Miként lehet az, hogy bár csökkentek az adókulcsok és emelkedett az adójóváírás felső határa, mégsem lett vastagabb a ma már csak képzeletbeli fizetési boríték? Mi az a szuperbruttósítás, és mi szerepel a bérelszámoló lapokon? És hova tűntek az adókedvezmények? Miként látják a helyzetet az adózók és a könyvelők? Ezekre kerestük a válaszokat.

Forrás: vasnepe.hu
Feltöltő: gondolkodo
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bigyibogyo
Azért minimálbér kap majd 1000 Ft-tal többet. 1.9%-os emelés :)

batukán
Mé' vannak nagy emberek is? Mit jelent a fogalom? A 120 centis emberek rosszul jártak, vagy acsecsemők? Kik is a nagy emberek? Ja, értem már! Akiknek sok pénzük van. Először azt hittem valami kosaras. A Nagy Ember a szememben az aki az ország dicsőségéhez hozzá tud járulni a tudásával és emberségével. De állítólag Istennek mi egyformák vagyunk, akkor ő mért is tesz különbséget? Kezdek kételkedni.............
inkvi
@batukán: Nagy kutyák! Azonnal értenéd!
batukán
@inkvi: A kutyákkal semmi bajom, szeretem őket, még az ólból kiverteket is. A kutya hűséges még a sírból is kikapar, nem úgy a pártok. Azok inkább bekaparnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.