Gyakran felmerülő kérdés a háztartási gépek kapcsán, hogy milyen hosszú élettartamra lehet számítani az újonnan vásárolt készülékek esetében. Sokakban még él a régi Hajdu mosógépek és Lehel hűtőszekrények emléke, az akár több évtizedig tartó használata ezeknek az elnyűhetetlennek bizonyuló készülékeknek. Azt már mindenki megállapíthatta saját és környezete tapasztalataiból, hogy a manapság kapható mosógépek, hűtőszekrények és egyéb gépek tervezhető élettartama a legtöbb esetben nem mérhető évtizedekben. De mégis mire számíthatunk egy új készülék vásárlásakor? Meddig fog működni az a háztartási gép, amit ma vásárolunk?... /A cikk folytatása a Forrás linkre kattintva olvasható./

Forrás: s-vektor.hu
Feltöltő: Davajava
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
Sajnos ma már semmi nem a régi, sem az árú, sem a garancia rá. Az a gép amelyiket úgy húsz éve gyártottak még lehet hogy most is működőképes de már nem éri meg üzemeltetni mert a karbantartása és a fogyasztása túl sokba kerül, tehát lehet hogy tartós de nem olcsó. Az a gép viszont amit ma csinálnak az olcsó fogyasztású de csak max két év a garanciája, és biztos hogy akkor el is romlik.
...szóval így állunk.
papa.49
@advocat: Nem akarlak elkeseríteni a fél millás mosógépben is ugyanaz a vezérlő panel van mint az ötvenezresben, ugyanaz a tajvani cég csinálja, ugyanazokból az alkatrészekből, esetleg a program nem ugyan az de szerintem még az egyforma ...
emerencia
@papa.49: ma 19:16 Gratulálok. Jó érzés lehet maradandót alkotni. Nekünk még valami szemléletet adtak a tanáraink. Ma már mintha nem lenne kötelesség a lelkiismeret. (Tisztelet a kivételeknek.)
emerencia
@papa.49: 19:56 Nekem is van egy ilyen érzésem bár még nem volt szerencsém ilyen méregdrága árukhoz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.