Szollár Domokos kormányszóvivő bejelentette, hogy a a kormány megszünteti a gázártámogatást. Az indok egyszerű: nincs rá pénz. A szocialisták azt remélik, hogy a gáz világpiaci ára csökken, így nem sokkal kell majd többet fizetni az eddigi költségeknél. Eddig több mint másfél millió embert érintett a gázártámogatás, ők viszont nem hiszik el, hogy csökkenni fog a gáz fogyasztói ára. A bejelentés ismét a szocialista szavazók létszámát fogja csökkenteni, a jobbik most már egyértelmüen beelőz. Igaz, hogy a kormány már régóta hangoztatta a támogatás megszüntetését, ez viszont nem oldja meg annak a sok százezer embernek a problémáját, akinek a néhány ezer forint is nagy segítséget jelentett.

Forrás: adohirek.hu
Feltöltő: adohirek
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bona
@íinkvi: szívből kívánom valósuljon meg az álmod)
inkvi
@bona: Erre biztosítékok vannak, amik az enyimet üti ki! Gyurcsány, Lendvai, Mesterházy! De kiszabadítom Cuslagot a börtönből és minden megoldódik, mint 1848-ban!
szaboria
@inkvi: Szép volt az álmod de lépj a realitások talajára, mert ezt egyik sem fogja nekünk biztositani egyhamar.
inkvi
@szaboria: Lemondtál róluk már Te is, akkor megbuktak! :(
szaboria
@inkvi: Én már mióta mondom nam vagyok MSZP-s csak Fideszeseknek hittem egy darabig de ök is egy úgyan olyan átverő csapat mint a többi . Az újakat még nem tudom értkelni, de valamejikre szavazni fogok mert nem szabad,hogy egy párt rendszer legyen.
inkvi
@szaboria: Megtanított az élet, hogy a nőknek ne higgyek! Te akkora keresztet fogsz tenni az MSZP-re, hogy ihaj! Ne szédíts! Mondjál nekem szebbeket!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.