Érdemi vitát szeretne a nyugdíjkorhatár emeléséről a Szakszervezetek Együttműködési Fóruma, a SZEF. Népi kezdeményezésüket az Országos Választási Bizottság a legutóbbi ülésén jóváhagyta. Vagyis a szakszervezeti szövetségnek ötvenezer aláírást kell összegyűjtenie ahhoz, hogy elérje: az országgyűlés tárgyalja újra a nyugdíjkorhatár 62-ről 65 évre emelését, amelyről tavaly döntött a parlament - mondta a Krónikának, Fehér József, a SZEF alelnöke.„Van számos olyan munkakör, olyan foglalkozás, amelyben elképzelhetetlen, hogy 65 éves korban dolgozzon valaki. Például bölcsődében, óvodában vagy szociális területen, de mondjuk azt, hogy egy mindennap komoly megpróbáltatást elviselő okmányirodában. Ezért kezdeményeztük azt, hogy a parlament tárgyalja újra.”

Forrás: mr1-kossuth.hu
Feltöltő: csikknorisz
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csikknorisz
Es aki egy gyarban robotol evtizedekig? Nehogy mar egy okmanyiroda megterhelobb legyen. Nem csak kozalkalmazottak vannak a vilagon, megis csak oket emeli ki.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.