Technika – friss hírek

Megjelent az Adobe Acrobat Reader DC legújabb verziója ami magyarul is tud

Most ingyen letöltheted oldalunkról a most megjelent Az Adobe Acrobat Reader DC 2018-as verzióját, amely a sok nyelv közül már magyarul is tud. Lehet, hogy megfogant benned a kérdés? „Miért pont ezt töltsem le, PDF fájl megnyitáshoz?” A válasz egyszerű: Azért, mert ez az egyetlen olyan PDF-megjelenítő program, amely képes bármilyen típusú PDF-tartalom megnyitására és kezelésére, beleértve az űrlapokat és a multimédiát is.

Japán visszaszorítja az Airbnb-t

A turistaáradat és a rövidtávú lakáskiadás elterjedésének nem mindenki örül, ezért a hatóságok szigorítottak a szabályokon.

Szürreális világ: kiöregedett kosaras és marihuánás kriptovaluta hozza el a világbékét?

Na jó, a világbékét lehet, hogy nem. De a Trump-Kim találkozón szponzorsapkában síró Dennis Rodman képe még így is erős és sajnos történelmi is.

Eljárások tucatjai indultak a GDPR kapcsán

Az új európai uniós adatvédelmi rendelet csupán három hete van hatályban, de máris ad munkát a szakembereknek és hivataloknak.

Robot HR – A DBS mesterséges intelligenciát használ a munkavállalóik monitorozására

Legalábbis az új munkavállalókéra, még az állásinterjú előtt. Összegyűjti a jelentkezőkről elérhető infókat, és az önéletrajzukkal is a robot találkozik először.

Ezt kell tudnia a talajszkennelésről!

A differenciált kijuttatás alapja a művelési zónák lehatárolása. Ennek egyik módja az azonos adottságú talajfoltok feltérképezése talajszkenner alkalmazásával.

Kerekesszék és pénzügyek, úgy is lehet ügyfelet szerezni, hogy egyszerűen hagyjuk bejönni az ajtón

Az OTP bankfiókjai akadálymentesebbé váltak, és a változás ennyivel nem áll meg.

4500 mAh-s akkumulátorral érkezett az LG X5 (2018)

Ahogy az általában lenni szokott az LG-nél, ezúttal sem verték nagy dobra az X széria legújabb modelljének érkezését.

Ostoba film lett a Túl szexi lány

Amy Schumer egy fejsérülése után azt gondolja magáról, hogy egy vékony modell alkatú nő lett.

Hétvégi ajánló: Vampyr

Sokan és sokszor építettek videojátékot a múltban a vámpírok legendájára, azonban néhány kiemelkedőbb alkotást leszámítva elég szerény az emlékezetes címek listája.

Pletykák szerint méregdrága lesz a Samsung új hajlítható készüléke

Régóta beszélnek a Galaxy X-ről, a Samsung új telefonjáról, és most az is egyre valószínűbb, hogy rendesen a pénztárcánkba kell nyúlni érte.

Plum: digitális rezsicsökkentés és mesterségesen intelligens befektetések

A brit fintech ugyanazt csinálja, amit a többi spórolós app. Mégis úgy tűnik, jobban kitalálták a terméket és érdekesebb partnerségeket dolgoznak ki.

A bankkártya megverte a készpénzt Angliában

Először fizettek többet bankkártyával, mint készpénzzel Angliában, elszaporodott az érintéses fizetés és az online vásárlás.

Közeleg a Xiaomi Mi 8 globális megjelenése

Az egyenlőre csak Kínában kapható Xiaomi Mi 8 a múlt hónap végén mutatkozott be, most pedig felröppentek a hírek a nemzetközi változatról is.

Megérkezhet a SwiftKey a Windows 10 készülékekre

Még idén megérkezhet SwiftKey a Windows 10 érintőkijelzős készülékekre.

Elhanyagolja a Mac modelleket az Apple

A szoftverfejlesztők aggódnak, mert egy új vásárló nem tud egy évnél fiatalabb modellt venni, így pedig idővel csökkeni fog a bázis, amelyet el tudnak érni.

TOP 5 link, amit minden gazdálkodónak könyvjelzőznie kell!

A gazdálkodáshoz ma már elengedhetetlen az internet használata. Egyrészt mert sok információt gyűjthetnek innen, másrészt mert a legtöbb pályázat, támogatási kérelem beadása is már netes alapon működik. De mire jó még az internet? Villámgyorsan utánanézhetünk a fontos dolgoknak! Ezt megkönnyíti, ha a hasznos linkekből gyűjteményt csinálunk, elmentjük a könyvjelzők közé. Az alábbiakkal tegye Ön is ezt!

Ajtó Zárszerkezet

A piacon nagyon sokféle ajtó zárszerkezet elérhető, melyek között nem könnyű eligazodni annak, aki nem jártas az ajtózárak világában.


Tovább az összes friss hírhez...