Tajvaniak tartanak előadást arról, hogyan tudjuk kiaknázni a netet.

Budapesten, október 19-én, Varsóban, októberben 23. és Szófiában október 26-án gyűlnek össze a szakemberek, hogy átbeszéljék, miben tud segíteni az emberiségnek az internet.

Az IoT  (Internet of Things) iparágat remekül tudják használni a közlekedésben, a logisztikában, az orvoslásban, de az energiaszektorban is hasznosítható városi, illetve önkormányzati szinten.

A tajvaniak a nagyszabású konferenciákra elhozzák a legújabb IT termékeiket is, sőt a 3 legnagyobb cég: TATUNG, ATEN és NExCom előadásokat is tartanak a helyszínen!

A küldöttek közé tartozik a világ vezető gyártója AU OPTRONICS, az ötödik legnagyobb TFT-LCD gyártó; az ADVANTECH, az iparág egyik vezető ipari PC-szállítója, amely széles körben használt az intelligens városépítésben; ATEN, a KVM kapcsolók globális vezetője; TATUNG, az intelligens energia, az intelligens campus és az intelligens internetes átjáró alkalmazások teljes körű termékcsaládja; EDIMAX, a világ vezető gyártója a fejlett hálózati kommunikációs termékeknek; a FSP, a világ egyik vezető energiaellátó gyártója; és a NEXCOM, az ipari PC-re és a mobil számítástechnikára szakosodott cég.

A konferenciáról részleteket ITT talál.

Nyitókép: Pixabay.com cco

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.