Technika

Az 5 leggyakoribb félelem mellnagyobbítás előtt

Mindig is telt, dús keblekről álmodott? A nőiesség szimbólumainak számító keblek méretén sajnos természetes módszerekkel nem igen sikerülhet változtatni.

Kunhalmi: Össze kell kapaszkodnunk! « Mérce

Kunhalmi Ágnes az adventi alkalomhoz és díszítéshez illően Orbán Viktor örökzölddé váló „Boldog karácsonyt” köszönésével nyitott, majd a köztársasági elnök szerepéről beszélt a rabszolgatörvény aláírása kapcsán. Az MSZP-s politikus visszautalt arra, hogy Áder Jánost már több alkalommal kérték hiába, hogy álljon a nép oldalára, és ezt szerinte most sem fogja megtenni.Példaértékűnek nevezte az elmúlt évek megosztottsága után a parlamenti ellenzék pártok összefogását és a szakszervezetekkel való együttműködését. Ennek kapcsán azt is megfogalmazta, hogy az együttműködés hangsúlyozása nem „összefogásblabla”, hanem előfeltétele bármilyen ellenzéki politikai sikernek, és már sokkal korábban is ezt kellett volna tennie azoknak, akik nem értenek egyet a kormány intézkedéseivel.

Megkezdik a világ legnagyobb lítium­készletének kitermelését

Az akkumulátorok gyártásához elengedhetetlen nyersanyag hatalmas mennyiségben van jelen az Andok hegyvonulataiban lévő sómezőkön.

Vége a hajtóvadászatnak, lelőtték a strasbourgi merénylőt

Agyon­lőt­ték csü­tör­tö­kön este a stras­bourgi ka­rá­cso­nyi vásár kö­ze­lé­ben két nap­pal ko­ráb­ban me­rény­le­tet el­kö­vető Ché­rif Che­kat­tot, írja az MTI.Délután folyamán nagyszabású rendőri akció indult Strasbourgnak az óvárostól délkeletre fekvő Neudorf negyedében, ott, ahol a karácsonyi vásár közelében két nappal ezelőtt merényletet elkövető Chérif Chekatt nyomát elveszették. Az állig felfegyverzett és pajzsokkal védett rendőrök - közöttük a RAID elitegység tagjai - géppisztollyal a kézben hatoltak be az Épinal utca házaiba.

Mézesbödön készül a kritikus biztonságú kormányzati hálózatok védelmére

Honey trap-nak hívják azokat a trükköket, amikkel a hírszerző szolgálatok által irányított, kívánatos megjelenésű hölgyek, prostituáltak gyűjtenek kompromittáló adatokat férfiakról azért, hogy azokkal később megzsarolják őket. Cicciolina visszaemlékezései szerint ő is a Magyar Népköztársaság állambiztonsági szolgálatának dolgozott – prostituáltként – Katicabogár fedőnéven.

A Microsoft riadót fúj az arcfelismerő technológia ügyében

Kínában kifinomult arcfelismerő kamerarendszer van használatban amely egy meglehetősen disztópikus jövő felé tereli az emberiséget.

Hétvégi ajánló: Fallout 76

Ha sorra vesszük 2018 legnagyobb botlásait, akkor túlzás nélkül a Bethesda nevéhez köthető Fallout 76 bukott a legnagyobbat, hiszen az online körítést még csak-csak lenyelték a rajongók, de azt már kevésbé, hogy több gigantikus frissítés után sem lehet maradéktalanul élvezni a végeredményt.

Mobilalkalmazás a szövegek jelnyelvre való fordítására

A siket kisgyerekek nem tudnak olvasni, és a szüleik által olvasott mesét sem hallják.

Kipenderítette grafikus divíziójának egyik alelnökét az AMD

A hivatalos álláspont szerint a önszántából távozik az AMD grafikus divíziójának egyik alelnöke, ám belsős források ennek ellentmondanak.

Ilyen gyorsan még nem vontak vissza fintech terméket a piacról

A Robinhood nevű, egyszerű tőzsdei kereskedést lehetővé tévő szolgáltatás bejelentett egy új folyószámlát, majd villámgyorsan kénytelen volt visszakozni. A tanulság? Nem árt beszélni a szabályozóval.

6,8 millió facebookozót érinthetett a fotós API sebezhetősége

Újabb adatvédelmi hibát vétett a Facebook, mikor 12 napon át potenciálisan 6,8 millió felhasználó fotóit kéretlenül is átadta más fejlesztőknek.

A kényelem mindig felülírja a magánszférát

A hangosan kimondott parancsainkat megértő eszközök működéséhez nem elengedhetetlen feltétel, hogy szavainkat egy távoli szerverközpontban rögzítsék.

Az Opera még hisz az ethereumban

Miközben az ethereum árfolyamat tartósan beesett 100 dollár alá - most éppen 84 dollárért adnak egyet - az Opera böngésző belefejlesztett egy ethereum tárcát a legújabb verziójába.

48 megapixeles kamerával és lenyűgöző színválasztékkal érkezett a Nova 4

A Huawei Nova 4-ről az elmúlt hetekben már elég sokat hallottunk, ma végre bemutatta a kínai cég az eszközt és igen látványosra sikerült.


Tovább az összes friss hírhez...