Az előválasztáson Kovács Gergely, a párt társelnöke győzött az előválasztáson, Gyurcsány embere pedig nem tagadja, ráindul, ha az MKKP nem fekszik be a DK-nak más kerületekben.

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt XII. kerületi szervezete a Facebookon azt írja, hiába rendeztek nemrég előválasztást, amit a párt elnöke meg is nyert, most mégis úgy néz ki, hogy nem ő lesz az egyetlen ellenzéki jelölt. Az előválasztáson Kovács Gergely, a párt társelnöke a Momentum jelöltjét és egy civil jelöltet is megvert, az LMP jelöltje pedig ugyan nem vett részt az előválasztáson, de később visszalépett.

Ez a DK-s becsület – Bukták az előválasztást a Hegyvidéken, mégis ráindulnak a megzsarolt Főkutyára

Ha nem a szájuk íze szerint történnek a dolgok, bizony kimutatják a foguk fehérjét Gyurcsányék    Fotó: Facebook/Dobrev Klára

Mégis úgy néz ki, hogy Kovács nem egyedül fog elindulni. A Kétfarkú szerint ugyanis a DK-s Élő Norbert mégis elindulhat a választáson. A párt szerint hiába támogatta a DK a Momentumot, Élő a vereség után az MKKP kompenzációs listájára szeretett volna felkerülni, majd azzal fenyegetett, hogy ha nem indulhatnak el az előválasztásos megegyezés ellenére négy választókerületben, akkor mindegyikben el fognak.

Később az MKKP szerint már azzal zsarolta a pártot, hogy ha nem léptetik vissza a jelöltjeiket Erzsébetvárosban, Újpesten és Óbudán, akkor elindulnak minden körzetben, ezzel segítve a Fidesz győzelmét.

"Minket ilyen hülyeségekkel zsarolni nem lehet, így Norbi arra jutott, hogy akkor a DK elindul az összes egyéni körzetben a kerületben, ahol a Kutyapárt. Norbit a Párbeszéd, az LMP, a Jobbik és a Momentum elhajtotta, a csodálatos szocialista párt egyelőre vele tartana" – olvasható a Kutyapárt közösségi oldalán.

Élő Norberttel is sikerült a 24.hu portálnak beszélni, aki azt mondta, várják, hogy tárgyalhassanak Kovács Gergelyékkel. Ameddig nem tárgyalnak, addig a DK megy a maga útján. Ezzel gyakorlatilag megerősítette a hírt.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Feller_Peti
****************************************
HAZAÁRULÓ, MAGYARELLENES,
KOMMUNISTA FÉREG.
GYURCSÁNY TAKARODJ!
****************************************
verőce21
No, brávó...! Ne hagyjátok magatokat zsarolni, inkább élőben bukjatok...!
Mi pedig kérünk egy kávét...! :)
Pegero
Nagy itt az egyetértés, az hétszentség! Még a választások előtt szétszedik egymást. :-)
Menőmanó
****************************************
HAZAÁRULÓ, MAGYARELLENES,
KOMMUNISTA FÉREG.
ORBÁN TAKARODJ!
****************************************
Feller_Peti
****************************************
HAZAÁRULÓ, MAGYARELLENES,
KOMMUNISTA FÉREG.
GYURCSÁNY TAKARODJ!
****************************************
Yoda69
Hogy aggodnak a magyarellenes, moszkovita, hazaáruló, román trollok.
Nyugi birkák, lesz megegyezés.
Feller_Peti
@Yoda69: Eltévesztetted a célt balfaszkám! A béketárgyalásra való hajlam nem egyenlő a moszkovitával.

Egyébként a Gyurcsányista HAZAÁRULÓ
Feller_Peti
vörös pártoddal én nem villonganék.

