HOL VANNAK MA MÁR A LÉLEGEZTETŐ-GÉPEK\n\nEgy focistadion árát fizethette ki a magyar kormány darabonként a honvédség két Dassault Falcon típusú üzleti repülőgépére, amelyeket a hivatalos indoklás szerint futárszolgálatra vettek.\nAz elmúlt két évben a Magyar Honvédség két Airbus 319-es és két Dassault Falcon 7X repülőgéppel gazdagodott. Az előbbi gépek 160 személy szállításra alkalmasak, ezért csapatszállító gépeknek minősítették őket, a két Falcon luxusrepülő: a 12-16 személy utaztatására képes üzleti gép, amely akár 11 ezer kilométert repülhet leszállás nélkül, így alkalmas interkontinentális utazások lebonyolításra

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Hol vannak ma már a lélegeztető gépek?

Ma már a demagógnak szánt elszámolási egységek is másképp hangzanak

A közelmúltban még divatban volt, legalább is tagadó formában, hogy az eltapsolt, ellopott, vagy a közjellegétől más módon megfosztott, etc. pénzeket/pénzekről kiszámolták mennyi lélegeztető gépet lehetne belőle venni.
Hogy ezek közül melyikhez tartozik, vagy csak simán ők megérdemlik kategória, azt végképp nem lehet tudni, olyannyira, hogy a volumen is csak becslésekből jön össze. A derék napi.hu számol be róla, hogy a közelmúltban beszerzett katonai flotta (Az elmúlt két évben a Magyar Honvédség két Airbus 319-es és két Dassault Falcon 7X repülőgéppel gazdagodott. Az előbbi gépek 160 személy szállításra alkalmasak, ezért csapatszállító gépeknek minősítették őket, a két Falcon luxusrepülő: a 12-16 személy utaztatására képes üzleti gép, amely akár 11 ezer kilométert repülhet leszállás nélkül, így alkalmas interkontinentális utazások lebonyolításra) egyike mennyibe kostált. Hogy ki mire használja az persze sokkal nagyobb titio, sőt mint ismert az utas-lista hónapokkal később is hazaárulás tárgyát képezi.
Nos a cikk így indul: „Egy focistadion árát fizethette ki a magyar kormány…”

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.