Bokros Lajos, az MDF miniszterelnök-jelöltje szerint minden reformnak van költsége és haszna. A Magyar Televízió választási műsorának adott interjúban feltette a kérdést: ha a Fidesz azt mondja, nem ismeri a gazdaság helyzetét, akkor hogyan akar kormányozni?

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bra048
Ezúttal igazat szólt Bokros. Kár, hogy szimplán csak gazdaságpolitikus...
Major Betty
Bokros mit akar? menjen az Ibolykájával a fra......ba megszoritást ők a nagy okosak mikor a sok orrupció volt ők merre jártak milyen érdekes senki nem tudott semmiről csak a zsebüket tömködték mi meg fizetünk mint az állatok
magyarszív
Ilyenkor nagyon okos tud lenni, szószátyár.
vukkocska
@Betty53: ha érdemben nem tudsz válaszolni, akkor legalább kulturált legyél.
Más: Orbán sokkal jobban ismeri az ország helyzetét attól, hogy lyen alattomos legyen. Bár milyen intézkedése, vagy megnyilatkozása volt a kormánynak, mindjárt mindent jobban tudott. Ha azt mondta Bajnai, hogy felfelé megyünk, egyből a sárba döngölte. Azért tartom alattomosnak, mert nem nyilatkozik, nagyon jól tudja, milyen az ország helyzete, így viszont ígérget fűt-fát, hogy majd azt mondhassa, nem tudta, milyen az ország gazdasági helyzete.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.