A történész azt mondja, levéltári dokumentumokkal leplezte le „Bayer Zsolt élethazugságait”.

Ungváry Krisztián: Bayer Zsolt nyilas nagyapja hüvelyi motozást tanított be a gettóban, aztán önként állt ÁVH-s besúgónak

Kép: Youtube

„Ez a történet Bayer Zsoltról szól, Bayer Zsolt élethazugságairól, de hogy konstruktív legyek, inkább arról, hogy megértsük Bayer Zsoltot” – Ungváry Krisztián történész ezzel vág bele vasárnap reggel közzétett hosszú videójában abba, hogy ismertesse a fideszes publicista anyai nagyapjáról feltárt történelmi tényeket.

Ungváry levéltári dokumentumokkal alátámasztva vezeti le – írja szemléjében a Telex – , hogy Bayer nagyapja, Gyimes Károly már a II. világháború előtt aktív tagja és szervezője volt a nyilas pártnak Kiskőrösön, a holokauszt idején gettóorvosként testüregi motozásra tanította be a kiskőrösi gettó személyzetét, a háború után pedig önként jelentkezett az ÁVH-nál, és besúgónak állt.

Ehhez képest Bayer Zsolt különböző írásaiban inkább idillikus képet fest a nagyapjáról, például azt állítva, hogy az életét hálás zsidók mentették meg, amikor meghurcolta az ÁVH. Ungváry szerint a nagyapja életeseményeinek feltárásával Bayer óriási lehetőséget kapott, hogy szembenézzen a múlttal. Arról, hogy miért látta szükségesnek, hogy levéltári dokumentumokat kutatva járjon utána a sötét tényeknek, így fogalmazott:

Miért is van, az, amit olyan sokszor látunk nála és eszmetársainál, hogy most mi jövünk, és nekünk dolgok járnak, budai ingatlan, ez az, amaz (…). Ez az elementáris belső sértettség magyarázható ezekkel a társadalmi traumákkal, amelyeken ezek a családok tettesként korábban keresztülmentek, és a lelkiismeretük valahogy nem adott nekik soha feloldozást.

Ungváry az általa összegyűjtött, Gyimesre nézve terhelő vallomások alapján azt mondja, „tudjuk, hogy ő volt az, aki a hüvelyi motozást betanította ott a helyszínen serénykedő személyzetnek”. A testüregi motozás egyébként a holokauszt történetében hungarikum: sehol máshol nem volt példa arra, hogy minden áldozatot testüregi motozásnak vetettek volna alá. Az eljárás embertelen és rendkívül durva volt, a kesztyűket nem fertőtlenítették, senkivel nem tettek kivételt, és ami Gyimesre nézve a legsúlyosabb, hogy Ungváry szerint „az elkövetők oldaláról a részvétel ebben nem volt kötelező”.

Gyimes emellett nem 5 pengőért vizsgálta meg a gettóba zárt zsidókat, ahogy Bayer korábban állította, egy vallomás szerint előfordult olyan is, hogy 500 pengőt fogadott el segítségnyújtásért, majd nem csinált semmit.

Az '50-es években aztán Gyimes önként jelentkezett besúgónak. Ekkoriban Komlón volt orvos, és itt egy szélhámos beszámolt neki egy összeesküvésről, amiről később egyébként kiderült, hogy egy szó sem igaz belőle. Ezt azonban Gyimes akkor még nem tudta, és sietett is bejelentést tenni a gyanús személyről. Az ilyen vádakért akasztás járt. Későbbi munkadossziéi közül csak egy áll rendelkezdésre. Ebből Ungváry szerint annyi biztosan megállapítható, hogy „1953-tól legalább 1961-ig ő, mint hálózati személy, más néven besúgó, különböző fedőneveken jelentést tett az ÁVH-nak”. Az adatok szerint évi 40 találkozón is részt vett, ami az átlagosnál jóval több.

Gyimes besúgói karrierjének még az sem ártott, hogy 1961-ben egy bűnügybe keveredett. Több orvost ítéltek el abban az évben különböző jogcímeken, Gyimes például kétrendbeli magzatelhajtásért és erre való felbujtásért, 1 év felfüggesztett börtönt és 5000 forint pénzbírságot kapott. „Bayer Zsolt egy kicsit megértőbb lehetne abban a diskurzusban, amit jelenleg az abortusz kapcsán folytat” – teszi hozzá Ungváry.

