A Nemzeti Őrsereg felavatott tagjainak feladata Vaja, Petneháza és Benk polgárainak védelme – mondta Bodrog László, a szervezet főkapitánya

Forrás: Híradó.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
anka
- mégis kezd bejönni a Jobbik számítása???
bigyibogyo
@ani57: Oda áll elém egy hülye gyerek és azt mondja Ő csendőr előbb körberöhögöm aztán csinálom tovább amit addig. Mert nekem egy párt katona nem parancsol.
safi
@bigyibogyo: és mi az amit csinálsz? Mert ha semmi rossz, akkor valószínűleg senkit sem érdekel.
alfás
csak ámogatni tudom az elképzelést.csend,rend,fegyelem!
profon
A munkásőrséget sem szerettem,ezeket sem fogom ! Jogi ,állami felhatalmazás és szabályozás nélkül ez egy nulla !!!
bigyibogyo
@safi: Teljesen mindegy. Ezzel a jogkörére utaltam. Még annyi sincs mint egy biztonsági őrnek. És a biztonsági ős is max. csak szépen kérhet bármit is akar. Ezek után mi értelme a csendőrségnek?
De majd jól az lesz, hogy mindenki aki teheti összehoz magának valami félkatonai szervezetet. Vagy inkább az akinek elég pénze van rá, jönnek majd a magánhadseregek... Ha egy pártnak lehet, lehet az embereknek is
alfás
hát pedig valakinek,valahogy rendet kell tenni.mert akinek-akiknek a dolga lenne,az épenn a bkv-n keresztül rabolják a népvagyont.és,ha atokra nem számíthatsz,akkor kire?önbíráskodás?végül is...
herrkiraly007
Kivánok!!! De ha a nagyit már 2-szer megerőszakolták,akkor már neked sem kéne állami felhatalmazás!!!?
profon
@herrkiraly007: Tudod ,hogy nem erre gondoltunk ! :)
safi
@bigyibogyo: már vannak ilyen szervezetek, verőemberekből állnak és kamatosoknak, csicskáztatóknak, striciknek, pénz-behajtóknak hívják őket. Alig zavarja őket a jogkör.
bigyibogyo
@safi: Te a szervezett alvilágról beszélsz, Én arról, hoyg ezt legalizálják.

@herrkiraly007: Tiéd már 2* megerőszakolták?
safi
@bigyibogyo: az erőszakkal kapcsolatban, engem nemcsak akkor érdekel valami, ha velem történik. Egyébként nem látni minden héten legalább két alkalommal, három forintért brutálisan összevert idős embert? A jelenlét is lehet visszatartó erő, az időseknek meg (akiknek nincs vaj a fejükön) megnyugtató.
anka
@safi: - ez így van! - én csak üdvözölni tudom.....

@bigyibogyo: - ez az eset legális, mivel a polgármesterek kötöttek velük szerződést......!!!
bigyibogyo
@safi: Nem, nem látni. Egyetlen egyet lehetett az utóbbi időben látni.
Ha tévednék, vagy átsiklottam volna rajta akkor a februári minimum 8at linkeld pls.
De nem úgy, hogy azt az 1 szegény nénit 8 különböző helyről..
Szerinted a biztonsági őr jelenléte visszatartó erő annak aki elakar követni valamit? Átlag ember ellen igen, mert tudja milyen jogokkal rendelkezik, de egy bűnözőt semmiben sem fog visszatartani.
szaboria
És ehez a 3 falú lakossága is hozzá járult?
alfás
nem szeretem amerikát.de a büntetési tételüket nagyon irigylem.bármit elkövetsz,második számként leírnak egy 5-öst.aztán a tárgyalás végére kiderül,1-est,vagy 2-est írnak elé.és!!!,ott végre is hajtják.amíg itt nem ültetnek le ténylegesen valakit,vagy fel nem lógatják,addig itt semmi nem lehet visszatartó erő.és már rég nem amerika a korlátlan lehetőségek hazája.
safi
@bigyibogyo: kicsit vérszomjas vagy nem gondolod?
Igen továbbra is úgy gondolom, hogy visszatartó erő. Mint ahogy ez biztonsági őr is az.
bigyibogyo
@safi: pedig nem vagyok. Nem is értem mire írtad. Utolsó 2 válaszom mintha figyelmen kívül hagytad volna...
Abban a pillanatban, hogy intézkedik önbíráskodásnak számít. Szerinted ezt a bűnözők nem tudják? Többet fog kapni a csendőr mint egy piti betörő akit megállít. Ezzel aztán igazán vissza lehet tartani bárki is bármitől.
Ezzel szemben feszültséget fokozza.

