Lendvai Ildikó szerint nem tudni, hogy igaz-e, amit Balogh Zsolt, a BKV volt megbízott vezérigazgatója Hagyó Miklós volt főpolgármester-helyettesről a Magyar Nemzet című napilapnak mondott, de ha valaki bűnös, nem lesz helye a szocialista pártban.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
inkvi
@kevijeni: Csak nem Te vagy a vajda és az elvtárs? Hárítsd el HSZ-emet, mert, akkor már tisztellek!
luciferi
@inkvi: a hárításhoz kéne a tubesi lokátor!
Vajda csak egy van! Lagalábbis aki mindennek a tudója, és a kánaán ide nekünk hozója! Mármost ha nem bűnös, akkor mszp bekebelezi. Tehát bűnösnek kell lennie, hogy e sokat látott pártban ne legyen helye, és kibontakozhassa mélységesen mély tudását, melyhez hasonlót Európa még nem látott, és ezért vergődik az egész Világ a mocsárban, dejő majd lecsapolja nekünk!
Csubaka
'ha valaki bűnös, nem lesz helye az MSZP-ben"

No és azt, hogy ki bűnös, nem első sorban a párt etikai szerveinek kellene vizsgálni.Nem vette észre elnökasszony, hogy semmiféle belső ellenőrzése nincs párjának?Nem ellenőrzi senki, hogy választott képviselői jogosítványukat mire használják?
orogordog
Na végre feloszlanak. Szét foszlanak.
inkvi
@Betty53: Jeni sem tudja: csak vár valakit, aki visszahozza neki a kánaánt, amit elsöpört az MSZP! De kár várnia, mert oszlásnak indultak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.