Az országgyűlési képviselők mandátumának megszűnésekor járó, gyakorlatilag hat havi végkielégítés helyett négyévenként szigorú vagyonosodási vizsgálat alá vetné a honatyákat a Jobbik.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wounton
@szaboria: @batukán: Lehet hogy elvtársaktól ezt szoktátok meg, de ne mossuk már össze a kettőt. Mellesleg ez a pont is benne van a programjukban. Most minden egyes pontból lesz egy külön cikk?
Édes Istenem, olvassátok már el (lustábbak nézzék meg: www.masiktv.hu/index.php?&lap=xfilmekmut&xxazon=1338) a programot!
szaboria
@wounton: A programot eddig is minden párt aki bejutott már akkora el is felejtette.Többször elolvastam a jobbik programját is, a sok éves tapasztalatom mondja , hogy ök is megfogják azt változtatni, pláne ha nem ök kormányoznak.
kamazuka
Van úgy,hogy azt hiszed,már mindent elvettél,s csak akkor döbbenszrá semmi ,az, mit markodban fogsz!
Zsoel
@szaboria: Csak lassan a testtel, majd utána ítélkezz, ha már bent voltak az Országgyűlésben egy cikluson át. Valamelyest nyilván finomodni fog a retorikájuk, de nem fognak 180°-os pálforduláson átesni, mint egyes parlamenti pártok, az biztos.
Nemezis
Nagyon helyes, más mezei polgárnak 30 évet kell ledolgoznia ahoz, hogy 6 havi végkielégitést kapjo, hacsak ki nem játszák a dolgozókat, akkor meg semmit sem kapnak. Ezeknek elég 4 évig lopni, csalni, hazudni, és megkapják.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.