@ani57: Ilyen alapon a BKV tenderek is legálisak.
szaboria
Megint a cim zavar mert ezek a nyiregyházi nemzetörség tagjai akik csak szimpatizánsok a Jobbk gárdájáva, de csak együtmüködési szerződést irtak alá.l
csutak
@bigyibogyo: Igazad van, a bűnözőnek több a joga, min annak aki elkapja!
1999-ben (nyár közepe) egy fiatal fiút a tökére hurkolt kötéllel tartottak a tetthelyen. Aki megfogta előzetesbe került, a betörő meg elmehetett!
Magánba nevet tudok írni.
Itt nem merek, mert neki vannak jogai,nem a tisztességes többségnek:(((
Atomqkac azaz EbUraFakó
Én is úgy látom, hogy a közbiztonság car, a rendőrség képtelen, pontosabban nem is akar úrrá lenni a helyzeten. A saját, jól felfogott érdekükben. Azonban, ez a helyzet tarthatatlan és szükség van valami fékező erőre. Ha ez a csendőrség legyen az! Azt én is úgy gondolom, hogy hivatalossá kell tenni a szervezetet, világosan szabályozott jogkörökkel.

@szaboria: minden bizonnyal, mert valószínüleg ők is fenyegetve érzik magukat és örülnek, hogy valaki legalább MEGPRÓBÁL egy kis biztonságot teremteni!
Te merre élsz, hogy ennyire nem vagy képben?
szaboria
@Atomqkac: A cim megint a jobbikra utal ha nem vetted volna észre A Nemzet Örésg egy szabolcsi szervezet és öket nem tiltották be mint a gárdát.Úgylátszik jó helyre költöztem pestről,mert itt nincs problémánk,nincs cigány kérdés jó vezetőjük van.
bigyibogyo
@safi: Több van mint gondoltam, és kevesebb mint írtad

@csutak: definiáljuk a bűnözőt: nem tartja be a törvényeket. Ugye?

@Atomqkac: Mi az a saját jól felfogott érdekük?
Én azt látom, hoyg a szélsőjobb lázong egyet, és gyengítik a rendőrséget,. lázong még egyet és újra gyengítik a rendőrséget. Aztán mikor a rendőr már köszönni sem mer, hogy ne rúgják ki a szélső jobb létrehoz egy saját szervezetet.
Érdekes ez...
Igazából mindegy, olyanok lesznek mint Gárda is. Szájkaratésok.
safi
@bigyibogyo: írhattam volna, hogy a teljesség igénye nélkül....nem folytattam kutatómunkát, csak pár percet töltöttem a kereséssel. Jó lenne a lényeget látni belőle, nem az esetek számán és szavakon lovagolni.
Ugye azért nem a Jobbik miatt gyenge a rendőrség? Ok-okozat.
Atomqkac azaz EbUraFakó
@bigyibogyo: a rendőrség az MSZP-hez lojális, ezt kár lenne vitatni. Aki ugatni mer addig, míg ezek vannak hatalmon, repül. Az MSZP-nek az anarchia az érdeke, tehát a rendőrség semmit sem fog tenni addig, amíg az ellenkezőjére nem kap parancsot. Nem tudom te hány éves vagy, de a kádári rendszerben nem fordult elő, hogy a bűnözők és a cigányok azt csináltak amit akartak és még agyon is hallgatják!
Nyugodtan írhatsz bármit, én csak az általam megélt és átélt tényeknek hiszek, nem pedig "szájkaratésoknak".
csutak
@bigyibogyo: AKi:
1, nem tartja be a törvény betűjét és szellemét!
2, aki visszaél a törvény adta lehetőséggel.
Nálam ezek a bűnözők.
Zsoel
@bigyibogyo: Magyarországon nem az úgynevezett "szélsőjobb" (amely nem is létezik, csak a legelvetemültebb "antifasiszta" megmondóemberek lázálmaiban) gyengítette így el a rendőrséget, hanem az istenverte liberális jogvédők, ombudsmanok és egyéb főcsahosok, akik nem nyugodtak addig, amíg el nem érték, hogy a bűnözőnek több joga legyen, mint a törvénytisztelő állampolgárnak és a rendőrnek együttvéve. Erről ennyit.
kiscserkész
Ez egy jó kezdeményezés, amit minden törvénytisztelő polgár csak támogatni tud.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.