Az biztos, hogy az állam nem, viszont a hitelét nyögő autós tehet azért, hogy hamarabb véget érjenek a nehéz évek. Tanácsok az okosabb gazdálkodáshoz.

Forrás: Totalcar
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gödörben
@36: Szerintem képlékeny és ötletelős, hogy mi lesz. Ami nem veri ki a biztosítékot az embereknél. Igaz már nem sok hiányzik.
Nekem nem adták ki a törzskönyvet.
36
@gödörben: Igen. Pont ez az ahová mára az egész hiteles és nem hiteles társadalom eljutott. Senki sem tudja, hogy mi lesz. Sikerült ingoványra vinni az embereket, érzéseikkel, életükkel együtt. Orbán és kormánya, nem mer egy Izlandhoz hasonló radikális lépést tenni.(Hiába. Más kultúra.) Tavaly nyáron, Orbán felesége megmondta a házuk előtt tüntetőknek. "Már így is a fél bankvilág a Viktor fejét akarja." Nem akar ólommérgezésben meghalni. Állam-társadalom konszenzus nincs. Csak állam=elit. Bezárkózott és cinikus lett az elit.
Meine Ehre heisst Treue
@gödörben: Mivel igaz, van létjogosultsága.
De igen, adva volt, csak nem éltek vele.
Ha bankról, hitelről van szó, ráadásul ez egy igen kockázatos és hosszú lejáratú konstrukció, szó nem lehet rutinszerű, felelőtlen, eszetlen aláírásról.
gödörben
@Meine Ehre heisst Treue: Csakhogy régebben lehetett bízni a bankokban.
Meine Ehre heisst Treue
@gödörben: Teljesen mindegy, hogy milyen a politikai vagy gazdasági széljárás, egy ilyen műintézményben soha(!!!) nem szabad bízni.
dömdödöm
Elutasította az MKB Euroleasing Autóhitel Zrt. magyar állam ellen indított devizahitelekkel kapcsolatos keresetét a Fővárosi Törvényszék szerdán kihirdetett elsőfokú, nem jogerős ítéletében. A bíróság a pénzintézetet 1,513 millió forint perköltség megfizetésére kötelezte.
Mint eddig számos pénzintézet esetében, a bíró most is hangsúlyozta: az általános szerződési feltételeknek minden, a közelmúltban elfogadott devizahiteles törvényben foglalt elvnek meg kell felelniük. Mivel ezen kitételnek a kölcsönszerződések egyoldalú módosításra vonatkozó kikötései nem tettek eleget, így azok tisztességtelenek és érvénytelenek. !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.