A parlamenti választás félidejére halasztaná Tarlós István az önkormányzati választásokat, mert szerinte nem egyszerre kellene tartani a kettőt - mondta a Magyar Televízió Ma Reggel című műsorában.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csutak
Freudi elszólás!
Ha rajtuk múlna holnap már koronázás lenne:(
szaboria
@csutak: Már egyszer megszelöztették elkellene halasztani az ide önormányzati választás kislépésben má adagoljákis igy mos nyernének röpke 7-8 milliárdot ezzel már lehetne játszadozni.
mandiner
@szaboria: Azt mondta szó sem volt az idei elhalasztásáról és szó sem lesz! Nézted a műsort? Nem hiszm, mert nem mondanál ilyet! Csupán annyit mondott hogy sok 1-másfél éven belül 3 választás(EU, parlamenti, önkormámyzati,) időben jobban szét kellene szórni!
Január
Tarlós csak azt mondta, hogy a parlamenti ciklus félidejére kellene időziteni az önkormányzati választást. Akkor a cikk cíne bizony hibás, hiszen csak az első önkormi választás lenne most 2 év múlva, azaz az előző után tényleg hat évre, a többi a parlamenit ciklus közepén, tehát 4 évenként.
A cikkirójának értelmezni tudni kellene....,.
szaboria
@mandiner: Keresgélj vissza még a mult évben nem Tarlós mondta valamelyik fideszes nyilatkozta, hogy elkellen gondolkodni mert nagy teher az országnak az egy évben két választás rendezése.Nem figyeltél a mondatom elejére.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.