Forrás: Telex

134 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Tudom, tudom senki nem tehet arról, hogy a felmenői mit csináltak (lásd: Dobrev, Pokorni) de azért Bayer kicsit más megvilágításba helyezi magát. A mocskos szájú valagkeresztes.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Horizont
Tudom, tudom senki nem tehet arról, hogy a felmenői mit csináltak (lásd: Dobrev, Pokorni) de azért Bayer kicsit más megvilágításba helyezi magát. A mocskos szájú valagkeresztes.
Horizont
Ja várom a (vagyis nem várom de jönni fog) mocskot amit Ungváryra önt ez a tetű.
ómió
Ráhazudjátok, vagy vele szolgáltatok, efftársak!?
RonaGyuri
Zsóti az orbáni-"elit" ikonikus alakja! =))
Yeromos
Bajerzsóti azóta is hűen követi a családi hagyományokat.
koszpeko
A prímás látva a politikában végbemenő folyamatokat, elhatározza, hogy kéri felvételét a kommunista pártba. El is megy a párttitkárhoz s bejelenti szándékát.
- Aztán miért döntöttél így, prímás? - kérdezi a párttitkár.
- hát rájöttem, hogy kommunisták akarják a legjobbat, s a marxizmus-leninizmus a legkiválóbb eszme.
- Jól van, épp most ülésezik a vezetőség, majd megtárgyaljuk a kérelmedet, addig várj itt kinn. Jó félórányi várakozás után kijön a párttitkár és közli a prímással:
- Sajnos, nem vehetünk fel a pártba.
- Aztán miért nem?
- Tudod, amikor 1944 őszén a nyilasok kerültek hatalomra, Szálasiék ünnepséget rendeztek a Várban, és ott te húztad nekik a talpalávalót.
- Hát bizony ez így volt - ismeri be a prímás, és lógó orral távozik. Otthon a felesége megkérdezi tőle:
- Na Zsiga, fölvettek a pártba?
- Nem a csuda vigye el! - feleli búskomoran a prímás.
- és miért nem?
- A vezetőség azért utasított el, mert 44-ben, amikor a nyilasok ünnepséget rendeztek a Várban hatalomra kerülésük örömére, én húztam nekik a talpalávalót.
- Te szerencsétlen, hát miért nem tudtad ezt letagadni a vezetőség előtt?
- Nem lehetett, mert mind ott volt!
nemkati
@Horizont: Azt nem csodálom, hogy nem hivalkodik nagyapja tetteivel. Ami azt jelenti, hogy nem büszke rá. De ha nem büszke, akkor inkább ne emlegetné a felmenőit, hanem hallgasson róluk. Vagy mondja el, hogy mit tart a nagyapjáról, de őszintén. Nem mintha ez bármit változtatna Zsolt megítélésén, hanem csak úgy, miheztartás végett.
human
@Horizont: Hasonlóan gondolom én is. A nagyapák bőneiről nem tehet egy unoka. Az ember cselekedeteit kell nézni. És bizony Bayer úgy néz ki felnéz a nagyapjára és ez megmagyarázza a megnyilvánulásait. Felsőbbrendűség és gyűlölet árad belőle.
Csizmás Kond
...ha már mindenképpen a múlt szarában akar valaki kapirgálni akkor ott tényleg lesz téma, de az biztos hogy nem a zsótié lesz a legdurvább.
Sakk Matt
@ómió: Levéltári dokumentumok. Kutatható. Ezt elfelejtették eltűntetni Orbánék.
Csizmás Kond
@Horizont: ...ilyen ez amikor ugyanaz a szar koronként, helyzetekként és alkalmakként más más ízű...
sokanvagyunk
@koszpeko: Ez igaz volt régen... manapság más a helyzet, egy prímás még az 5-ös számú tagkönyvet is megkaphatta, ha elég mocskos a szája.
levarosbukta
@human: Nem, nem náci! Vannak néha egészen tiszta pillanatai, csak még nem ébredt fel teljesen!
Sakk Matt
Esterházy Péter ezt korrekt módon, úriemberhez méltó alázattal oldotta meg a Javított kiadás című könyvével.

"Esterházy néhány nappal a Harmonia caelestis kéziratának befejezése után megtudta, hogy édesapja III/III-as ügynök volt, utána kezdte írni a Javított kiadást. Tartalom: A könyv különleges napló. Esterházy közreadja az ügynöki jelentések általa kimásolt részleteit és ezekhez fűzött jegyzeteit."

