Technika – friss hírek

„Olyan leszel, mint Vona Gábor: kellemetlen fing egy múzeumban” (Videóval!)

Most, hogy Vona Gábor a Spinoza Házban próbálta meggyőzni a hazai zsidóság balliberális részét, miért is nem antiszemita, még ha annak tűnt is; most, hogy Havas Henrik ballib műsorvezető portrékönyvet ír Vonáról – most különösen vicces visszanézni azt a 2014-es videót, amelyen ismert ballib figurák és az „utca emberei” győzködik a választókat, miért ne szavazzanak …

Van igény az öngondoskodásra, de kevés még a tudás

Az aktív korú lakosság többnyire úgy gondolja, hogy a nyugdíjából kell majd áldoznia az időskori ellátásra. Azt még nem tudják, honnan lesz pénz erre.

Tengeri szivaccsal udvarol a púposhátú delfin

Nagy tengeri szivacsokkal igyekeznek elcsábítani a nőstényeket a hím púposhátú delfinek egy nemzetközi kutatócsoport megfigyelései szerint.

Elektromos autókat gyárt a Skoda - a Toyota óvatosabb - autósajtó

A Volkswagen konszernhez tartozó Skoda Auto 2020-tól megkezdi az elektromos Skodák gyártását – jelentette be a cseh autógyártó.

Még parányibb megoldások jöhetnek az egészségügyben

Az eddig testen kívül viselt szerkezetek belülre kerülnek, míg a már most apró eszközök okosabbá válnak.

Mától rendelhető a OnePlus 5T

A OnePlus 5T bemutatóját múlt héten tartotta a gyártó ma pedig ígéretükhöz híven a cég weboldalán elérhetővé vált a készülék, ami remek árcédulát kapott.

Ryan közlegény esete az ipari fénymásolóval

A Call of Duty visszatért a második világháborúhoz, és annyira szeretne film lenni videójáték létére, hogy néha nézni is kínos.

Felhő alapú rendszerben kell majd bejelenteni a szálláshely-foglalásokat

Módosítaná a kormány a szálláshely-szolgáltatók adatközlési kötelezettségének szabályait adminisztrációs terheik csökkentése és egy korszerű informatikai szolgáltatás létrehozása érdekében.

Tiltólistára kerülhetnek Európában a loot boxok

A Battlefront 2-vel előtérbe került játékmonetizációs stratégiát Belgium a szerencsejátékokhoz sorolja, az ország felelős hatósága pedig egész Európában betiltaná az ezekre építő üzleti modellt.

EU - véget ér a földrajzi alapú blokolás

Ez jelentős mértékben átalakíthatja az internetes kereskedelmet, könnyebbé teszi azoknak az életét, akik az EU területén akarnak termékeket vásárolni vagy szolgáltatásokat megrendelni.

Kémfotón a kávákat száműző Xiaomi Redmi Note 5

Ahogy jön az év vége, úgy közeledünk a Redmi Note széria következő darabjának bemutatójához.

2020-tól jönnek az SKODA elektromos autói

A Volkswagen német konszernhez tartozó SKODA Auto 2020-tól megkezdi az elektromos autók gyártását - jelentette be a cseh autógyártó.Előzőleg a SKODA egyik kisebb csehországi gyárában, Kvasinyban 2019-től beindul a hibrid SKODA Superb gyártása.

Ma derül ki, mi vár a szabad internetre

Obama egyik legfontosabb eredményét tenné semmissé Trump, a kritikusok szerint ezzel csak a nagy netszogláltatók járnának jól.

A Tesla bemutatta a teherautóját, és egy meglepetést is tartogattak

Először is vége a találgatásoknak, a félszavakból megalkotott összeesküvés elméleteknek, mert a Tesla hivatalosan is bemutatta az elektromos kamionját.

Vásárolj, fiam, jedi lesz belőled

A Battlefront 2-vel tökéletesen lemásolt Csillagok háborúját kapunk, amivel ki lehet húzni hosszú hónapokat két film között, de azért a jó játék nem ilyen.

Több száz honlap figyeli a szöveg­beviteleket

Nagyon népszerű honlapokon is vannak olyan scriptek, amelyek a felhasználók egérmozgásait figyelik és mindent rögzítenek.

Az új Chevrolet Corvette ZR1 végsebessége 340 km/h - autósajtó

Pár napja mutatták be a valaha gyártott legerősebb Corvettet.

Első valós képen a Honor V10

A képen a Mate 10 Pro látható A Huawei Honor V10 kínai debütálása november 28-án esedékes, ezt követően december 5-én az öreg kontinensen is bemutatkozik a csúcsmobil.


Tovább az összes friss hírhez...