Agyhalott balfasz. Nemzetáruló csürhe.
jáger laszló
A politikában érdekek vannak
Minden más innen eredendő!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Yoda69
@Feller_Peti: Igazan? Majom. Nekem nem úgy tűnik.
Annyira 1 bites vagy, hogy fel sem fogod, hogy putyin imadatoddal, a hazát árulod el.
Mocskos moszkovita geci.
Pálinkás Pál
nos, egyre világosabb hogy bármiféle " választás " csak bohóckodás, ingyencirkusz a népnek...ez az ország nem érdemli meg a demokráciát...
Béla333
@Pálinkás Pál: 06.39
Az ország megérdemli a demokráciát, de azokat az "ellenzéki" pártokat, akiknek nem O1G leváltása és elszámoltatása a fontos, hanem az ellenzéki térfél leuralása, azokat el kell felejteni!
Amióta a DK megalakult, azóta ezt csinálja!
Őrnagy
Nem értem a problémát. Fletó tisztán, világosan megmondta, hogy aki nem a DK-ra szavaz, az a "fideszre szavaz"!
Ebbő kiindulva, ha egy előválasztást nem a DK jelölt nyert meg, akkor az előválasztók egy "fidesz jelöltre" szavaztak akarva, vagy akaratlanul! Ha meg az előválasztás győztese egy "fidesz jelölt", akkor kell egy ellenzéki jelöltet állítani a több fidesz jelölt ellenében!
Ilyen egyszerű a helyzet.
Nyírfa
Kovácsnak hiszek.
Utánanéztem Élő Norbertnek. Úgy vélem, erősen amortizálja a DK hitelét. Ha van még.
Őrnagy
@Béla333 Gyagyás: A kétfarkú kutyáknak csak vicc az egész választás és az egész politika, komolytalan társulat. Ráadásul nem is titkolják!
sokanvagyunk
Ha kettőnek nem sikerült legyőzni a Főkutyát, egyedül nem fog menni. - Egyébként az előválasztást leszervezők most kapkodhatnak a fejükhöz, lehet hogy ők fognak visszalépni...
Horizont
Veszekedjetek, menjetek egymásra és nem orbán kér egy kávét röhögve hanem Magyar Péter.
Yoda69
@Béla333: Mindig a DK-t nyirod, pedig teljes valszeleseggel voltal az LMP mellett, amely 2018-ban elarulta az osszefoggast a jobbikkal, most meg a fideSS emberet toljak fopolginak. Eleg fura a szemleleted. Eddig egyedul a DK nem cserelgette a koponyeget, hanem tudatosan kiall O1G es a pedofilok levaltasa mellett, es ezert tesz is valamit.
Béla333
@Yoda69: 09.54
Valóban 2018-ban a Szél Bernadett-Hadházy Ákos vezette LMP-ben láttam a megoldást, de a DK-s fanatikusok mocskolása miatt nem érték el azt az eredményt, ami változást hozhatott volna. (Még így is jobb eredményt értek el, mint az akkori DK!) Valóban először önállóan akartak indulni, de ezt a véleményüket megváltoztatták akkor, amikor MZP ellenzéki összefogással győzni tudott Hódmezővásárhelyen. Akkor megpróbálkoztak összehozni az ellenzéki összefogást, ami már nem jött össze. Nézz utána, hogy így történt-e, ha nem emlékszel pontosan!
Akkor tapasztaltam meg először, hogy a DK vezetőinek és a DK-s fanatikusoknak nem a maffia leváltása a fontos, hanem az ellenzéki térfél uralása. Ez azóta is többször bebizonyosodott. Ez így nem jó.
2022-ben az előválasztási kudarc miatt sértődött DK-s vezetők és így a fanatikusai is MZP bukására játszottak.
Nagyon sok idő veszett el az életünkben arra, hogy Gyurcsányék piti, kártékony politizálása miatt a maffia államban éljünk.
Most sem az a fontos a DK-nak, hogy kinek van esélye győzni a maffiózók ellen, hanem hogy az ő jelöltjük legyen mindenhol, a többi ellenzéki takarodjon a pxxxba!
Ez a Hegyvidéki történet is erről szól, ezért elfogadhatatlan a számomra. Ha a DK jelöltje győzött volna, egy szót sem szóltam volna, de most nem ez a helyzet!
jáger laszló
Ezután már csak a kutya párt és a Tisza párt ideológiájára és politikai hitvallására lennék kíváncsi a felhomályosodás kedvéért!!? Amúgy minden tiszta,mint a vakablak!
csak ennyi
barátilag
J,L.
Béla333
@jáger laszló: 10.29
A maffia vagy 10 éve azzal a programmal tudott nyerni, hogy "Folytatjuk!".
Most lehet, hogy elég annyi is, hogy "Leváltjuk, elszámoltatjuk!"?!
Őrnagy
@jáger laszló: Ezeknek most az a taktikájuk, hogy mindenkinek mondanak valami nekik tetszőt, de egyenes pártpolitikát és gazdaságpolitikát nem hirdetnek (ha azt firtatja valaki, akkor nagy tudatossággal mellébeszélnek), mert ha elmondanák, akkor kiderülne, hogy vagy kormányképtelenek, vagy nem szolgálják a távfinanszírozóik érdekeit, vagy csak a távfinanszírozók érdekeit szolgálják! És ha ezek a dolgok eljutnának a választókhoz, akkor támogatottságuk a harmadára, vagy a negyedére csökkenne, vagyis az 5 %-os küszöb alá a kerülne, ami nagy bukta!
Őrnagy
@Béla333: "Leváltjuk, elszámoltatjuk!"

