Amerikai tudósok szerint itt az idő, hogy aktívan próbálkozzunk az intelligens földönkívüli élettel történő kapcsolatfelvétellel.

Forrás: SG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nyanya001
Le vagytok maradva min a borravaló,
a mi Pataky Attilánk már rég kapcsolatba van velük :P :))
Clavigo
@nyanya001: Egyre gondoltunk..:) :) :) :)
oncogito
Miből gondolnánk, hogy intelligens földön kívüliek szóba állnának velünk?
kamazuka
Lehet,hogy már itt is vannak!Hol ma szántóföld van, egy másik dimenzióban népes idegen kolóniát találhatunk.Ez a bolygó egy veszélyes hely.Itt alapvetően egy nyersanyagokra épülő hatalomrendszer írtja a föld lakosságát,és nem pusztán kedvtelésből.A föld globális golndolkodása egy mese.Alapvetően vallások állnak egymással szemben.
Még a legalapvetőbb vírusok is alattomosan támadják meg szervezetünket.Városaink ki vannak világítva,reklámként,hogy gyertek idegenek,mi itt vagyunk,és ha van kedvetek, élőben láthattok erőszakot,etnikai tisztogatást,háborúkat!
Értelmesebb lények ezért a földet,biztosan elkerülik!
Talán ez a valóság!?
Csizmás Kond
...na és mi a valószínűsége annak, hogy nem mi vagyunk az idegenek az állítólagos idegenek szemében ?
KERKA
Mi a biztosíték arra, hogy a földönkívüliek intelligensek a mi értékrendünk szerint? ha léteznek, más életkörülmények között élnek, tehát másképp vannak beprogramozva.
A kicsi gülüszemű zöld emberkének lehet, hogy megtetszik egy púpos, kancsal, 150 kilós földi nő és esetleg rondának találja a miss Vörld-öt, mert nem sok hús van rajta:))
oncogito
@KERKA: - ha ők ide tudnak jönni, amíg mi nem tudtunk más idegen élőlényeket elérni, akkor bizony intelligensebbek a mi értékrendünk szerint is.
Mert ők nem a külsőt nézik és nem az egyéni ízlést, hanem a hatékonyságot. ;-)
KERKA
@oncogito: lehet, hogy a tarkójába olyan chip van beépítve, hogy hatékony legyen. Aztán a központból kapja az utasításokat, : elfoglalni, kiírtani, mindent megsemmisíteni.
Mittudom én, csak fantáziálok:))
oncogito
@KERKA: akkor aki a csipet beültette, az intelligensebb. És ha hatékonyan végre is hajtja az utasítást, mert robot, akkor is.
Tudomásul kell venni, ha valaki okosabb és többet tud.
KERKA
@oncogito: Ha te mondod, biztos így van. Azért én nem szeretnék ALIEN féle találkozásokat:))
oncogito
@KERKA: - pl. az ausztrál őslakosok sem szerettek volna civilizáltakkal találkozni.
Vajon mennyire lett figyelembe véve a magasabb technikával rendelkezők részéről?
KERKA
@oncogito: jó vicc, nem az indián őslakosok hívták meg Kolumbuszt, hogy fedezze már föl őket valaki!
Viszont az érdekes, amit a második mondatodban kérdezel. Mert ugye a nagy földrajzi felfedezések kimondottan a zsákmányszerzés céljából kezdődött el( arany, fűszerek, terület, rabszolgák stb) namármost az idegenek mi célból jönnének ide?
Valami biztos, hogy kell nekik, máskülönben nem nyomulnának ide, Na de mi az, ami miatt megjelennek, de egyszer majd itt is maradnak.
oncogito
@KERKA: - ha mi is csak zsákmányszerzés céljából akarunk más, idegen bolygóra eljutni, akkor ne csodálkozzunk, ha ide is azért jönnek.
KERKA
@oncogito: ez eddig oké, de ha ők fejlettebb civilizációval rendelkeznek, akkor mi kell nekik mitőlünk? Ezek csak fikciók, nincs rá értelmes magyarázat:))
oncogito
@KERKA: - mi kellett a hódítóknak az un. primitív népektől?
KERKA
@oncogito: 1. ha sokáig utaztak akkor egy asszony. 2. élelem. 3 ivóvíz.4. végül minden, ami mozdítható volt.5. az életük.
oncogito
@KERKA: - nem egészen. Mert csak előörsök voltak a gyarmatosításhoz.
KERKA
@oncogito: lehet, hogy csak előörsök, de ahhoz éppen elegen, hogy odavigyék az összes európai fertőző betegséget, dögvészt, éhhalált, nyomorúságot. Amerre ment a fehér ember, mindenhová csak a pusztítást vitte magával, meg a rájuk erőltetett kereszténységet.
oncogito
@KERKA: - és meglehet ez lehet velünk is, ha földönkívüliek jönnének ide.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.