A március 15-i ünnepen a nagyobb balhék (előrejelzésünktől eltérően) szerencsére elmaradtak, de azért a Jobbik - elsősorban leselejtezett komcsi katonatisztekből álló - lumpenfrakciójának egyik szép alakítását sikerült elkapnunk Naményi kollégával. A radikális párt délutáni rendezvénye után nem lehetett ám csak úgy hazasunnyogni a Szózat és a Székely himnusz alatt, mert gondos szemek figyelték, ki merészel mozogni az utcán.

Forrás: mandiner.blog.hu
Feltöltő: bigyibogyo
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bigyibogyo
@inkvi: Van egy visszafogott programja és egy szélsőséges retorikája valaki csalódni fog.
Semmilyen változás nem fog történni. Legalábbis nem a következő 4 évben. Pedig a Jobbik egész magas létszámmal képviselteti majd magát. Szal, szerintem konszolidálódik. Úgyhogy Én akkor fogok csalódni, ha a Jobbik szélsőséges marad. Ti?
marlin
@inkvi: Egy dolog biztos!!
Téged nem amiatt a sok eszed miatt fognak elrabolni az amerikaiak!!
Érted ugye?? Vagy nem??
szabosa
... valójában csak bekukkantottam, hogy kik uralják e terepet, nem is akartam Írogatni de bigyibogyo frappáns macskás - hajós hasonlatát nem bírtam szó nélkül hagyni.
- hajó - macska a fedélzeten - menekülő patkányok.....
- ahol ki van "éhezve" a legénység, ott telőbb vagy utóbb a macska is terítékre kerül de mindenképpen még a patkányok előtt mivel táplálék konkurens.... azt már csak nem lehet hagyni, hogy az értékes patkányhúst egy macska zabálja fel :))))
vukkocska
Ahhoz képest, hogy a videoval kapcsolatban egyetlen komment sem volt, elég jól elkezdtetek személyeskedni. Én végig néztem, döbbenet volt számomra. Ha a jobbik az ilyen garázda alaktól nem különíti el magát, nem fogja elérni azt az eredményt, amit szeretne. Az emberek nem szeretik a gyűlölködést, a szélsőséges megnyilvánulást. Belőlem döbbenetet váltott ki a felvétel.
inkvi
@marlin: A nagy eszemre itt van szükség ebben a honban. Vigyáznak rám a pszichiátrián! :):):)
Don Quijote
Na mire végigolvastam a kommenteket,okafogyottá vált a hsz,mert vukkocska leírta amire gondoltam:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.