A Fehér Házban fogadták a budapesti Fazekas Mihály Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium csapatát, amely elnyerte a First Global Challenge nevű nemzetközi robotépítő verseny fődíját Washingtonban.

Forrás: SG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Kíváncsi leszek itthon miként fogadják Őket, főleg a Balogra lennék kíváncsi.
Equus
itthon nemkínatos személyek egyetlen hivatalban sem, mert egy hónap alatt elérték, ami Orbán vezetőnek 7 év alatt nem jött össze - fogadták őket a Fehér Házban. Ráadásul rendkívül veszélyesek, mert nem kellően buták!
Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/04/obamaorban.jpg
"Fogadták a Fehér Házban a robotépítő verseny magyar győzteseit", ami Orbánnak még sohasem sikerült. Fényes csillagunk nem halt éhen "Ámerikában:" ő is részt vett azon a fogadáson és vacsorán, amit Barack Obama amerikai elnök adott a nukleáris biztonságról szóló csúcstalálkozón részt vevő delegációvezetők tiszteletére 2016. március 31-én. Orbán Viktor delegációvezető (igen vicces, hogy a köz MTI miniszterelnökből delegációvezetővé fokozta le az istenkirályt) tehát további 55 ország állam- vagy miniszterelnökével együtt az atomfegyverek elterjedésének megakadályozásáról, illetve más, gazdasági és klímavédelmi kérdésekről is cseveg Washingtonban. Szóval nem kötötték a nép orrára, de úgy tudni, hogy a miniszterelnök úrelvtárs feleségét és három lányát is magával vitte a hétfő óta tartó látogatásra, ha már úgy alakul ez az amerikai-magyar kétoldalúság, hogy újfent semmiféle hivatalos találkozóra nem került sor a két ország kormánytagjai között. Már megint. 2010 óta folyamatosan nem kerül sor ilyesmire, ezúttal is Orbán Viktort – az összes többi földi halandó állam- és miniszterelnökhöz hasonlóan – Obama kizárólag egy protokollfotó erejéig engedte közelebb magához, mint amennyire amúgy egyáltalán se kíváncsi rá.
Ludmilla
az enyves kézűt meg nem,nahát,nahát,skandallum

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.