Bayerzsótány képes lesz hasonlóra? Vagy jön a szokásos öklendezése?
RonaGyuri
@nemkati: dehogyisnem; az előző munkahelyén vagy 2tucatnyi cikkben fröcsögött, itt nem csak vele, de az SStiszt nagybáttyjával és nagyszerű tetteivel a dunántúli zsidóság bevagonírózásában, is eldicsekedett!!! =))
human
@Shikari: Ilyne gyáva szr vagy? Nem mered vállalni? Náci társaid is szégyelnének ezért.
Pár kommented csak a mai napon:

"A kis buzi zsidó, aki az amerikai zsidó bankárok szekerét tolja, ide tolja a pofáját és megugatja a magyarokat! Haza hajtani a retkes!"

"Be kell mindenkit engedni, gazdagítja csak Amerikát a színes bevándorló hullám! :-)))))))))))))))"

Legyen már tököd és vállald fel!
human
@levarosbukta: Nézd már meg a kommentjeit!
nemkati
@RonaGyuri: Lehet, nem olvastam a Bayer összest. Egy biztos. Bayer nagyapja egy kirívóan durva és gonosz ember volt. Az unokáján is fellelhetők ezek a jellemhibák.
Nessy
Valóban, senki nem tehet a szülei, nagyszülei tetteiről. Nem is kérné számon értelmes ember. De akkor kéretik más esetében is így viselkedni! Ha más nem kéri számon nagyapja életét rajta, akkor ő se tegye! Ugyanígy, ha az előző rendszerben azt dicsérte, ma a jelenlegit, jellem kérdése. De felesleges letagadnia! A múltat nem lehet eltörölni.
Alfa
ez az egész kecskebaszó fidesz szekta hívekre jellemző evolúció ,mert kutyából nem lesz szalonna : @Maccska: @Shikari: @Őrnagy: @ómió: @Shikari:
Pusztai
Azé kévántsi vagyok Bayer mit lép???
Milyen mocskot fog visszaszórni??
Eladott Ország
Újabb válasz, hogy miért nem nyilvánosak az ügynökakták, és újabb válasz, mennyire belterjes a politikai paletta. Bayer nagyapja (nyilas-kommunista) a " háború után pedig önként jelentkezett az ÁVH-nál, és besúgónak állt. " Az alma nem esett messze a fájától”, csak bayergeci fordított utat járt be, ő hithű elvtelen, érdek kommunistából lett jobboldali féreg. Maradt ugyanolyan ruszki seggnyaló képmutató, gerinctelen, mint volt. El kell felejteni, hogy a fidesznek bármi köze van a jobboldalisághoz vagy a baloldalisághoz. A szocializmus is mindig csak épült, de sose lett kész. Ez egy tetű élősködő kaszt, amelyik árulja a hazát a jó ég tudja mióta. A fidesz se nem jobboldali se nem balodali párt, hanem szekta, bűnszervezet! Orbán: „Lényegünk a korupció’+ uraljuk az orzságot ’= kerestény’ csabaccság’.” Szimpatikusan gondolkodik a bácsi.
uploads.disquscdn.com/images/02c9e448840f85617826e6cf2e292da44c70efdaca46686c66e02adaf5585321.jpg?w=800&h=324
Ditrich
Ungvárinak több van a kisújában mint bármely fityeszes bértollnok fejében. És elég vagány hozzá hogy kimeri mondani az igazságot! HAJRÁ KRISZTIÁN!!!
rücsü41
Akkor ezért olyan mint egy idegbeteg, mindenkinek neki megy, aki nincs vele egy véleményen!Ahelyett hogy hallgatott volna.bölcs ember maradhatott volna.B.Zs mi a fenének mész a napra, szerepelsz össze vissza, ha vaj van a fejeden a napsütéstől cs az elolvad , és folyik le a fejeden szépen csordogálva
Virág Árpád
Javaslom, nyissuk meg a titkos aktákat! Kinek ki volt az apja (párttitkár), nagyapja (munkásőr), dédapja (Nyilas, ÁVH), stb.
Aztán indulhat a versengés!!!
Horizont
@Virág Árpád: Kár, hogy már meg lett tisztogatva .
Igen nyilvánosságra kéne hozni, nem most 30 évvel ezelőtt.
FLETÓ
@Virág Árpád: A lengyelek időben megtették!
Virág Árpád
@Horizont: Tisztogatva? Le se lett porolva!
balos
Arról ismerszik meg 1 bayercsótány féle,hogy minden rendszarban kanálként vegetál!
Sakk Matt
@Virág Árpád: "Titeket"?! Legfeljebb anyádékat!
Gondolkodj, mielőtt ugatsz!
Horizont
Keresztes László Lóránt:
"Ugyanakkor nálunk például Szita Károlyról, Kaposvár fideszes polgármesteréről 2005-ben, majd később is publikáltak adatokat kutatók, amelyek szerint Krakus Péter néven lelkes besúgója volt a kommunista rendszernek, mégis megmaradhatott egy megyei jogú város első emberének. Ez elfogadhatatlan."
Pálinkás Pál
@Őrnagy: melyik részét nem érted gyökér..? " Ungváry levéltári dokumentumokkal alátámasztva vezeti le "...
Horizont
@Pálinkás Pál: Hagyd rá nem teljesen komplett és seggbuta is ráadásul.
Sakk Matt
@Pálinkás Pál: Szerinted megnézte a videót?
Aki Én
@ómió: @Maccska: @Őrnagy: érdekes, hogy a bolsi koszos fajtátok leleplezeseit mindig kétségbe vonjátok.
Más esetében nem vagytok ilyen elnézőek.
Erre mondják, hogy buták és aljasok vagytok mind.
Pedig ezek egytől egyig aljas férgek ma is.
CsipkeRózsa
Bayer helyében egy normális ember nem kezdi el a hazudozást, és mások támadását a legaljasabb módon!

