Az Országgyűlés ülésrendjét úgy kell alakítani, hogy a képviselők minden héten gyakorolhassák a kormány felügyeletét - mondta az InfoRádiónak adott exkluzív interjúban a Fidesz elnöke. Orbán Viktor az Arénában arról is beszélt, hogy a várhatóan május végén felálló új parlament már az új kormány megalakulása előtt is fogadhat el törvénycsomagokat. Változásokra lesz szükség a költségvetési és az adótörvények területén is, és ha felhatalmazást kap a Fidesz, még az idei önkormányzati választások előtt felére csökkenti a megválasztandó önkormányzati képviselők létszámát.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

msziki
Átgondolt és következetes döntéshozásra van szükség, ellenkező esetben átesünk a ló túloldalára. Fontos, hogy az emberekkel kommunikálni kell, meg kell velük értetni, hogy mit és miért tesz az új kormány. Ellenkező esetben értetlenség és passzív ellenállás lesz a reakció.
Dr.luigilongo60
@msziki: Teljesen egyetértünk, csak azt is meg kell értetni a zemberekkel, ha a fél ország nem szeret adót fizetni, nem lesz mit elosztani.
Ezt az egyet még egyetlen kormánynak sem sikerült tudatosítani a zemberekben, vagy tán nem is akarták.
A nagykalapból csak úgy lehet kivenni, ha rakunk is bele.
Ehhez még közgazdásznak sem kell lenni, egy családban is így működik.
Amennyiben tovább engedik az ügyeskedőknek az adóelkerülést, semmi nem fog változni, illetve továbbra is a kisembereket, alkalmazottakat kell sarcolni, ami nem vezet sehova.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.