A rablás miatt őrizetbe vett Cs. Miklós megváltoztatta rendőrségen tett vallomását, és elismerte, hogy a rabolt 16 millió forintból 15 millió a Jobbiknál landolt – tudta meg az ATV rendőrségi forrásból. A 27 éves férfi korábban úgy vallott, hogy rabolt pénzét elkártyázta, de ez testvérei és barátnője szerint kizárt, mivel sohasem kártyázott. A jobbikos bankrabló ügyének újabb fejleményeivel, a Jobbikra tett terhelő vallomásával a szerda esti Egyenes Beszéd foglalkozik. Cs. Miklós tényleg a Jobbikot támogatta a pénzből, mert ezt várták el tőle – nyilatkozta múlt héten a férfi barátnője. A bankrabló családja is ezzel egybehangzó vallomást tett, szerintük Miklós az interneten is szoros viszonyt ápolt a Jobbikkal. Cs. Miklós az elmúlt három évben bankokat, benzinkutakat fosztott ki, múlt héten került rendőrkézre. Barátnője, akivel három éven át jártak, úgy tudja: Miklós azért támogatta a Jobbikot, mert cserébe beígérték neki, hogy győzelem esetén részt vehet valami lakópark felépítésében. „Így biztos anyagi hátteret tud majd számomra is biztosítani” – magyarázta Miklós barátnője.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

75 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bigyibogyo
@inkvi: De értem, ezért sajnálom, hogy rákérdeztem :)
inkvi
@bigyibogyo: Ne legyél elkeseredve! Az Orbán Viktor koronázási miséjére kapsz tőlem egy meghívót, ha érdekel! Zsebkendőket is viszek, ha a meghatottságtól könnyeznél! Ideje már, hogy valakit királlyá koronázzunk!
bigyibogyo
@inkvi: Nem lehetne inkább engem? Kapna a Jobbik is egy játszó sarkot :)
inkvi
@bigyibogyo: Mennyit érne meg Neked? De átjátszanád a mesterkéltnek! Nem bízok meg benned!
bigyibogyo
@inkvi: Nem várok rád! cselekszem, 1 perc és ctrl + f5 :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.