Technika – friss hírek

Naponta 17 milliárd forintot költenek a németek a migránsokra a következő négy évben

Németország várhatóan mintegy 78 milliárd eurót (24 725 milliárd forintot) fordít 2022-ig a migrációval kapcsolatos kiadásokra, köztük 31 milliárd eurót arra, hogy leküzdje a migrációt kiváltó alapvető okokat, amelyek az embereket otthonaik elhagyására, Európába vándorlásra ösztönzik - adta hírül a Der Spiegel német hetilap szombaton.

Megérkezett a Honor 10

Bár Kínában már április végén bemutatkozott, Londonban csak május 15 tartotta meg a Huawei a leánycég által készített legújabb mobil, a Honor 10 európai bemutatóját.

Új dimenziók a röntgen­elemzésben

Komoly előrelépés történt a komputertomográfiában: először vált lehetségessé nagyon nagy tárgyak átvilágítása röntgentechnikával.

Hétvégi ajánló - Pillars of Eternity II: Deadfire

Kalózos tematikával megfűszerezve folytatódik tovább az Obsidian által fejlesztett Pillars of Eternity szerepjáték, melynek második része ugyanazt a Baldur's Gate előtt tisztelgő klasszikus utat követi, mint nagyszerűen sikerült elődje.

The Most Amazing Space Photos This Week!

See the best photos on Space.com this week.

Hamis ICO oldallal tanítja a kisbefektetőket az amerikai tőzsdefelügyelet

Az amerikai tőzsdefelügyelet olyan lépésre szánta el magát, amely ritka egy szabályozó hatóságtól. Indítottak egy hamis ICO-t, hogy felhívják a figyelmet az ICO-s átverések veszélyeire.

Nem állami támogatásból fog létrejönni a Google európai legyőzője

Sok politikus hiszi, hogy a jövőbeli technológiák támogatásával előmozdíthatják a gazdaságot.

Egyszerre akár 70 autó körözhet majd a zalaegerszegi tesztpályán

A tavalyi alapkőletétel után egy évvel 25-30 százalékban elkészült a zalaegerszegi járműipari tesztpálya, ahol ősszel egy német autógyár lesz az első ügyfél.


Tovább az összes friss hírhez...