Kussolnia kellett volna, de az nem fizetett volna semmit!
dr. prédikátor
@Őrnagy: Baszki azt hittem hogy legnagyobb barom a @kismarha vagy a@nyikari de te vagy a legnagyobb barom gyökér faszfej!!!
Eladott Ország
@Őrnagy: Dobrev Kláránál is, ki a bánatot érdekel, hogy Apró Antal unokája, mégis ezzel támadják. Bizony szépen kiderült, hogy Bayer Zsolt pontosan az akinek másokat próbal beállitani, egy hazaáruló felmenőkkel rendelkező utolsó ócska gerinctelen emberi hulladék. Lásd Varga Juditot is: Varga Juditnak volt kitől örökölnie az így már családi hagyománynak tekinthető áskálódást mások életében. Varga László III/2-es ügynökként kutakodott az "imperialista ellenségek" ellen, míg Varga Judit igazságügyi miniszterként hagyta jóvá az "ellenzéki ellenségek" megfigyelését. Az ő aláírása elég ahhoz, hogy telefonokat törjenek fel, lakásokat mikrofozzanak be és kamerázzanak be, akár mások intim szexuális életét is felvegyék a titkos adatgyűjtés során. Akkor most ki kommunista és ki nem. Az apja beszervezett ügynök, és ők szidják a kommunistákat! Teljesen hiteles?!
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/219190620_354386772869600_4476833037458126938_n.png?_nc_cat=105&ccb=1-7&_nc_sid=3635dc&_nc_ohc=4oODLJh7z_wAX_kQxXu&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfAKaYTQ-i8AUIEFRMAb0lCwmzCU4bgsbKVblM60HEpzzw&oe=65BAF06C
Pálinkás Pál
@Őrnagy: ha nem lenne irat, nem lehetne ellátni..sőt ha a papi nem nyilas szarzsák, utána meg rákosi spicli lett volna ,irat sem lenne...de ez a köcsögény lovagéknál családi vonás..mindig a hatalom seggét nyalni...
Horizont
@Sakk Matt: 11:18
Pedig nagyon jó a videó. Közérthető értelmezhető.
dr. prédikátor
bajer a kis nyilas ivadék!!! volt kitől tanulnia, az öregapja nevelése!!!
CsipkeRózsa
@Maccska: 10:14

