„Párhuzamot vonhatunk a Jobbik és a történelmi kommunista, illetve náci alakulatok között abban is, hogy hozzájuk hasonlóan a Jobbik is pártmilíciát hozott létre. Az ellenségképet ők viszont nem a kulákságban, hanem a cigányságban találták meg.

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: Nemezis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nemezis
Teljes lett az összefogás a Jobbik ellen. A Fidesz félelmében csatasorba állitja a Magyar Hirlapot és az Echo Tv-t is tulajdonló vállakozót, akiről tudni kell, hogy tönkretette az Ikarus gyárat, és a Videotont is. Nagy lehet a félelem a Jobbiktól, ha már nem is az MSZP ellen mozgósitják a jobb oldalt. Persze a Fidesz nem mer kiállni egy vitára, csak a csatlósokat küldi csatasorba.
Kakastoll
Eddig egymást ették, most meg mint a cigányok találtak egy közös ellenséget.
barew7
Bizony Széles úr helyében én sem sem díjaznám a Jobbikot! leginkább a múltra is visszanyúló privatizációs ügyletek felülvizsálatával való fenyegetőzése miatt!!!
Thor Steinar
"A vállalkozó szerint a párt nem megoldást kínál, csak szavazatokra van szüksége."
Még szerencse, hogy van rajtuk kívül pár tiszta párt akiket a szavazatok nem érdekelnek, csakis a "megoldás"!
Ezeket az embereket hol tenyésztik, mert vinnék nekik jutalomfalatot?
luciferi
Még egy ilyen hülye nincs Széles e határban:)
zenei
Széles úr! annyira butaságot beszél, hogy az már súrolja a birkák szintjét!!!
zenei
..lehet hogy ön is át lesz vizsgálva?...ettől tart?
marlin
És ki hozta létre a Jobbikot?? Na akkor itt van az eb elhantolva!!
Félnivalója van a Szélesnsk is??
mandiner
Az a helyzet hogy én mint többször írtam már az EP-választáson a jobbikra stavaztam, biztos ami biztos...nem igazán tudtam hogy állnak...de sajnos szomorú dolgot tapasztaltam az elmúlt hónapokban helyben(( Míg a maszop-szadesz páros fehérgalléros bűnözőkből áll, addig jobbik begyűjti a köztörvényeseket..nálunk mind oda csatlakozott aki volt már sitten, meg a volt bőrfejűek gyülekezete...ez saját tapasztalat sajnos!
zenei
...tudod kedves mandiner, mindig a kurvából lesz a legjobb feleség
zenei
..és aki nem volt még kurva az az akar lenni, aki meg nem volt még feleség, az meg az akar lenni,...vagyis, aki már bejárta a köztörvényes bűnöző státust, az lehet hogy már nem akar oda soha vissza kerülni. és ha már leülte, amit le kellett ülnie, annak had' adattasson meg a lehetősége, hogy ember lehessen!
..én így gondolkodom
HÁTI
Hát pont ez a széles dumál,ahelyett,hogy nagyokat hallgatna!Most ráolvas a Jobbikra?Akkor miért engedte meg hogy az ECHO tévébe a becsületes mozgalmi emberek betegyék a lábukat?Vagy netán vaj van a fülemegett?Azt tudja valaki, és most átnent védekező/csókos/állásba.No ezeket hivják,köpönyeg forgatónak.Köpedékpfujj.
szaboria
@mandiner: Nem tudom emlékszel e amikor irtam az afféromról egy gárdistával, valamit a Vona VIII.ker. két sulyos bünözőjével van lefotózva akik állitólag testörként diszelegtek. Sok ismerősőmmel tartom a kapcsolatot még ma is a VIII.ker-ből akik azt mondják azok álltak gárdatagoknak akik azelött is a balhéikról voltak ismertek
szaboria
Széles Gábor hány embert tett tönkre, miútán a két jól jövedelmező vállalatot haza vágott?
Nemezis
@szaboria: Igen, már nagyon sokszor irtad. Unjuk is már rendesen.
bra048
Széles Úr: késő. Az ECHO tv-n hallható a JOBBIK-os ideológia finomított változta, akkor pedig miért kívánnak tőle elhatárolódni. Csak nem a fidesznyik elsőséget félti " Zsebenagy Gábor." (Korábban kellett volna felébredni.)
bigyibogyo
@zenei: Feleségül vennél egy útszélit?

@szaboria: Én is ezt mondtam a Jobbikos gyereknek, hoyg azt látom a skinhead -ek álltak Gárdistának...

