Új jelölt új programjaként hirdetik az MSZP választási programját. Felvetődik a kérdés: mihez képest új? A szocialista párt nyolc éve van kormányon. Egy kormányon lévő párt választási kampánya rendszerint arról szól, amit a kormány a kormányzás során tett, s amire büszke. A Fidesz például nyolc éve sikeresként hivatkozik 1998 és 2002 közötti kormányzására. A szocialisták választási programja ezzel szemben sajátos módon viszonyul a nyolcéves kormányzáshoz.

Forrás: nol.hu
Feltöltő: Edy Andre
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

marlin
Sajnos sem a Fidesz, sem az MSZP (meg más sem) nem rendelkezik releváns, valódi választást "engedő" programmal!! Mindkettő egy-egy sárgult papírt lobogtat
programként, ahol az egyikre egy fonnyadt narancs, a másikra egy elszáradt szekfűt rajzoltak!! :((
A Fidesz, az elmúlt 8 évben – de főleg az „őszödi-beszéd” után – folyamatosan, azzal vádolta Gyurcsányt, és a szocialistákat, hogy nem mondanak igazat, hogy hazudnak!!
Márpedig, ha erkölcsileg ítélték el a szocikat, akkor szemrebbenés nélkül, ők ugyanazt, nem tehetik meg!! Nem csinálhatják meg ezt, arra hivatkozva sem, hogy Gyurcsány is megtette!! (Egyébként, nem tette meg!)
Szóval ezt fordítva, nem lehet eljátszani! Ez ugyanis, azt jelentené, hogy visszamenőlegesen hiteltelenítik saját magukat!! Az ö elmúlt 8 évüket!! Ez önkéntes beismerése lenne annak, hogy nem sok alapja nem volt az elmúlt 8 év tagadásának!!
Magyarul: csapdahelyzetben vannak, amiből nem lehet jól kijönni!! Már csak azért sem, mert ők hazudták a Gyurcsányról azt, amivel vádolták, tudatosan manipulálva és hergelve ezzel a közvéleményt!!
Nem véletlen, hogy a zOrbán és a "csapata", nem mondanak semmit!! Mert tudják: ha mondanának, akkor nem szavaznának rájuk!!
Tehát őK valóban, szándékosan és tudatosan, becsapják a választókat !!
A kérdés:ilyen fideszes 8 év után, be lehet-e csapni a választókat, még egyszer(!),
vajon felismerik-e a választók, hogy éppen azok akarják ezt megetetni velük akik, eddig, másik oldalt vádolták.....!???
gyulabors
@marlin: Tapasztalatból tudom, mindig az kiabálja, hogy ég a ház, akinek vaj van a füle mögött....
inkvi
@marlin: @gyulabors: Meggyőztetek! Az MSZP a csúcs!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.