Verebes István színész-rendező tagadja, hogy fia azért kapott volna pénzt egyik filmjéhez, mert ő maga "jól" kérdezett volna a Nap-keltében. Ezt Regőczi Miklós volt BKV-s vezérigazgató-helyettes állította, aki szerint a volt műsorvezető megfelelt az elvárásoknak.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

antalaszka
En szerettem es szeretem a Verebest. Am hozzafuznem, a sajto mindenutt olyan, amilyen odaat Magyarorszagon, csak mas orszagokban meg van a lehetoseg a vedekezesre, meg van az a jogi mechanizmus amelyet nem mindig hasznalnak ugyan ki, de letezik. Ez a teny ovatossabba teszi az ujsagirokat. Ez ott - ugy latszik nincs. Sajnos.
inkvi
Fogy a píz Pisti! Már itt is kell szerepelni? Kár hörögnöd, mert én rajtad csak röhögök!
furfang
Ő már csak tudja, aktív résztvevője és haszonélvezője.
vukkocska
Annyira méltatlan és gusztustalan amit leírtak, hogy Verebes helyében nem is reagáltam volna. Azt ki mondja meg nekem, hogy amit itt az előzetesben lévő BKV-sok sorozatosan nyilatkoznak, miért a Magyar Nemzetnek, és kizárólag ennek az újságnak teszik? Azért tudomásom szerint a börtönben nem lehet csak úgy - szinte - naponta riportokat készíteni a gyanusítottal. Egy alaposan gyanusítható előzetes elmondását azért én egy kicsit megkérdőjelezném. Nyilván menti a bőrét, és azt hiszi, ha másokkal szemben mocskolódik, kisebb lesz a bűne. A Magyar Nemzet pedig mindent tényként leír. Én azért óvatosabb lennék az szerkesztő helyében.
golyo88
Verebes is egy médiabohóc! A hetihetesben gyűlölködöt, jól benyalt a szociknak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.