Egyre kevesebb ingatlan van Hagyó Miklós nevén: mint a Magyar Nemzet beszámolt róla, tavaly év végén eladta az Érden lévő, 160 négyzetméteres házát az ingatlant addig is bérlő Tóbiás Józsefnek, az MSZP frakcióigazgatójának. Néhány nappal korábban az derült ki, hogy a XII. kerületben lévő lakását lányának ajándékozta. Akkor felmerült, hogy az egykori főpolgármester-helyettes, a szocialista párttagságát felfüggesztő Hagyó egy esetleg rá váró büntetőeljárás elől hosszabb időre külföldre készül. Ezt határozattan tagadta, kijelentette, hogy nem akar külföldre utazni és áll bármilyen vizsgálat elé. A Magyar Nemzet mindenesetre "az APEH illetékes vezetője" nyilatkozata alapján tudni véli: elképzelhető, hogy Hagyó ellen hamarosan teljes körű vagyonosodási vizsgálatot indítanak. Az érdi ház tavaly év végi eladásával kapcsolatban Hagyíó a Magyar Nemzetnek elmondta: mivel az ingatlan nagy összegű svájci frank alapú hitel terheli (ennek értéke jelenlegi árfolyamon 45 millió forint), úgy döntött, eladja, hogy a törlesztés terheit csökkentse. Természetes volt, hogy az ingatlant először az azt évek óta bérlő Tóbiás Józsefnek ajánlotta fel.

Forrás: nol.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Major Betty
Milyen jó csak csalni kell gyorsan eladni ill a gyerekre irni hogy az apeh ne tudjon foglalni igy kell csinálni utánna kap pár honap felfüggesztettet és éli világát ez magyarország de ő természetesen ártatalan
bombi02
@Betty53: Szerintem nem kap, mert kihúzza a belét az országból. Nagyon olyan, mintha erre készülne. Ami nem baj. Az a baj, hogy hagyják, sőt segítik. Már régen előzetesben kéne lennie. Csak gondolom, akkor olyanokat köpne be, akik magasabban vannak nála és nagyon szeretnék megúszni.
batukán
@bombi02: Ez bizony így van. Varrják a szálakat. Hányás.
wounton
Jogászok szerint simán semmisnek tekinthető az ajándékozási akciója. Kisebb probléma lehet hogy a lánya még kiskorú, így a gyámügy kötekedhet...
csutak
@wounton: Semmit nem tehet a gyámügy, mert a jogellenesen szerzett javak bármilyen elidegenítse jogellenes, azaz SEMMIS!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.