Már 2006-ban jelezte a BKV egyik belső ellenőre Demszky Gábornak, hogy a tömegközlekedési vállalatnál „lopnak, csalnak, sikkasztanak, fiktív számlákat” fogadnak be. A főpolgármester nem hallgatta meg a revizort és a hivatal nem is foglalkozott az üggyel, amit utólag azzal magyaráznak, hogy levelében az ellenőr "nem írt konkrétumokat".

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Edy Andre
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nyanya001
Évente több milliárd folyt el, a belső ellenőrt kirúgták. Hagyó és Demszky nem foglalkozott a belső ellenőr jelentésével.
szaboria
Aba Botondot is elő kell akkor venni, mert előszőr is a revizor a vállat vezetőségének kell jelentést irnia, ha nem tesznek ellene semmit akkor büntető feljelentési kötelezetsége lett volna.
batukán
@nyanya001: Nem tudjuk eljutott e Demszkyig a levél vagy Hagyó már rácsapott az elején. Ha tudott róla, akkor nem az ő tiszte kivizsgálni, hanem kiadja, hogy nézzenek utánna mi az igazság. Na, hagyó utánna nézett és lebagatelizálta munkahelyi konfliktussá. Helyében én is így tettem volna. Félre vezették ez egyértelmű, Hagyó elvtárs dolgozott ezen erősen.
nyanya001
@batukán: Akkor volt - és van- egy BKV-t felügyelő Bizottság! Ott is lehetett volna jelezni a szabálytalanságokat.
kacsa0707
Nem hiába !!!
Meg lett az eredménye.
Azóta biztos kirúgták!!!
bombi02
Mondtam, hogy ez is mocsok, mint a többi.
luciferi
Persze, hogy hiába írt, ha a jószág meg nem tud olvasni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.