„Párhuzamot vonhatunk a Jobbik és a történelmi kommunista, illetve náci alakulatok között abban is, hogy hozzájuk hasonlóan a Jobbik is pártmilíciát hozott létre. Az ellenségképet ők viszont nem a kulákságban, hanem a cigányságban találták meg.

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: Nemezis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
luciferi
@Nemezis: U.i.: állítólag keresztény hívők! Persze a jezsuiták is azok voltak.:))))
luciferi
@Nemezis: bocsi, mennem kell, már várnak, este talizunk, ha gondold!
Üdv Mindenkinek!
Thor Steinar
@kevijeni: Az lenne az év vicce, ha egy bogyó akasztana valakit! :-)))
Zsoel
@Nemezis: Sőt, állítólag Bayer Zsoltot is rendre pénzeli (tudniillik Széles), tehát alkalmasint ama "odamondó" Bayer-levélben is benne van a keze. A nyilatkozatát nézve ez nem is lepne meg.
Zsoel
Egyébiránt nem a Jobbik találta meg az ellenségképet a cigányságban, hanem a magyar lakosság. És ez nem rasszizmuson, hanem keserű, saját káron szerzett, saját bőrön megérzett tapasztalatokon alapul. Egy luxusvillából nem nehéz dörgedelmes ítéletet mondani, Széles úr, de vidéken az a sok Mari néni, Jóska bácsi, akit hetente fosztanak ki a szomszéd házakban, utcákban, falvakban élő cigányok, veszélyeztetve ezzel a szerencsétlenek létalapját, az kiben keresse az ellenségképet, a zulukban, a cserkeszekben, esetleg a csiroki indiánokban? A Jobbik csak, érthető módon, meglovagolja az emberek elkeseredettségét, és kihasználja azt, hogy a többi párt fütyül rájuk, hogy ezeknek a vidéki nyomorultaknak a panaszait állandóan szőnyeg alá söprik, és úgy tesznek, mintha "minden natyon szép" lenne. Meg is érdemlik a parlamenti pártok, amit a szavazáson az emberektől kapnak, mert ennek a hozzáállásnak meg lesz a böjtje, és ezért nem a Jobbik lesz a felelős.
marlin
Akkor most lesz a Széles csapatkapitány a börtönválogatottban, vagy nem lesz??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.