A színfalak mögött semmiféle egység nincs - derült ki a szocialistákról. Gyurcsányék úgy vélekednek, hogy Bajnai ideig­lenes miniszterelnökként „csak beleült a készbe", a gazdasági mutatók (csekély) javulása nem neki, hanem az előző miniszterelnöknek köszönhető - írja a napilap, amely szerint Gyurcsány meggyőződése, hogy az IMF-es és uniós hitelcsomagot ő maga és Veres János járta ki...

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csikknorisz
Igen, ok jartak ki a zunijos hitelcsomagot, mert ha ok nincsenek, nem kellett volna hitelt felvenni.
kacsa0707
@csikknorisz: Igazad van.
És a sok hitel hová tűnt el?kinek a zsebében landolt és miért nekünk adófizetőknek kell visszafizetni?
zolibatya
gy ferike akar kukorékolni a trágya-domb tetején......
csutak
@csikknorisz: Telitalálat:(
Kis korrekcióval: három éve írtam először, hogy válság kezd el kialakulni. Viladecavallsba (Barcelona) akkor kezdett megcsappanni a megrendelése az akkori cégemnek. No meg még pár komoly felrakóra is kevesebb kamion kellett már akkor.
inkvi
Bábjátékos a bábját? Ilyen nincs!
barew7
Szerintem meg az roppantul kínos, hogy ezek a lakájmédiák teljesen idiótának néznek mindenkit!!! Gyurcsány meg Bajnai a morcos "haragszom rád" jótétlelkek ?!
pacsirta
Atyaúristen!
Mi van már megint?
Mi ez a cirkusz?
Most engem az izgat legjobban, hogy édesanyám hétfőn infúzióra megy, de ki adja be neki? Mert állítólag nővér nem adhatja!!
inkvi
@pacsirta: Ezzel nem szabad viccelni, ezért nem teszem. Jobbulást anyukádnak!
zsulabe
Ezta" hirt" csak azért lebbentették fel , hogy ujra Gy. F.-ről szóljanak a médiák.
Mindegy mit csak , csak cikkezzzenek róla! Propaganda !!!!
kir
És akkor miért nem maradt Gyurcsány, ha tényleg csak a székben kellett ülni?
inkvi
@kir: Mert táncolni szeret és a népét borotvaélen táncoltatni!
kacsa0707
@zsulabe: Teljesenigazad van ez a fogás olyan Győzike féle celeb figyelemfelhívó.
luciferi
Ha utálja a Bajnait, akkor viszont szereti az Orbánt! Mondtam én, hogy ezek együtt söröznek, elvtársak!:)
inkvi
@kevijeni: Logikai bukfencet írtál! Mi mikor fogunk együtt sörözni?
inkvi
Nem tudom mi ez a mocskolódás? Az is hír lenne, ha én azt mondanám, hogy mindkettőt .......!
HÁTI
Hát ez a hir cak KACSA!Azért születnek illyen dehonesztákó firkák,hogy a jövőben ne kelljen magyrászkodni.Mert a valóság az,hogy a FLETÓ a háttérben huzódott meg.Ezt amit Bajnai csinált egy év alatt Ő is tudta volna!Csak a népharagtól féltve,Váltani kellett.
vukkocska
Heti Válasz és Magyar Hírlap. Majd ha Gyurcsány mondja, elhiszem.
inkvi
@vukkocska: Ha Ő mondja, akkor én is!
furfang
Ezen nincs mit csodálkozni. Szerintem már az első hónapban verte a fejét Gyurcsány a falba, hogy hagyta Bajnait miniszterelnökké kinevezni. Mindegy, hogy ki lenne a "szakértői kormány miniszterelnöke. Ugyanígy utálná. Ő egy cezaromániás, exhibicionista, ember, aki belekóstolt a népszerűségbe, és a siker érzésébe. Nem fog tudni meglenni nélküle, olyan neki mint a kábítószert. Orbánt is azért gyűlöli, mert nagy a híveinek száma, ráadásul ezért nem kellett fizetnie. Sok baja lesz még vele az mszp prominenseinek. Pszichésen problémás ember, nem távolítható el az élről soha többé. Jó ha ezt számításba veszik, és ráadásul sok pénze van ahhoz, hogy megvásároljon segítőket céljaihoz.Jól teszi Bajnai, hogy lelép, nem hagyná hosszú távon, megbuktatná akár, ha sokáig érezné, hogy esetleg hívei vannak és sikeres. Érdekes események lesznek még ott, Schakespeare-i drámák. Engem mindig III. Richardra emlékeztetett a szereplése.
vukkocska
@furfang: írtam Neked választ, jött a karbantartás, és elvitte az egészet. Akkor most csak a lényeget írom. Miért gond az, hogy az MSZP-seknek szimpatikus Gyurcsány Ferenc. Méghozzá nagyon, mert a kampány-nyitón állva, hosszan tapsolták. Van a jobboldalnak is olyan vezéralakja, aki - Te szavaidat ismételve - cezaromániás, exhibicionista, aki annyira nem bírta elviselni a vereséget, hogy orvosi segítségre szorult. Aki szintén kábítószerként éli meg a népszerűségét, issza saját szavait. Ettől még nem bántjuk sem őt, sem Téged, mert másként gondolkodsz, más embert tartasz értékesnek. Meg kell hagyni mindenkinek azt a saját véleményét, hogy kit tisztelt, netán éppen szeret, mint politikust, vagy kire adja szavazatát.
marlin
@furfang: "Pszichésen problémás ember, nem távolítható el az élről soha többé. Jó ha ezt számításba veszik, és ráadásul sok pénze van ahhoz, hogy....."
A bezárt OPNI helyett a Grazi gyogyóban gyógyítgassák!! :-))

