többi, nem-fideszes önkormányzatot is -, majd arra hivatkozik, hogy a város elszegényedett, és ennek az a megoldása, ha ő azt is elfoglalja – mindjárt Brüsszel után -, aki szemrebbenés nélkül épít stadiont a putrija végébe, kisvasutat a falujában, ami üresen zakatol a semmiből a semmibe, aki felépíti az apja nevén Hatvanpusztát, akinek az egész pereputtya akkor kezdett gazdagodni, amikor ő hatalomra került, és aki teljhatalomból forradalmárkodik, rendeleti kormányzásból lázad, aki egy háborús agresszorral bratyizik, miközben az európai szövetséget igyekszik szétverni, az már hivatalosan is veszélyezteti az ország alapvető biztonságát."
csak úgy....
@kereső: viki egy kiköpött keresztpapi!
jáger laszló
Kit érdekel OV brain stormingja!?
Senkit,de azt nagyon!!!csak ennyi
barátilag
J.L.
rohács1926
Azért van egy „apró” különbség az amerikai gengszterfilm és a magyar viszonyok között. A filmbéli keresztapa nem volt az ország miniszterelnöke, annak minden hatalmával.
Őrnagy
@Pusztai: március 20., 08:21

Most láttam meg egy korábbi hozzászólásodat (amit minden ember figyelmébe ajánlok) , és teljesen fel vagyok háborodva

Nagy marhaságot (felháborító dolgokat) írsz:

"nem volt olyan mesterséges direkt csoportok elleni gyűlöletkeltés mint amit a fidesz teremtett"

Csak az volt: nyílt uszítás, gyűlöletkeltés "társadalmi osztályok" ellen, és leszámolás velűk: politikai gyilkosságok, uszítás és vagyonkifosztás, elüldözés az országból, folyamatos zaklatás, "B" listázás, tárcsadalmi rétegek kitelepítése (százezrek) a városokból, kényszer vallatás az andrássy út 60-ban és sok helyen másutt, koncentrációs táborokba zárása százezreknek,fizikai és lelki kínzások a koncentrációs táborokban, koncepciós perekkel való megnyomorítás, stb.

Felháborító, hogy élnek ilyen agyhúgyköves elmeroggyant gyagyások, akik a Sztálinista, Rákosista Kádárista rémuralmat van pofájuk a jelnegi (tetszik nem tetszik ) állapotokhoz mérni!
Ez szégyen és gyalázat! Súlyosan szégyelld magad és mélyedj magadba!

Aki azokat az állapotokat a maival hasonlítja össze, sőt enyhébbnek nyilvánítja az és/vagy súlyosan tudatlan, és elköveti a kommunizmus bűneinek a legsúlyosabb tagadását, ami a mai törvények szerint bűntetendő cselekmény!
kereső
@csak úgy...: Az, a NER meg a "polip"- ha láttad a filmet.
Némi különbség mégis van- a klasszikus maffia az megkörnyékezi, és behálózza a gazdasági-és politikai életet.
Ezt a magyar maffiát meg a maga a politika- az orbáni politika szervezte meg, és hozta létre-és immár átszövi a teljes magyar közéletet.
Pusztai
Szentkirályi Alexandra elindította a Kamumétert - videó
kereső
@simmering73: A "fülkeforradalom" nem is forradalom volt, hanem ellenforradalom.
Maccska
Ezek szerint nem csak én látom szappanoperának.
Nyírfa
Nem tudom, ki írta és idézte a fenti sorokat, de, hogy a grammatikáról lövése sincs, az hótziher. Hogy erről a szánalmas miniszterelnökről már ne is beszéljünk. Nemcsak angolul nem tud, magyarul sem.
kereső
@Pusztai: Ez a fideSS! Egy notórius hazudozót választottak meg államelnöknek.
NKF
Tényleg ennyi balos ,balfasz van nálunk? Akkor miért nyer mindig zsinórban mindig a Fidesz?
sokanvagyunk
@Pusztai: (13:10) Egy (név)rokonom híres színész volt - azt hiszem, jogdíjat fogok igényelni a nevünk miatt. :)
kereső
@Eladott Ország: 11:32 A "Nagy Levin" már régen megmondta:" hülyeség ellen nincs diéta."/ Rejtő J: A három testőr Afrikában/
Havanagi
@csak úgy...: Marlon Brando mellett ő csak egy kis pöcs.Nincs megjelenése!
Menőmanó
A Blikk szavazásra bocsátotta:

Mi jut eszébe a magyar közállapotokról?

Polip, Keresztapa: 93%

Szomszédok, Dallas, ValóVilág: 7%

Szavazatok: 13 512
Eladott Ország
@NKF: ma, 13:43 ☻ Rendszerszintű csalással nyert a fidesz! A fidesznek azért még sokat kell fejlődnie, ha utol akarja érni Észak-Korea diktátorát, mert ott a kerdves vezető Kim Dzsongun, közel 100% százalékkal szokott nyerni. Egyvalamiben már utolérte a csúti geci a koreai diktátort, ő is épített magának egy kisvasutat.
Kim Dzsongun , Észak-Korea véreskezű zsarnok diktátora harmincadik születédnapjára egy saját vasútvonalat ( kisvasút) kapott az országtól ajándékba. Nem ismerős ez már valahonnan? Budai várból mikor fog metró indulni Felcsútra ? Micsoda ajándékozási szokás söpör végig a világon! Lopta a tippet a piszok. Hasonló a mi Döbröginkhez ha nem tetszik a népnek, meghosszabbítsa, a transzszibériai vasútvonalig, Vlagyivosztokig.
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/152706967_5071218549617949_3427556897973179250_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=1-7&_nc_sid=5f2048&_nc_ohc=Om4OklicO8EAX9kJzDr&_nc_oc=Adif_UhIPs4kVN_m9nMJr1HivkRkhXULp-j704oXRW5mobdoz5Qj4grjBSih1XDTN4A&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfBCqR_VrXGNMoCAfMdqEyPm-WsU2aWAd8G_fpGVlhacDA&oe=6624F814
CsipkeRózsa
@Pusztai: 13:10

Annyit hazudott már, hogy az ő előneve a "hazudós" lesz.
nezelodo
@Pusztai: Jobb ha meg sem szólal, mert lehet, hogy néhány év múlva ez az euró árfolyam már csak egy régi szép emlék lesz, mert ha hatalmon marad, sikerül vastagon meghaladni neki a mai kegyelmi állapotot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.