Technika

Facebook-törés: máris piacra dobtak 1210 jelszót

A gond csak annyi, hogy az eladásra kínált lopott hozzáférések és jelszavak nem frissek és nem is a Facebookról származnak.

Vége a korlátlan adatnak a Telenornál

A mai nappal minden előzetes tájékoztatás nélkül visszavonta tavaly májusban promóciós jelleggel bevezetett, korlátlan mobiltelefonos adatfogyasztást lehetővé tevő Hello Data tarifacsaládját a Telenor Magyarország.

Népszerű falszínek lakásfelújításhoz. - 1000 otthon.hu

Az otthonunk festéséhez több fajta falfesték közül választhatunk, melyek a színek számtalan árnyalatában kaphatóak, vagy akár házilag is kikeverhetőek.

Egy szemét üzenettel ki lehet nyírni a PS4 konzolokat is

Több PS4-tulajdonos is arról számolt be, hogy egy furcsa karaktert tartalmazó rosszindulatú üzenet megnyitása után összeomlott a játékkonzoljuk.

Vigyázat! Így fosztják ki az óvatlan App Store felhasználót

Van egy kis baj az Apple aranytojást tojó tyúkjával. Mivel őrülten jövedelmezőek az App Store-on keresztül megvehető előfizetések, megjelentek a csalók.

Visszatért a 2000-es évek legendás telefonmárkája

Korábban bejelentette a Palm, hogy visszatérnek, és be is tartották az ígéretüket.

Alig termelnek profitot a bányászok az áram ára miatt

Közel ötmilliárd dollárnyi bitcoint bányásztak össze, de mégis kétséges a profit.

Klímaváltozás és Mad Max bandái a FintechRadar 3.0 konferencián

Nem az a baj, hogy a belvárosi szórakozóhelyeken nem lehet mindenhol kártyával fizetni. Az a gond, hogy új nyelvre van szükségünk a fintechről való beszédhez, és hogy újra kell építenünk a világunkat.

Huawei Mate 20 RS Porsche Design – a kategória csúcsa

A várakozásoknak megfelelően ezúttal sem maradt Porsche Design változat nélkül a Mate széria, ami továbbra is a prémium modellnek számít.

Megjelenik Magyarországon az Alipay

A kínai mobilos fizetési rendszer már több európai országban megjelent az elmúlt két évben. A kínai turisták kiszolgálása minden banknak fontos szempont.

2020-szal vége a TLS 1.0-nak és 1.1-nek

Egyszerre jelentették be a nagy böngészőgyártók, hogy befejezik a TLS sebezhető verzióinak, az 1.0-nak és az 1.1-nek a támogatását.

Megérkezett a Mate 20 és Mate 20 Pro!

Végre leleplezte a sokak által várt Mate 20 szériát a Huawei, ami összesen négy darab okostelefont foglal magában, ezek a Mate 20, Mate 20 Pro, Mate 20 Porsche Design és Mate 20 X. Kezdjük talán a sikerre ítélt Huawei Mate 20 és Mate 20 Pro-val.

Ezek voltak a legerősebb Androidos mobilok szeptemberben!

Megérkezett a legfrissebb AnTuTu toplista, ami a szeptemberi tesztek átlagát véve a mutatja be a múlt hónap legerősebb Androidos mobiljait!

Egy félresiklott karbantartás zárta ki otthonaikból a Yale ügyfeleit

Komoly böjtje volt az angliai felhasználók okosotthonos kényelemének, a felhasználók egy része a bejárati ajtón kívül ragadt.

Az okosotthon eszközei is segítik a megfigyelést

Múlt héten került nyilvánosságra az első eset, amelyben a bűnüldöző szervek a Nest Cam kameraképeit vették igénybe.

Bemutatkozott a Huawei Enjoy Max és Enjoy 9 Plus!

Az előző hónapban a kínai gyártó leányvállalata a Honor mutatott be kettő új készüléket, most pedig a Huawei-től kaptunk két mobilt melyek hasonlóak a Honor újdonságaihoz.

Egymilliárd billpengőcoint kérek!

Budapesten alakul meg a stablecoinok, a fiat pénzekhez vagy egyéb eszközökhöz kötött, kevésbé hullámzó árfolyamú kriptovaluták nemzetközi szervezete.


Tovább az összes friss hírhez...