Ne feltételezéseket írjál másokról, szégyelld magad!!!
bence
Amikor ilyen múlt után ez a szennyivadék ki meri nyitni a brűztől terjengő pofáját !
szaboria1
@Shikari: Ezért nem akarják, hogy nyilvános legyen az állambiztonsági anyagok 1941 - 1990 közötti időszakát.
Sámannus
Majd jön putyin és helyre tesz. No akkor amit csüngőhasú dicsexik annak is az ellenkezője igaz. Tőletek már senki nincs biztonságban. azé.
Zsó ti bazmeg nagyon fogjad be a pofádat, ha jót akarsz!
Horizont
A videó döbbenetes. Tényleg. Érdemes megnézni csak 22 perc.
Aki Én
@Virág Árpád: pl. orbán apja mszmp párttitkár volt
Aki Én
A fideszesek miért imádják a magyarellenes bolsi férgeket?
teuton
@ómió: Analfabeta nacipatkany!
1. Ha vele szolgalt volna valaki, mar evtuzedek ota halott lenenn, mert kb. 120 evesnek kellene lennie!
2. Ha majd megtanulsz olvasni, vagy felovassa neked egy 8 eves, akkor megtudod, hogy leveltari dokumentumokkal bizonyithati, tanuvallomasokkal, birosagi itelettel es AVH-papirokkal!
3. Egyebkent pedig ha barmi nem lenne igaz belöle, a mocskospofaju mar regen becsületsertesi pert indithatott volna ellene...
Méhes
@Őrnagy: Sajnos zsóti nem szalonképes
Sámannus
A nyilasoktól a fideszbe is lehet igazolni? méghozzá az ötös számmal!
rücsü41
Nem akarom védeni BZS-t, de még is szükségesnek tartom elmondani a védelme érdekében ugyan úgy mint abaloldaliaknál meg kell kérdezni erős fennhangon, hogy mi köze van a nagyapának a az unoka életéhez azon kívül ,hogy az ő leszármazottja?Lehet -e negatív következményeket levonni a nagyapa tetteiből az unokára nézve,különös tekintettel arra amit ma nagyapa csinál, vagy amilyen jellegű volt?Felelhet -e az unoka a nagyapja által elkövetett cselekedetekért , és hogy ez ügyben köteles-e az unoka részletes pontos beszámolóra, hogy mit is tett a nagyapja jó száz évvel ezelőtt?Hová fogunk a következtetésekből eljutni az unok jelleme tekintetében?Nem hasonlít ez a kutatgatás egy fajta üldözésre?Ha fiú nem felelhet a szülője magatartásáért, akkor egy unoka hogy felelhetne nagyapja tetteiért.Ebből következeik hogy az unoka részltesen és pontosen sem kötele beszámolni nagyapja tetteiért, mert még az is előfordulhat hogy az unoka és a nagyszülők messze külön éltek egymástól és nem ismertek minden információt!
dr. prédikátor
@Őrnagy: LEBUKTÁL NYIKARI ELÁRULTAD MAGADAT A STÍLUSODDAL FASZFEJ!!!
RonaGyuri
@Maccska: te mocskos állat, gátlástalan hazug disznó, azt a rohadt anyádat azt vedd a szádra!!! =))
Pálinkás Pál
@Őrnagy: mert tudod hogy igazam van, vezérürü...
Virág Árpád
@Sakk Matt: TE TÉNYLEG KÖZÜLÜK VALÓ VAGY!
simmering73
@Őrnagy: Dugulj már el, fene a mocskos, tetves fajtádat.
Cherry
Erre mondják, hogy nem esik az alma messze a fájától, ez a mocskosszájú alja egy patkány,,,,,
lampa laz
Az a helyzet, h a történészeknek, a 60 év felettieknek esetleg mond valamit az "ügynökaktázás", de már a gyerekeinknek, unokáinknak, megkockáztatom, h talán semmit. Minden csoda 3 napig tart ebben az országban. Március 15-ei békemasírozáson biztos ott lesz megint egy csomó agyhalott, akiket nem fog mindez érdekelni, mert az agyáig nem jut el, vagy nem is érdekli. Zsolti büszkén fog menni az első sorban, patakival, győzikével... Pesty L. is ígért egy-két szaftos sztorit, aztán hova lett?? Ezek mindent elsikálnak, leírnak és eltüntetnek. Mi pedig bámulunk ki a fejünkből és nem teszünk semmit.
Aki Én
@Őrnagy: A sok gyagyás meg úgy csinál, mintha a fidesz csürhe nem onnan származna, ahonnan az összes!
Még imádjátok is őket.
Na, ezért vagy gyagyás eszelős.
Nyírfa
@Virág Árpád: 10.45

