A Fidesz felére csökkentené a parlamenti és az önkormányzati képviselők létszámát is. Szijjártó Péter, a párt elnöki stábjának vezetője szerint a megvalósítás üteme attól függ, mekkora győzelmet arat a Fidesz. A leépítések során több tízezer embert bocsáthatnak el. A választóktól kapott felhatalmazás mértékétől függ, hogy milyen gyorsan sikerül jelentősen csökkentenie a Fidesznek az önkormányzati képviselők létszámát - mondta Szijjártó Péter, a párt elnöki stábjának vezetője. A fideszes politikus szerint pártja szándéka teljesen egyértelmű: szeretnék az önkormányzati képviselők létszámát jelentősen, nagyjából a felére csökkenteni, hasonlóan a parlamenti létszámhoz.

Forrás: mr1-kossuth.hu
Feltöltő: Edy Andre
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

66 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr.luigilongo60
Honnan került elő ez a cikk, érdemes olvasgatni a fanoknak, mi is valósult meg az ígéretekből.
Jó páran el is tüntek innen azóta a fülkeforradalmárokból.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sokanvagyunk
@ha1ba: Te valami nagy ember lehetsz, hallod! - Melyik csatában ért légnyomás?
ha1ba
@Hopppá: Szerintem te hablagyolsz mert elég jól elterjedt magyarországon különben állatok idomításárra is lehet kapni nagyfrekvenciás készüléket !
ha1ba
@sokanvagyunk: Szerintem nemtudjátok hogy új büntetőtörvénykönyv lesz Július 1-től ! Fiataloknak is lesz intézet !
sokanvagyunk
@ha1ba: (19:41) Ez félelmetes! A bácsi most ijeszteget? 6-8 évesek is intézetbe? (a fene megette azt a kötőjelet! - ezzel a §-sal rebbegetnii!)
Darthon1
Szerintem Alaptörvényben(Tákolmány) kell rögzíteni, hogy amely párt kétharmaddal nyer annak kötelessége a Polgármesteri hivatal összes dolgozóját kirúgni! Be kell szerelni egy Kubatov telefont a polgármesterhez, aki onnan kapja rövid pórázon az utasításokat! Az Országgyűlés képviselői közül is csak a bekiabáló ember maradhat minden pártból. Ez négy ember, mivel a KDNP minden emberi számítás szerint nem párt,hanem szimbióta. Ezzel rögtön csökkenteni lehetne a Kövér szolgák számát is kettőre, mivel a négy párt képviselőire ennyi bőven elég. Sőt a TEK-re sincs szükség, mivel a Nagy Pókhas Vezér közvetlen videó telefonos kézi vezérléssel is tudná a folyamatokat irányítani a gumiszobából. Hajrá Szép Új Világ!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.