Ezzel a programmal alakult a jobbik, majd szarabbik lett belőle elszámoltatás helyett! :)))
Béla333
"Rászólt a DK a Kutyapártra, hogy ne induljanak rá az ellenzéki polgármester-jelöltekre, csak előbb még ráindulnak Kovács Gergelyre"
444.hu/2024/04/20/raszolt-a-dk-a-kutyapartra-hogy-ne-induljanak-ra-az-ellenzeki-polgarmester-jeloltekre-csak-elobb-meg-raindulnak-kovacs-gergelyre

Gyerünk DK/Gyurcsány család! Csak keményen! O1G elvárja hogy aktívan segítsétek a maffia győzelmét!
Béla333
"Kovács állítása szerint Élő azzal is megfenyegette őket, hogy “összehozza a fideszes győzelmet a Hegyvidéken”, ha a Kutyapárt elindul Óbudán, Újpesten és a VII. kerületben."
hvg.hu/itthon/20240420_teljesen-osszekapott-a-kutyapart-es-a-dk-a-vitabol-pedig-donath-anna-se-maradt-ki

Tudomásom szerint a Hegyvidéki előválasztás ellenzéki megállapodása nem terjedt ki Budapest más kerületeire. Így különösen aljas dolog a DK zsarolása, hogy ha más kerületekben nem lép vissza a Kutyapárt, akkor ez lesz, meg az lesz!
Ezt a DK vezetése csak azért meri megtenni, mert a szavazói, a fanatikusai ezt szó nélkül tűrik, elfogadják.
A DK a jelek szerint a maffia csapat sikeréért dolgozik, ameddig a szavazóinak is ez felel meg, amíg ezeket a húzásokat szó nélkül tűrik/hagyják/bátorítják!
Béla333
"Nos, az ügy folytatódott szombaton is, amikor Donáth Anna is megszólalt, szerinte furcsa, hogy a DK saját jelöltet indít, hiszen „az előválasztás akkor működik, ha a résztvevő pártok tiszteletben tartják az eredményét. Európai módon csak így lehet politizálni.” A Momentum elnöke szerint „a Kutyapárt egyéni jelöltjeivel szemben elindulni súlyos hiba, és a Fidesz malmára hajtja a vizet”."
hvg.hu/itthon/20240420_teljesen-osszekapott-a-kutyapart-es-a-dk-a-vitabol-pedig-donath-anna-se-maradt-ki

Hogy ez a Momentum miket nem mond?! A maffia győzelméért dolgozó pártnak tartja a DK-t?! Ami a jelek szerint így is van! Szavazzatok csak DK-s fanatikusok mindenképpen a DK-ra, majd a maffia nyer. Hülyemagyar hívők nem csak a maffiózók oldalán vannak!
Pusztai
egyik 19, másik 20 minusz egy

"A DK szerint a Kétfarkú Kutyapárt saját korábbi ígéretével ellentétben sorra állít új polgármester-jelölteket a fővárosban – nemcsak a Fidesz vezette kerületekben, hanem például az I., a III. és a VII. kerületben is, ahol öt évvel ezelőtt győztes, sikeres ellenzéki polgármesterek dolgoznak. A DK korábbi közleményükben azt írta, hogy aki le akarja győzni a Fideszt, annak tudnia kell: egy közös ellenzéki jelöltnek kell a Fidesz jelöltjével szemben indulnia."

sőt, újpesten is a kutyák indultak rá a jelöltre.

kretén idióta ostoba balfaszok, nem véletlen, hogy Magyar P arat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.