Már régen kellett volna!
Nessy
@Aki Én:Velük menetel a Kádár korszakban "Vesztes, üldözött" Csizmadia és Széles elvtárs.
Béla333
Zsóóóóti szarik bele az egészbe. Soha nem érdekelte más, csak az aljasoskodásból beszedett potyapénzből felépített jólét!
Gerinctelen féreg!
Nyírfa
Ha itthon már nincsenek meg az akták, lehet üzletelni az oroszokkal. Gyurcsány megpróbálta, de sokat kértek. Ha igaz.
nemkati
@rücsü41: Bayer Zsoltnak nem kell felelnie a nagyapja tetteiért. Bayer Zsoltnak csak nem kellene fényeznie és szépítenie a nagyapját, csak elmondani, hogy ő hogy vélekedik a nagyapja tetteiről. Senki nem szívesen beszélne ilyesmiről, hát neki se kellett volna. Vagy megmondta volna korábban a valóságot, vagy ne mondott volna semmit.
jesz
Kedves Bayer úr... akkor most oda a becsület? szar ügy. Orbánnak mit is fog mesélni? Ungváry hazudik?
ebből nem lehet jól kijönni...
justhpeter
Történelmi tanulság, hogy nincs az a rendszer amit a "Bayer Zsótik" ki nem szolgálnának.
nemkati
Dr. Gyimes Károly nagyapám sajnos a nyilas párt tagja lett. Fájdalom, de ez az igazság. Amúgy, mint kiskőrösi körorvos a kiskőrösi zsidó gettó orvosa volt, és ebbéli minőségében zsidókat mentett, vagyis hamis igazolásokat állított ki, hogy nincsenek szállítható állapotban stb., továbbá valóban orvosként kezelte őket a táborban, és emberséges volt. Nyilasként. Különös. Mindenesetre a háború után nagyapámat elvitték az Andrássy 60-ba, az Ávóra, és életét azok a kiskőrösi zsidók mentették meg, akikkel emberségesen bánt, és akiket mentett, ők írtak leveleket személyesen Péter Gábornak, hogy Dr. Gyimes Károlyt engedjék el. (E levelek egy részét mai napig őrizzük.) De ettől még Dr. Gyimes Károly nyilas múltja elkísérte őt, sokáig bujkált, orvosként sem dolgozhatott, s végül a nyilas múltjával megzsarolták és besúgó lett.

nemzeti.net/bayer-zsolt-szarmazzunk-13423994.html

Szegény Bayer Zsoltot a családja is, meg végülis mindenki félrevezette. Amiről ő nem tehet. Amiről tehet, az az, hogy szembenéz-e a történettel, cáfol, vagy helyreteszi a dolgait. Mert mostmár csak arra van szükség, hogy ezt az egészet vagy elfelejtsük, vagy oda tegyük az emlékezetünkben, ahova való.
Béla333
@jesz: 13.20
O1G minden körülötte sertepertélő maffiózó múltjáról, bűneiről, perverzióiról mindent tud, sőt van olyan anyag a birtokában, hogy meg is tudja zsarolni őket. Ez tartja össze a maffiát, senki nem akar/mer kilépni, hiszen akkor nyilvánosságra kerülnek a kompromittáló anyagok!
Yoda69
Lam, lam, az alma nem esett messze a fajatol.
Nessy
@Őrnagy: Megoldhatatlan feladat lenne a kulturált hozzászólás? Ennyi a szókincse?
izéke
Ezek szerint csokismatyival meg a másik búzával csak a testüregmotozást ismételték át Krétán :))))
namihami
A tiszta, keresztény---mondjatnám fideszes---erkölcs alapja már itt (is) le lett fektetve!
A vér pedig...
The times are NOT changing! --legfeljebb finomodnak!
csak úgy....
mocskosszájú, másokat lejáratni szeretö, nyegle szarházi ,ezt frankón megkaptad,remélem megüt a guta!
Sakk Matt
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Nyírfa
@Béla333: 13.35

