Csendes forradalom zajlik. Miközben egyre többen aggódnak az állami nyugdíjrendszerek halála miatt, melyet az aktív dolgozók csökkenése okozhat, könnyen lehet, hogy hosszú távon átveszik a járulékfizetők helyét a robotok, e jelenség miatt pedig nemhogy elmaradhat a rettegett nyugdíj-apokalipszis, de még az is előfordulhat, hogy csökken a nyugdíjkorhatár és emelkednek a nyugdíjak. Nagyon hosszú távon pedig még az is lehet, hogy a robotok miatt egyáltalán nem lesz szükség nyugdíjra, hiszen akár teljes körűen képesek lehetnek egyszer gondoskodni a gépek idősebb embertársainkról.

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Erre még Madách és George Orwell sem gondoltak

Lehet tévedek a disztópia több más mesterei sem „rémisztgettek” a szegény nuggerek világával. Eddig!

Talán ezt a hiátust kívánta pótolni a derék portfolio.hu „Összeomlik az állami nyugdíjrendszer? Ne izgulj, megvan a megoldás” című cikke. Ami nem kevesebbet állít, pontosabban nem kevesebbel riogat, minthogy: nem gond az, hogy a magyar nyugdíjrendszer finanszírozhatatlan, majd a robotok mindent megoldanak.
Nos túltéve magunkat azon a perverten bornírt gondolaton; ami a szerző csökött elméjét zargatja, mármint az, hogy az emberek célja a gyors nyugdíjba-menés, a vízió a gondoskodó gépekről iszonyatosra sikeredett! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.