Tisztelt Orbán Viktor Elnök Úr! Engedje meg, hogy kampányuk színvonalából kiindulva félretegyek mindenféle naivitást, és Bayer Zsolt nyílt levele kapcsán ne a formába öntőnek, hanem személyesen Önnek, a tollba mondónak válaszoljak.

Forrás: barikad.hu
Feltöltő: Nemezis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
zenei
Gábor!!! el kell számoltatni ezt a moslék politikusoknak jogosan nevezett, gaz ármádát! Ha ezt nem teszed meg, akkor bele fogok dőlni a saját kardomba! ..de tudod mit? ..tudom hogy meg fogod tenni!!! én most érzem, hogy meg fogjátok nyerni a választást!!! ...basszus, végre egyszer a NÉP AKARATA GYŐZ!!!! ..hajrá VONA, HAJRÁ JOBBIK!!! HAJRÁ MAGYARORSZÁG!!!! 1917 óta nem győztünk soha!!!

MOST ITT AZ IDŐ!!!!
zenei
annyira frappáns a válasza viktornak!!!!
zenei
soha az életemben nem akartam véleményt nyílvánítani a magyar politikai "elitről" ..ma már tudom hogy ez hiba volt! Mindenkinek el kell mondania a véleményét mert csak így jutunk egyről a kettőre!!! el kell menni mindenkinek szavazni!!! AZ ORSZÁGUNKRÓL SZÓL EZ A LEVEGŐVÉTEL!!!! HÁT VÉGRE KAPJUNK TISZTA LEVEGŐT A TÜDŐNKBE!!!!
HÁTI
A JOBBIKTÓL NAGYON FÉL A VIKTOR!-kitudja miért?Vagy amnéziába szenved?Talán az ő kormányzása,vagy aki eddig kormányon volt,mit tett utcán élő,munkájától megfosztott,eladósodott EMBEREKÉRT!Semmit.A pohár betelt, ITT AZ IDŐ!Feleljenek a 20 év politikusai az L-Qrt munkájukért.Meg amit elloptak,meg amit most is lopnak az utolsó pillanatban,a ganajjai.Hagyják békén Vona Gábort és a Jobbikot.Ha annyira tiszták,bátrak,esetleg a patkóban meglehet beszélni,nem az aknamunkát kell bevetni a másik ellen.A jelszavát egyébként kamázom a vikinek.)))HAJRÁ MAGYROK!-hát igen,mert mi vagyunk a rokk,mi vagyunk a rokk,mi vagyunk a MAGYAROK!Adjon az Isten SzebbJövőt!
Major Betty
Vona Gábor oszd ki ezt a moslék pártot végre valaki nem Besz.....i.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.