Az iPhone tizedik évfordulójára összerakott telefonnak az ára is egészen ünnepi lett, már abban az értelemben, hogy minimum mostantól karácsonyig minden szabad fillért félre kell rá tenni, ha valaki meg akarja venni – írja az index.hu.

Magyarországon lesz a legdrágább az új iPhone

Fotó: Youtube

Magyarországon 379 ezer forintról fog indulni a mobil szeptember 29-én, de a legfullosabb változatáért 436 990 magyar forintot kell majd kipengetni.

Az igazán durva viszont nem is önmagában az ár, hanem hogy ez az ár mennyivel magasabb itthon, mint az Egyesült Államokban – jegyzi meg az Index újságírója.

Sőt mint bárhol máshol, ugyanis az iPhone X – akárcsak tavaly az iPhone 7 – nálunk lesz az egész világon a legdrágább. Ez elsősorban annak köszönhető, hogy a 27 százalékos áfa jóval nagyobb teher, mint amit más országokban ráraknak a mobil alapárára.

További részletek az index.hu-n.

Címlapkép: Youtube

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
division
@Pálinkás Pál: Milyen jogon idiótázol? 50 éves üzletemberként meg nem villogásra kell, el vagy te tévedve. Persze lehet te a zsebedben hordod az asztali gépet, de erre nem mindenki képes:-)) Egyébként nekem a Samu android - ja van, de nem volt sokkal olcsóbb.
Pálinkás Pál
@division: "100 ezerért komplett számítógép? Az komoly, nekem csak a videokártya került 300 ezerbe. Mondjuk a tetris biztosan maxon futhat rajta:-) "
Ez kicsit gúnyosra sikeredett nem???Tisztán látszik a mondatodon hogy nem szeretrsz villogni,igaz???
Azt neked "50 éves üzletemberként " minek 300 ezres videókártya a pc-d be?? Üzleti programokhoz elég az alaplapi...
Harmadszorra...Samu...ezzel megemlítetted a másik túlárazott telefont...aminek az ára köszönőviszonyban sincs a teljesítményével!!!
division
@Pálinkás Pál: Szeretek játszani is, 4K monitorhoz meg legalább egy ilyen kell a gépbe. Szerencsére a Samu - val semmi bajom (még).
Pálinkás Pál
@division: Nem is azt mondtam hogy baj van a Samuval,hanem hogy ugyanolyan túlárazott mint az iphos!!!
kokopelli
@Pálinkás Pál: Tudod nekem is az (lehet?) a véleményem erről mint neked?...hogy azt
a kütyüt látja mindenki,de hogy a nadrág alatt 2 hetes ß@rosgatyát hord egy csávó az
otthoni 3db-ból azt nem!
Ha megvette hadd vigye,forog a pénz oszt annyi! ;--)
division
@kokopelli: Miért kell azt gondolni hogy bárki is látná? Egy normális ember nem a kezében lóbálja, nem divatból használja. Mindennek van célja és szerepe az életben, az én otthoni számítógépemet sem látja senki, ill. attól hogy valaki eljön csak egy gépházat lát, fogalma nincs arról hogy millió feletti hardverek lapulnak benne. El vagytok ti tévedve.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.