Mint minden háztartási gép, a mosógép is igényel rendszeres karbantartást. Ez több tekintetben fontos. A készülék élettartamát is megnöveli a rendszeres odafigyelés, illetve a mosás hatékonyságában is közrejátszik. Na és ne feledkezzünk meg a higiéniáról sem. A mosógép rendszeres használatának természetes velejárója a penész és a vízkő lerakódása. A mosógép fertőtlenítése gyógyír erre a problémára. A cikk folytatása a forrás linkre kattintva olvasható.

Forrás: s-vektor.hu
Feltöltő: Davajava
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Levendula
"Ha a mosószer adagolót visszahelyeztük a helyére, töltsünk bele 1 liter ecetet (20%-os javasolt) és a már említett 3 evőkanál szódabikarbónát. A mosógépen állítsuk be a választható leghosszabb és legmagasabb hőfokkal futó programot (90 fokos normál pamut általában) és indítsunk el egy mosást."

Ugyanígy tettem és semmi különös nem történt, ugyanolyan maradt a mosógép, amilyen volt.
JAJMÁR
@Levendula: Pedig történnie kell..az ecet és a szódabikarbóna lemarja a vízkövet is. Meggondolandó régebbi mosógépnél az ilyen tisztítás, nekem sikerült így végleg kinyírnom egyet. A vízkő eltávolítása miatt - ez tarotta össze - leszakadt a dob :-D.
Az új mosógépbe kezdetektől fogva teszek szódabikarbónát, és citromsavat. Vagy ecetet. A mosogatógépbe is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.