Technika – friss hírek

Magyar fejlesztés játssza ki az Instát

Hosszú videókat és bármilyen képarányú fotókat nem lehetett posztolni. Eddig.

Kész a Java 9

Hosszú-hosszú csúszás után immár elérhetőek a Java platform újdonságai.

LG V30 okostelefon a mobildzsungel csúcsragadozója

LG V30 okostelefon a ’Life is Good’ avagy ’Lucky Goldstar’ találmánya a nem elég jól teljesítő Q tömegsorozatának és a bukdácsoló G formabontó sorozatának kellemetlenül lanyha bevételeit kiegyenlítendő.

Nőalázás a legnagyobb japán játékexpón

Felfújni egy hoszteszlány szoknyáját vagy bikiniben pózoltatni a világ legtermészetesebb dolga a Tokyo Game Show-n.

Brutál SUV tanulmány - Mitsubishi e-Evolution Concept

A Mitsubishi a Tokio Motor Show-n mutatja be új koncepció autóját, a Mitsubishi e-Evolution Concept-et. Az autó „nagy teljesítményű” és összkerekes lesz.

Vita a böngészők jövőjéről

A nézeteltérés a digitális jogok kezelésével kapcsolatos új szabvány miatt robbant ki a másolásvédelmek támogatói és ellenzői között.

Öt csillag a Renault Koleos-nak

Az EURO NCAP összetört pár Renault Koleos-t és nagyon elégedettek voltak az eredménnyel. No, nem azért, mert örültek, hogy milyen jól tönkre tettek egy csomó értékes autót, hanem mert a bent ülő bábúk komolyabb sérülések nélkül vészelték át az ütközéseket.

Leginkább a kötelező jótállásból van vita az online vásárlásoknál

Legtöbbször műszaki cikkekre, IT-termékekre érkezik panasz a Budapesti Békéltető Testülethez, ami az online vitarendezési eljárásokat illeti.

Már közel 30 ezer LED-es világítótestet üzemeltet a Nemzeti Közművek

Az idén 29 ezerre nőtt a LED-es (Light-Emitting Diode, fényt kibocsátó dióda) világítótestek száma a Nemzeti Közművek áramszolgáltatójának közvilágítás üzemeltetési portfóliójában, a technológia terjedését uniós projektek is segítik - közölte az NKM Nemzeti Közművek Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

A szolgálólány meséje, Az alelnök és a Hatalmas kis hazugságok a legjobb sorozatok

Amerikában ismét odaítélték a legjobbnak tartott drámának, komédiának és limitált sorozatnak járó díjakat, és persze a közreműködőket is elismerték.

Már tesztüzemben az Oreo Galaxy S8-ra

Várható volt, hogy a Galaxy S8 az elsők között lesz ami megkapja majd az Android 8 rendszert, most egy újabb megerősítés is érkezett ezzel kapcsolatban.

A neandervölgyi ember agya lassabban fejlődött, mint a Homo sapiensé

Egy neandervölgyi gyermek csontvázának elemzéséből arra a következtetésre jutottak, hogy a gyermek agya még fejlődésben volt abban az életkorban, amikorra egy mai gyermek agya már teljesen kialakult.

Deloitte: ez a nyolc trend a legfontosabb a fintechben

A mesterséges intelligencia és a digitalizáció segít, azt viszont minden banknak el kell döntenie, hogy hisz-e a tech platformcégek sziréndalának.

Nemzetközi innovációs házépítő versenyt rendeznek Szentendrén

Elnyerte a nemzetközi Solar Decathlon Europe 2019 egyetemi innovációs házépítő verseny rendezési jogát a Miniszterelnökség háttérintézményeként működő ÉMI Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs Nonprofit Kft. (ÉMI), partnerségben Szentendre önkormányzatával, valamint a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemmel (BME).


Tovább az összes friss hírhez...