Eltűnt a Fidesz retorikájából a "Gyurcsány-Bajnai-korszak" kifejezés, helyette csupán "Gyucsány-korszakot" említenek az ellenzéki párt nyilatkozói.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kacsa0707
Ez nem új dolog azzal mindenki tisztában van , hogy a Ferenc nagy játékos, és az érdekei érvényesítése érdekében megtesz mindent.
wounton
@kacsa0707: nekem az elmebeteg ripacs ugrott be.
vukkocska
Azért Gyucsány korszak, mert Bajnai tevékenységébe nem tudnak belekötni. Ő vállalt valamit egy évre, teljesítette, elmegy. Ha az MSZP-nek Orbán fóbiája van, akkor a Fidesznek Gyurcsány fóbiája. Ilyen egyszerű az egész. Ha Gyurcsány irányítaná a szálakat, nem ilyen lagymatag lenne az MSZP kampánya. Véleményem szerint.
kacsa0707
Gyurcsány 7 félelmetes országromboló év.
Bajnai 1 év dróton eredmény majd félév múlva derül ki.
2009 igen kozmetikázott hamis pénzügyi helyzete sugalló év, mivel egy csomó pénzt nem engedtek kifizetni, csak 2010-ben közalkalmazotti jutalmak, januári, márciusi egyszeri plusz pénzek. valamint a sok beruházás, aminek a befejezését direkt 2010-2014 időzítették, vagyis ki fizeti a révészt.
inkvi
Talán előbb bogozza ki, mert jól összekuszálta!
vukkocska
@kacsa0707: Az, hogy az ember információkat gyűjt, és azt megosztja velünk, velem, nincs semmi gond. Amit Te írsz, az nem információ, az blöff. Minden valóságot nélkülöz. Ezt úgy hívják, hogy dezinformáció.
kacsa0707
Szerintem a Ferike beismerte, hogy hazudott....., és nem csinált semmit, vagy akkor is hazudott???
vukkocska
@kacsa0707: Te még nem mondtál olyan a gyermekednek, ha van, hogy agyoncsaplak. Ettől még nem hogy nem csapja agyon, hanem meg sem veri. Vagy ha van kutyád, annak sem mondtál hasonlót. Az emberi beszédnek nem csak mondanivalója, hanem retorikája is van. Az pedig mindig figyelemfelkeltőnek kell, hogy legyen. Hallgasd végig a beszédet, s akkor kitárgyaljuk. Amíg csak félmondatokat ragadsz ki, nincs miről beszélni.
wounton
Máshova már beraktam, de ide jobban illik. gyurcsány fanoknak kötelező:
eastcasablanca2.bravejournal.com/entry/32448
csutak
@vukkocska: Ne süllyedj le, nem éri meg!
kacsa0707
Végig hallgattam, és tanár ismerőseimmel ki is elemeztük mivel nem akartunk hinni a fülünknek.
Bizonyíték a beszédben elhangsúlyozottaknak megfelelően tett, és cselekedett mindvégig, és cselekszik most is.
Az újabb beszédében elmondta "rombolni"
vukkocska
@wounton: minden valós, amit leírnak? Én is tudnék feltételezésből olyan dolgokat tényként leírni, hogy legyen aki be is veszi. És akkor már meg is történt?
kacsa0707
@wounton: Csak, hogy az egyik Ferke imádót idézzem:
"Ne süllyedj le, nem éri meg!"
A szemellenző súlyos dolog rajtuk úgy sem tudják levenni rájuk nőtt.
vukkocska
@kacsa0707: de a Te szemellenződ meg sem billen. :) Fixen van rajtad.
wounton
Én tényként kezelem azt miszerint ha az elmúlt 20 évben a közpénzből lopott összes pénzt az országra költötték volna, akkor kb. úgy Ausztria szintjén lehetnénk most.
És igen, a 20 évben minden párt érintett.
vukkocska
@wounton: meg lesz ezután is, mert a pártkasszák üresek. Különösen a Fideszé, mert nekik csak tartozásuk van. Jelenleg.
kacsa0707
Viszont vannak pártok, akik összelopták magukat BKV, MÁV, stb.
csutak
Olyan jó, amikor egy szellemi árvízkárosult akarja megmagyarázni, hogy én mit gondok :)))
Biztos nincs utódja az OPNI-nak?
vukkocska
@csutak: (10.51.) igyekszem. :) Hátha egyszer észreveszik a másfajta stílust, és ragad rájuk valami. Lehet, hogy illúziót kergetek. Mert az nem baj, hogy másként gondolkodunk, de hogy stílusban ennyire másként írjuk, az már zavar.

@kacsa0707: már megint lózungot írsz. Amit a BKV-nál és társaiknál csináltak, az saját zsebbe ment, és azt úgy hívják első sorban, hogy kapzsiság, amikor már nem elég a magas fizetés. Amit Te írsz, arra semmi konkrétum nincs.
csutak
@vukkocska: Igen, néha engem is zavar az engedékeny, simulékony stílusom!
Nem akarom megmagyarázni miért, de (Mert?) csak:(
wounton
Na, hogyha fényesre políroztátok egymás bohócát, egyezzünk meg abban, hogy néhány hónap múlva visszatérünk ezekre a dolgokra. Merthogy neked is igazad van vuk, hisz bizonyíték nem is lehet ha még vizsgálatot sem rendelhetnek el senki ellen (mentelmi jogot meg az et-ak nem veszik el egymástól).

Vajon hagyó miért nem mondott le a parlamenti képvielő posztról is? Ja, mert azzal mentelem jár? Na nem sokáig.
vukkocska
@wounton: Hagyó azért nem modnott le, mert az országgyűlés a választás után más felállásban lesz. Az elkövetkezendő 4 évre már Hagyó nem jelöltette magát. Az önkormányzati választás pedig még soká lesz, annak volt tétje, hogy lemondjon, az országgyűlésinek nem. Írhattam volna azt is, hogy legalább amíg nem talál magának állást, legyen egy kereső foglalkozása :)
wounton
@vukkocska: No majd meglátjuk mi lesz ebből a fuzikzsolt féle hangfelvételekből is. Ha hagyó bűnös, remélem letöltendőt és vagyonelkobzás lesz a jutalma. Nem minta ő már nem mentette volna ki a százmilliókat...
Major Betty
Mindenki tudja hogy a Ferike rángatja a madzagot
kacsa0707
@Betty53: Vigyázz ilyet nem szabad írni még megharagszanak rád az igazhívők.
petmail13
@vukkocska: Hogy ne tudna a Fidesz Bajnaiba belekötni ezt már meg is teték. pl azzal, hogy mikor ilyen szintre jutott az ország akkor ő volt a gazdasági miniszter. Mondta Bajnai hogy szakadék széléről hoztuk vissza az országot naa pl ő is jutatta a szakadék szélére az országot
luciferi
@Betty53: @kacsa0707: nem veszitek észre, hogy Ti csináltok nagy embert a Fletóból? Már a sűllyesztőben lenne, ha nem szajkóznátok állandóan a papagály kommandóval karöltve! Lehet, hogy ennyire szeretitek?
kacsa0707
@kevijeni: Lebuktam és bevallom imádom és egyébként a beépített titkos embere vagyok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.