Egy sportversenyből azonnal kizárnák az MSZP-t a nyugdíjakkal kapcsolatos kijelentései miatt. A választóknak azonban fogalmuk sincs, kinek van igaza a Fidesz és a szocialisták között kitört nyugdíjháborúban. Nekünk van. A Heti Válasz azt is megmutatja, mit kell tennie az új kormánynak, hogy ne szűnjön meg a minimálnyugdíj.

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria
@Csubaka: Az utolsó mondatodra öszel vissza térünk, ha a fidesz győzni fog.
furfang
A Fidesz és a Kdnp ott hibás, de nagyon, hogy pl. Ezt a Horn idején életbe léptetett törvényt világosan, és értelmesen el kellett volna mondani az öregeknek, mi vár rájuk? Ugyanígy a 8 év alatt meghozott döntéseket is meg kellene ismételni, pl. a családi pótlék iskolába járáshoz kötésének eltörlését az mszp részéről és a rokkantsági nyugdíjakkal, ( vakok pl.) kapcsolatos rendelkezéseiket. A lakástámogatással kapcsolatos törvényeket, a lakás eladásának megszigorítását ( öt évig adóköteles, ha veszel új lakást, ha nem, áll is az ingatlanpiac, mint Katiban a gyerek stb). Nem elég azt szajkózni, hogy nem mondanak igazat, meg mi nem azt mondtuk hogy 7o évre emeljük a nyugdíjkorhatárt, hanem elmesélni feketén fehéren mit tettek a szocik Dunát lehet rekeszteni a lajstrommal, és azt megértené Rozi néni is, és észbe kapna, hogy hova NE húzza a x-et.
Csubaka
@szaboria: Visszatérhetünk, de addig kérlek gondolkozz ezen a mondaton.
Már nincs kedvem neked ide linkelni bármelyik törvény vagy rendelkezés szövegét, mert tapasztalatom szerint a fáratságot sem veszed magadnak, hogy saját érveid igazáról meggyőződj.

"Az okot egy még korábbi törvényben, az MSZP-SZDSZ-koalíció által 1997-ben elfogadott jogszabályban kell keresni. 2013-ban ugyanis hatályba lépne a nyugdíjreform következő üteme, melynek következtében például 20 év munka után nem lenne kötelező kifizetni a jelenleg 28 500 forintos garantált (minimál)nyugdíjat. Emellett az újonnan megállapított ellátásokra adót vetnének ki."
laja001
Ugyan kit érdekel a nyugdíjasok az a lényeg hogy ne keljen beszélni az igazi programról.És hülyének néznek minket az összes párt.
inkvi
@laja001: Nem kell program! Ahogy esik, úgy puffan! Eddig is ez volt!
luciferi
@inkvi: igazad van! Csak ne rám essen!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.