Technika – friss hírek

Cryptopia.co.nz – Feltört fiókok, illetéktelen átutalások és néma csend, Cselekedj Azonnal!

Nagyon sok jel arra utal, hogy a hazai pályán is népszerű Cryptopia Bitcoin és egyéb altcoin kereskedési platformot feltörték és lassan de biztosan a hivatalos oldalon található Fórum bejegyzései alapján szivárognak el a coinok, ismeretlen idegen számlákra...

Anglia megszabadul az aprópénzektől

Az angolok egyre inkább elektronikus úton fizetnek, ezért az angol kormány fontolgatja, hogy kivonják a forgalomból a két legkisebb címletet, az 1 és a 2 penny-t, és az 50 fontos bankjegyet is.

Nyár elejére megjöhet az országba a Revolut

Kisujjukat sem kellett mozdítani ahhoz, hogy 12 ezer magyar regisztráljon. Még idén kipróbálják, mire mennek, ha fel is pörgetik az ügyfélszerzést.

BURST Coin bányászat – Bitcoin mellett is van élet Merevlemezzel is!

A Bitcoin bányászata otthon már nem igazán jövedelmező üzletág, azonban számos egyéb altcoin létezik amit processzorokkal és videokártyákkal akár otthon, kicsiben és nagyban is bányászhatunk.

A norvég viccpunk lenyomja a japán kultjátékot

Nem törvényszerű, hogy harminc év minden kreativitást kiöl egy tehetséges csapatból, de ezt nem a japán játékgyártás egykori zsenijei, hanem egy kattant rockbanda mutatja meg.

A Google is betiltja a kriptovaluták hirdetését

A Google is beleállt a kriptopénzes átverések elleni harcba. Idén nyártól tilos kriptovalutás befektetést hirdetni a cég rendszerében.

Franciás vidámság – Citroen C3 Aircross teszt: 1,2 PureTech SHINE - autósajtó

Citroen C3 Aircross teszt. A C3 Aircross igazán jópofa családi autó. Azért egy kis, kompat SUV-val az Év Autója választáson 5. helyet elérni nem kis pálya. De próbáljuk ki, mik az erősségei és gyengéi?

A szelfis után érkezhet a hangparancsos fizetés

Leghamarabb háromnegyed éven belül, de legkésőbb másfél év múlva nagybankok fognak bemutatkozni az Amazon Alexa eszközeiben.

Fényezni már jól tudják a gépi intelligenciát

Néha olyan buta a mesterséges intelligencia, hogy az egy óvodásnak is ciki lenne, a cégek mégis mindenre rámondják, hogy okos.

Monero (XMR) Hard Fork 2018 – MoneroV átverés lenne? Lőttek az évi 15 milliós profitnak is?

A hírek szerint a Monero altcoin egy frissített (Hard Fork) kiadása jelenik meg hamarosan a MoneroV személyében.

Hétvégi ajánló: Lost Sphear

Ez a klasszikus felfogású japán szerepjáték a maximális nosztalgiafaktoron túl szinte semmilyen egyéb erénnyel nem rendelkezik, de mégis elég pozitívumot vonultat fel ahhoz, hogy a jövőben sokan térdre borulva imádják.

Jön az Erdélyi kriptopénz a Korona akár Csíki-Sörözésre is!

A Bizcoin melett számos egyéb altcoin is jelen van a piacon és most itt a szomszédunkból, Erdélyből induló új kriptopénz kezdeményezés a Korona.


Tovább az összes friss hírhez...