S talán kockára teszi a saját maga vagy a családja életét. De mindig van, aki kiszáll, és vádalkut köt.
Dr. Proktor
Nagyapja unokája - nincs nagy különbség...
Horizont
@Maccska: Meg kéne nézned a videót te szerencsétlen. Levéltári nyomozás, adatok. Fogod? Emberséges??? A testüregi motozás? És a tiltott abortusz??? Bizonyítékok vannak.
Hazudsz ahogy Bayer is. Lelked rajta.
Horizont
@rücsü41: 12:19
Nem felel nagyapja bűneiért. Senki.
Bayerrel se ez a baj, hanem a mocskolódásaival ahogy másokról beszél, prolizik meg egyebek.
És ahogy hazudik a nagyapjáról. Nézd meg a videót, tisztább lesz a kép.
Horizont
@Maccska: Szeretnéd mi??? Vágysz rá?? :DDDD

Apja Ungváry Rudolf. Gépészmérnök, író, újságíró, filmkritikus, könyvtáros.
1956-ban részt vett a forradalomban.1957-ben Kistarcsán internálták.
Horizont
Ungváry Rudolf:
"Orbán is a régi fasiszták klónja, csak nem tud róla.
A jelenlegi rendszer aljasabb, mint a nyilasuralom volt.
Mivel kerültünk szembe?
Egy olyan rendszerrel, amelynek aljassága felülmúlja az egykori nyilasuralmat is. Az legalább nyílt volt. Ez a rendszer azonban a demokrácia álarcát ölti fel, és ettől úgy tűnik a mainstream képviselőinek, hogy „sérültek a demokrácia törvényei”. Sérültek a fenét, nincsenek! Ami van, az csak a látszat."
Horizont
@Maccska: Szerinted. De hát ki vagy te?
nemkati
@Horizont: Most néztem meg a videót, és hát Ungváry mondott néhány olyan gondolatot, amit én ma leírtam. Megnyugtat ez az igazolás, hogy nem csak én gondolom úgy.
Beleolvastam a kommentekbe is. Valaki írt egy jó poént. :))))

