Bár sem a belső, sem a minisztériumi, sem pedig a független szakértői vizsgálatok nem tártak fel visszaéléseket a Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat kiskunhalasi pszichiátriai otthonában, információink szerint a nyomozókat ez nem győzte meg. Mint arról beszámoltunk, az ügyet két ott dolgozott ápolónő robbantotta ki, azt állítva, hogy a zárt osztályon több kollégájuk verte, megalázta a betegeket, egyeseket szexuális játékokra kényszerítettek. Az egyik kereskedelmi televízió szerkesztője azt mondta, akár több mint 1,5 millió forintot is adnának nekik, ha valamilyen felvételt a rendelkezésükre bocsátanának a bántalmazásokról, vagy a szexorgiákról.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: kiwi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

batukán
Nincs ezzel gond, ha annyira bejöttek ezek a szerencsétlenek az ápolóknak, őket is be kell zárni hozzájuk, hagy örüljenek egymásnak.
safi
Ez már majdnem olyan, mintha kis költségvetésű filmkészítésre kérnék fel őket.
furfang
Sajnos, ha van valóság alapja a dolognak nem ez lenne az első. Egy életrajzi történeten alapuló amerikai filmben volt ilyenről szó ( Frances volt a címe. Jessica Lang volt a főszereplő). nnél kevés aljasabb dolog történhet, mint szerencsétlen beteg embereket bántani, meggyalázni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.