Dr. Stumpf Istvánnal, a választások kimeneteléről, a hazai politika irányairól beszélgettünk.

Forrás: ithink.hu
Feltöltő: iThink
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

golyo88
Reméljük a Fidesznek nem lesz szüksége szövetségesre, mert egyedül tudnak majd kormányozni.
batukán
Azt hiszem, ha nem hagy teret a Jobbiknak, akkor az majd csinál teret magának. Jó Mestertől tanúltak:Orbán szerette utcára szólítani az embereket, ha pedig a rendőrség úgy lépett fel ahogy az a Nagykönyvben megvagyon írva, akkor Viktor és társai nagy vehemenciával támadta a kormányt és a rendőrséget. Kíváncsi leszek hogy mit fog tenni, ha neki kell kiadni a parancsot a szemkilövetésre.
marlin
A Stumpf már megint azokról az időkről nosztalgiázik, amikor a "kedves papa" volt a belügy miniszter és ő megkapta a "C" újságot, meg a "káderkedvezményeket"!! Szóval nem kellene vissza sírni az após által levezényelt Márc.'5-i Lánchídi "begyűjtő akciót"!! (mert ugye ahhoz képest a Gergényi kisstilű kezdő lehet csak, és ugye akkor - a szamizdatos Demszkin és társain kívül "ezek" a mostani hősök mind kussoltak!!)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.