Bemegy a vásárló a könyvesboltba:
- Jó napot! Egy bayer zsolt könyvet szeretnék vásárolni!
Erre az eladó:
- Elmész te a mocskos, tetves proli jó k...a anyádba!
Vevő:
- Köszönöm, az pont megfelel. Csomagolja be, kérem
Horizont
@nemkati: :DDD
A videó baromira tetszett. Semmi fröcsögés köpködés. Higgadtan.
A bejátszások nagyon döbbenetesek voltak. Bayer aranyköpései.
Kíváncsi leszek mennyi szart fog a héten kiköpködni a száján Ungváryra.
nemkati
@Horizont: Az biztos, hogy semimlyen téren nem mérheti magát Ungváryhoz. De biztos vagyok benne, hogy megteszi.
nemkati
@Maccska: Ez egyértelmú, ezt soha senki nem is állította. Ahogy azt sem, hogy Dobrev Klára a nagyapja.
kulabombaafityiszre
@Maccska: ma, 17:40
Ungváry Krisztián: Bayer zsolt nyilas nagyapja hüvelyi motozást tanított be a gettóban, aztán önként állt ÁVH-s besúgónak.
Erről szól a cikk,nem az amerikai nagykövetről.Trudod értelmező olvasás.
nemkati
@Maccska: Nyugodj meg, Dobrev Klárából nem lehetne kancellár.
De miniszterelnök igen.
teuton
@Őrnagy: Majd te megteszed, de csak bizinyitekokkal hozakodj elö! Itt viszont a mocskospofaju bayerzsotirol van szo, arrol miert nem pofazol es mocskolodsz??? Az persze megint mas kerdes, hogy miert vannak az ügynökaktak meg olajügyek 30 evre titkositva a fideszmaffiatol, kinek milyen takargatnivaloja van???
Nessy
@Őrnagy: Abban igaza van, hogy mindkét oldalon van probléma! Maga viszont azoknak sem tud normálisan válaszolni, akik nem gorombáskodnak! Pl. most nekem is! Nem vagyok szégyellős gyagyás! Legyen szép estéje, és olvasson el szép verset, vagy hallgasson zenét! Megnyugszik!
Sakk Matt
@Virág Árpád: Lefóliázlak buzi!
csak úgy....
@Sakk Matt: elötte vesd alá hüvelyi motozásnak!
csak úgy....
@Őrnagy: te elmebeteg ökör,hiszen te firkálsz mindenkinek és kényszeríted másokra a gyogyós látomásaidat! :)
csak úgy....
@Őrnagy: akkor jól van shikari tibi, akár ágyba is mehetsz az ágyas poloskáid közé! :)
Horizont
@Őrnagy: miért engem emeltél ki húgyagyú gyagyás.??
Kerüllek mint a kutyaszart a fűben. Te is tegyél így. Ostoba.
teuton
@Őrnagy: Na fiiyusz kis baka! Nem arrol van szo, hogy KORABBAN miert nem hoztak nyilvanossagra az aktakat, hanem MOST miert nem??? Mert ugye ezzel a valasztasi hazugsaggal nyert O1G, meg a mindenki elszamoltatasaval, aztan semmiröl nem akart tudni... Polpot pedig most elsikal minden feljelentest... Es miert lettek tovabbi aktak titkositva??? Aztan meg matekozdd ki nekem azt a 2/3os többseget! Demokraciakban a többseg a matematikai többseget jelent...
Aki Én
@Őrnagy: már ott hibázol, hogy demokratikusnak nevezed a hazai választást, és elfogadod a legkárosabb hazaáruló tolvajokat.
ómió
@Sakk Matt: Mert, ugye, az efftársi népirtásotok volt a tuti
ómió
@Őrnagy: Ezek a bolsi népirtók próbálnak másra mutogatni, akik maguk, százmilliókat öltek, nem lihegi túl a szarbanda!?
ómió
@Aki Én: Már a tetves, ganajbolsi fajtátokat, anno is már százmilliókat megölve próbálnád másokra hazudnod!? Már a szarkupac egótokat talán sikerült magatokat másokra hazudnotok!?
ómió
@teuton: Figyu, bolsi szarkupac! A ganajkupac tetvesbolsi bandádba, még sokan "szolgáltak az efftársi sok-sok főd" népirtásotokban!? Onnét a bolsi ganajtengeretekből ugasd el inkább!
Sakk Matt
@Virág Árpád: Lefóliázlak buzi!
Virág Árpád
@Sakk Matt: Na! Gyere! Fóliázni! Tudod, aki kardot ránt, kard által vész!!!
Nem te vagy az első...
Horizont
Bayer feltűnően csendben van. Pedig kapja az oldalán is az ívet rendesen.
teuton
@ómió: Na figyelj te kutyaagyu primitiv naci, latom a fogalmazas is nehezedre esik, ugyanazokat a paneleket hsznalod mindenütt. Elakadt a lemez, vagy a forditoprogramm sztrajkol? Ennek pl. mi az ertelme "szolgáltak az efftársi sok-sok főd"??? Ja, a temahoz nem nagyon tudsz valamit böfögni... Elarulom neked, arrol szol, hogy a mocskospofaju valagkeresztes bayerzsoti addig hazudott, amig leveltari bizonyitekokkkal le nem lepkeztek a naci-nyilas-avh`s nagyapjarol... Az en nagyapaim nem voltak katonak, sem az 1. sem a 2. VHban, az egyik földbirtoskos volt, a masik jegyzö...
Dr. Proktor
@Maccska: Óh, akkor egy hős a nagyapi?
Sakk Matt
@Virág Árpád: Ne butáskodj, kislány :)
surdilloFUJT
Naa,szarosszájú,bajerzsóci mekkora baromságot fog erre kitalálni???
Aki Én
@ómió: mondod ezt bolsi csicskaként?
Van bőr a hazug tetvesbolsi pofádon.
Sztyepospista
Mi is a különbség a Dobrev- és a Bayer felmenői között ? Egyszerű a dolog. Mind a kettőnél a kommunista felmenők voltak a bűnösek, csak egyikük- / no melyikük is ? / - a MI KUTYÁNK KÖLYKE, a másik meg az ellenfélé. Máris elkezdődött a Bayer felmentése, hiszen senki nem felelaz őseinek tetteiért. Ha meg valaki nyilvánosságra hgoz valami ilyesmit, azt gyorsan el kell itélni. Ő az igazi bűnös.
ómió
@Aki Én: Ennyi százmilliókat gyilkolt le a szar tetvesbolsi fajtád, még mutogatsz is, te tetü szarkupac!? Másokra hazudtak rád a tetübandádat, te görény!?
ómió
@teuton: Tovább kenegetnéd, bolsiék szarkupaca!? Tovább kenegetnéd a népírtó tetvesbolsi mocskos módotokat tovább idehaza!? Európát már nem elég tönkre tennetek!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.