@Nemezis: Nem, ismétlés a tudás anyja. Újra és újra el kell mondani mindet mert a Jobbik vallásúak igen szelektíven hallják meg a dolgokat.
bigyibogyo
Mondjuk a szkinyók olcsón megússzák a gárda egyenruhát. Felvesznek egy oroszlános (afrikai népi motívum?) mellényt az eddigi egyenruhájukra és kész...
marlin
@szaboria: Hagyd már, csak próbálja magyarázni a "bizonyítványt" - értelem nélkül!!
Thor Steinar
@bigyibogyo: Bogyóka nagyon kóser lett az új avatarod. Elég sok idő volt míg kigondoltad! A te gyűlölködésed, mennyivel JOBB mint az általad besározott gyűlölködő párté?
luciferi
@Thor Steinar: ha jól emlékszem, Ő még nem akart senkit felakasztani. Mint a Jobbikosok közül elég sokan. Egy ideig szimpi volt a Jobbik, de, ez a hörgő módon a lámpavasat emlegetés, elég szar ügy, Rájuk nézve! Attól, hogy valakik valamit elcsesztek, még nem kell gyilkolászni. Ez a csőcselék stílusa, és dolga, nem egy értelmes, gondolkodó politikai párté. Mellesleg meg már a Jobbiknál is kezd dőlni a dominó......
Nemezis
@kevijeni: És te értelmesen gondolkodol, amikor szószerint veszed a lámpavasat 2010-ben? Mondj már egy mérvadó JOBBIK vezetőt, aki lámpavasat, akasztást igért győzelmük esetén. Hogy egy fórumon mit irogatnak emberek, az más dolog. Valószinüleg egyik sem kap majd tárcát a JOBBIK-tól.
luciferi
@Nemezis: kiderül! Nehogy egy Torgyán bohózat legyen a vége, persze ahhoz kell egy kis idő a mi obamánknak, hogy végrehajtsa. De képes rá, és az eszközei is megvannak. Az akasztásos, meg kibelezős ügyekben meg a Vonéknak illene megszólalni, hacsak nem így akarnak még több vérgőzös, köztörvényes szavazatot. Lelkük rajta.
Nemezis
@kevijeni: MMond már meg miért kéne megszólalniuk? Mit mondjanak? Hogy nem a nethuszárok fognak kormányozni, hanem ŐK? Mert még mindig nem mondod a neveket, hogy ki igért kötelet. Szerinted Vonának magyarátkodnia kellene holmi ismeretlen nicnevekkel irt forumbejegyzések miatt?
luciferi
@Nemezis: U.i.: állítólag keresztény hívők! Persze a jezsuiták is azok voltak.:))))
luciferi
@Nemezis: bocsi, mennem kell, már várnak, este talizunk, ha gondold!
Üdv Mindenkinek!
Thor Steinar
@kevijeni: Az lenne az év vicce, ha egy bogyó akasztana valakit! :-)))
Zsoel
@Nemezis: Sőt, állítólag Bayer Zsoltot is rendre pénzeli (tudniillik Széles), tehát alkalmasint ama "odamondó" Bayer-levélben is benne van a keze. A nyilatkozatát nézve ez nem is lepne meg.
Zsoel
Egyébiránt nem a Jobbik találta meg az ellenségképet a cigányságban, hanem a magyar lakosság. És ez nem rasszizmuson, hanem keserű, saját káron szerzett, saját bőrön megérzett tapasztalatokon alapul. Egy luxusvillából nem nehéz dörgedelmes ítéletet mondani, Széles úr, de vidéken az a sok Mari néni, Jóska bácsi, akit hetente fosztanak ki a szomszéd házakban, utcákban, falvakban élő cigányok, veszélyeztetve ezzel a szerencsétlenek létalapját, az kiben keresse az ellenségképet, a zulukban, a cserkeszekben, esetleg a csiroki indiánokban? A Jobbik csak, érthető módon, meglovagolja az emberek elkeseredettségét, és kihasználja azt, hogy a többi párt fütyül rájuk, hogy ezeknek a vidéki nyomorultaknak a panaszait állandóan szőnyeg alá söprik, és úgy tesznek, mintha "minden natyon szép" lenne. Meg is érdemlik a parlamenti pártok, amit a szavazáson az emberektől kapnak, mert ennek a hozzáállásnak meg lesz a böjtje, és ezért nem a Jobbik lesz a felelős.
marlin
Akkor most lesz a Széles csapatkapitány a börtönválogatottban, vagy nem lesz??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.