Technika – friss hírek

Kiszivárgott fotókon töltődik a Tesla Model 3

A bejelentése óta még nem nagyon mutogatták a Tesla készülő új modelljét, most viszont valaki véletlenül belefutott az utcán, és lefotózta.

Kiszivárgott a Windows 10 forráskódja

A Microsoft által belső használatra szánt eszközöket és fájlokat tartalmazó csomag került ki az internetre.

Hétvégi ajánló: Tekken 7

A klasszikus árkád verekedős játékok koronázatlan királya visszatért, és bár kis túlzással csak azt kapjuk tőle, amit már évek óta megszoktunk a sorozattól, de a minőségi bunyók kedvelői bizonyára nem is vágytak másra.

Telegramon kommunikáltak a szentpétervári terroristák

A Telegram üzenetközvetítő alkalmazás segítségével kommunikáltak egymás között az áprilisi szentpétervári robbantást elkövető terroristák, valamint "külföldi kurátoraik" - közölte az orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálat (FSZB).

Nem használja többé hirdetésekhez a Gmail a levelek tartalmát

Több vitás eset után a Google úgy döntött, hogy a lakossági felhasználóknál sem elemzi tovább a Gmail levelek tartalmát a hirdetéscélzás pontosítása miatt.

Blogolás alapjai kezdőknek, hol érdemes elindítani a blogot? - HonlapSEO

A blogolás elterjedése hazánkban is egyre népszerűbb, az online vállalkozások kiváló marketing eszközévé nőtte ki magát. Mielőtt azonban hozzáfognánk, gondoljuk át pontosan mit is szeretnénk és azt hol.

Japán bankok: Frankfurt lesz az új London

Ha csak bizonytalanságot hozott volna a Brexit, már azzal sem jár jól a brit gazdaság. Úgy tűnik azonban, hogy a brit kormányoknak sikerült már egy-két pénzügyi céget elijeszteni.

A Snapchat mindig tudja, hol járunk

A Snap Map megjelöli a pozíciónkat a térképen, ha megnyitjuk az alkalmazást.

Hamarosan túlterhelődhet a mélyűri hálózat a sok Mars-szonda miatt

Már most komoly fejtörést okoz a szakembereknek, hogyan elégíti ki a NASA mélyűri távközlési hálózata a várhatóan jelentősen növekedő kommunikációs igényeket a Marssal.

Egy hetük maradt adategyeztetésre a feltöltőkártyásoknak

A nem azonosított SIM-kártyák előfizetése július 1-jétől megszűnik.

Kipróbáltuk: HTC U11

Átrajzolt, üvegbe bújtatott dizájnnal és kézszorítással hódítana a cég új zászlóvivője - de vajon elég lesz-e ez az idei, különösen erős mezőnyben?

Tízcentes árfolyammal lepte meg a befektetőket az ethereum

Tíz centre esett le az ethereum ára egy rövid időre. Vannak, akik elveszítették a megtakarításukat, mások mesésen meggazdagodtak.

Hamarosan otthonról is nyithatunk számlát a Gránit Banknál

A videós ügyfélazonosítás zárt tesztje már elindult, az MNB-nél pattog a labda.

Ma 20 éves, de mit tanulhat a pénzügy a Harry Potterből?

A Harry Potter világ bankja egyedül van a piacon és túl nagy ahhoz, hogy csődbe menjen. Egy pénzügyi szakértő végigszámolta, hogyan lehetne biztonságosabb a varázsvilág pénzügyi rendszere.

Megújította kiszolgálós palettáját a Lenovo

Szinte teljesen megújította kiszolgálós termékpalettáját a Lenovo.

Nem száll szembe a LineageOS a Google biztonsági hálójával

Elrejthetik a fejlesztők a Play Store-ban alkalmazásaikat az alternatív ROM-ok elől - a LineageOS csapata szerint azonban nyíltan szembeszállni a Google-lel így is nagyobb kockázatot jelent.

A Mol regionális villámtöltő-hálózatot építhet

Elektromos villámtöltő-hálózat kiépítésére kap csaknem 19 millió euró támogatást a Mol-csoport, az E.ON-csoport a HEP, PETROL, a BMW-csoport és a magyarországi Nissan-leányvállalat konzorciumának Next-E projektje – közölte honlapján az Európai Bizottság.


Tovább az összes friss hírhez...