Még a Jobbik számára is kínossá válhatott, vagy csak könnyíteni akar pártján a kampány alatt, mindenesetre Lipusz Zsolt, a párt nyíregyházi alelnöke a Kuruc.infón elköszönt pártjától. A középiskolai történelemtanár tehát mostantól magánemberként követelheti: "Elég volt a zsidók holokauszt-vallásából! "

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csikknorisz
@bigyibogyo: Sorold fel a bunozo jobbikosok neveit:)
bigyibogyo
@csikknorisz: A excsajaimét sem tudom felsorolni. De keress rá Google -ben arra, hoyg "köztörvényes Jobbik2 és arra, hogy "kilépett jobbik" megkapod a névsort.
Ha arra utaltál, hoyg már kiléptek. eső után köpönyeg. Megyei vezető hátterét nem ellenőrizték? Mese!
Atomqkac azaz EbUraFakó
@bigyibogyo: neked meg már akartam mondani, hogy tulajdonképpen az LNP-vel alapvetően semmi bajom. Sőt, még jó is lenne, ha ők is bekerülnének a parlamentbe. Már csak az erők kiegyensúlyozása miatt. Ez jobbikos létemre is így látom.
magyarszív
@Atomqkac: ma 15:49
Egyetértek, de nem fog!
csikknorisz
Nekem amugy ez a hir nem mond semmit, azt se tudtam, hogy Lipusz tagja a Jobbiknak. Ha erdekesnek tartottam egy-egy cikkjet, eddig is elolvastam, ezutan is el fogom, nekem aztan mindegy, hogy Jobbik-tag, vagy sem:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.