Meglepőnek és mulatságosnak nevezte Schiffer András a Magyar Televízió Ma Reggel című műsorában a Magyar Nemzet értesülését, miszerint Bokros Lajos , az MDF miniszterelnök-jelöltjének tanácsadói körében felvetődött: az MDF-SZDSZ helyett a Lehet Más a Politikával kellene együttműködni.

Forrás: vg.hu
Feltöltő: kiwi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
inkvi
@kevijeni: De akkor nem a bokorba megy!
kiscserkész
barikad.hu/node/47493
barikad.hu/node/47344
Nem sok választásokon induló párt dicsekedhet ekkora érdeklődő közönséggel. Ha volna ilyen tömeg, aki érdeklődne irántuk bizton azzal volna tele a híradások. Csak a jobbik iránt ilyen nagy az érdeklődés.
Az LMP- ről nem is beszélve egy 2x2 méteres füstölőben elfér a halhatósága. Talán hogy most a Bokros hogy átigazol hozzájuk, még jó hogy a bokor ilyen hajlékony szél tudja vinni, mint a sz.… t egyik rakástól a másikig. De ezzel együtt is répalevelek. Belátásom szerint a jobbik első, vagy második befutó lesz. Az LMP meg csak egy szaladgáló párt csökevény, akit Tel-Aviv – ból irányítanak.
bigyibogyo
@benhur: A Fidesz például sokkal nagyobbal. Akkor ez most mit is jelent?
Látod nem olvasol, Bokros szeretne, de nem engedik.
Mutatnád a cikket ahol LMP -ről ilyet írnak? Attól még, hogy fantáziálsz nem válik valósággá. Ha bejönne a tipped akkor átkeresztelhetnénk az országot Izrael 2.0-nak. Ha már szerinted olyan pártnak kellene amit az izraeliek irányítanak. Nah ehhez könnyű lenne linkelni, ha már a Jobbikosok is kiválnak miatta a csőcselékből :9
Nőj fel és keress egy magyar pártot akire szavazhatsz! Egy olyat aki nem Izrael érdekeit védi, hanem a magyarokét. Már ha nem vagy Te is MASZAD ügynök, amennyi mindent állítottál már magadról ez belefér :)
bigyibogyo
@benhur: Akkor értem már, innen az izraeli becenév. Aha!
inkvi
Nem humoros, hanem nevetséges: közröhej trágya!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.