Már megint nem figyelsz!! :)) Nem az Orbánról és az ő elmeállapotáról szól a hír!!
anka
- kampány van! - hírverésnek ez se rossz! - és még a reklámért se kell fizetni.....:)
furfang
@vukkocska: @marlin: sajnos, hogy a lottóban nem vagyok ilyen biztos, mint abban, hogy tudtam, valami ilyesmit fogtok reagálni. Nem akarlak megfosztani benneteket idolotoktól, mindenkinek olyan van, amilyenek az igényei. De mi lenne, ha egyszer nem az Orbánnal vágnátok vissza? A tények zavarnak benneteket a tisztánlátásban?
Csubaka
@furfang: Már jó néhány napja felfigyeltem arra a jelenségre, hogy Mesterházy és környezete kevésbé fikázza az ellenzéket és kommunikációjában érzékelteti az MSZP egyik vezető vonalának az ellenzék és a passzív választók felé nyitását, Másrészt viszont tapasztalom a gyurcsányi erők egyre agresszívabbá válását. Ez utóbbinak a következménye az is, hogy akármely fórumon megjelennek hívei alig 10 másodperc elteltével már a dakotázás, vityázás, a fityeszezés színvonalán folytatják megnyilvánulásaikat. Nem a sértő szándék a legnagyobb baj ebben.
Az, hogy közben vérverítékes igyekezettel próbálják elterelni a figyelmet arról, hogy az MSZP teljes vezérkara Gyurcsány klánjának a választó polgárok tudatos és szándékos félrevezetésével elért hatalmon maradásához a végig asszisztált s az etikaibizottságig sem jutottak el a belső tiltakozás hangjai. A győzelmi mámorban úszó pártvezetés leváltott, kizárt ellehetetlenített mindenkit aki a történtekért akárcsak nem tetszésüket fejezték ki.


@marlin: furfang írása eléggé egyértelmű volt ahhoz, hogy normális ember megértse. A többinek meg nem kötelező!

furfang
@Csubaka: én is így látom. Mit mondjak, nem vérzik a szívem az mszp-ért, és a szimpatizánsaiért sem, mert akik egy ilyen vezetéssel és eredménnyel elégedettek, azoknak az értékrendjével, erkölcsi és felelősségérzetével komoly baj van. Ezek az emberek ha rajtuk múlna még mindig Gyurcsányt éltetnék a miniszterelnöki székben. Széchenyi szavai jutnak eszembe róluk: „A nemzet nagysága, boldogsága mindig csak magában a nemzetben rejtezik.” Reméljük sokaknak felnyílt a szeme végre.
szaboria
Minden kapányoló párt most a saját malmára akarja hajtani a vizet , ezért van az egymás lejáratása . Szerintem az emberek saját belátásuk szerint fognak dönteni, mert van akinek a pap vanakinek a papné kell.
csutak
@szaboria: kinek a pap, nekem a paplan
zsulabe
Furfang! Nagyon jól összefoglaltad,a hatalom mámoritóan hat néhány emberre, akik bele kóstoltak. Innen már nem arról szól a történet, hogy mi jó az országnak,a népnek ,mi erkölcsös, mi elfogadhatóa társadalom számára.. csak a szereplési vágy a lényeg! Torzul a személyiség a józan itélőképesség!
Igaz államférfiakra lenne szülsége a nemzetnek!
Más:
A képviselők 4 évig nem számonkérhetőek, nem visszahivhatóak, azt csinálnak amit akarnak,megkeresésre nem is reagálnak, ez a másik nagy csapda!
A mentelmi jogot is megszüntetném! Aki panamázik, sikkaszt, hütlenül kezel közpénzeket legyen számonkérhető, azonnal. Nekik kellene példát mutatni a társadalomnak., a jövő nemzedéknek!
furfang
@zsulabe: egyetértek, ami a mentelmi jogot illeti nagyon behatárolnám a lehetőségét, köztörvényes ügyekben különösen.
vukkocska
@furfang: 07.35. Kiírtam volna Orbán nevét? nem vettem észre. :) Mert nem is írtam. Ezek szerint ráismertél. :)
inkvi
@csutak: :):):) Az ápol és eltakar?
Major Betty
Érdekes baleset? nem ő javasolta miniszterelnőknek ?
csutak
@inkvi: Kitakar, betakar és az Isten tudja mit akar:)
luciferi
Én meg az MMP-n kívül mindet utálom!:)
inkvi
@csutak: Ettől féltem! Betakar!

@kevijeni: Végre valami pozitívum is látszódik belőled! :):):)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.