Meggyes Tamás Esztergomi polgármester füvező fiatalok társaságában látható egy youtube-ra felkerült videón. A polgármester 1998-as felvételen még hosszú hajjal álldogál a társaság közepén, és nem nagyon zavarja, hogy a többiek mivel foglalatoskodnak, sőt úgy tűnik ő is jól érzi magát.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
almalibre
Ami azt illeti sajnos ebben a korban nehéz elkerülni, hogy a társaságból, amibe belecsöppensz ne drogozzanak. Személy szerint én még sosem nyúltam droghoz, mint ahogy nem is dohányzom, ettől függetlenül sokszok el kell viselnem ezeket, azok kedvéért, akkikkel vagyok. A polgármester kezében nem látok mariskát és nem is tűnik úgy, mintha be lenne lőve. Az, hogy mi okból járt ezen a bulin, rá tartozik...
luciferi
@almalibre: akkor most fideszes, vagy szdsz-es a pali????
petmail13
@kevijeni: SZDSZ-es csak azért van most a fideszbe,mert az menőbb meg, akkor ott polgármester lehet:)
brezon
és még mi fog róla kiderülni , eléggé lopós a pali......
fülig jimmy
Nem hiszem hogy ha valaki levetkőzik,vagy elsziv egy betétes cigit az önmagában olyan nagy probléma lenne.Anem megfelelő mérték,a szezon összekeverése a fazonnal,na az már igen.
Ne legyünk álszentek.
Negyven évvel ezelőtt Mi a szalmalyukba vagy az erdőbe csábitottuk kedvesunket,most mint apák pedig szemet hunyunk hogy mi is történik a gyerekünk szobájába.Fiatalon a haverokkal a "nővérszállóra" jártunk,ahol ki lehetett próbálni a 1/2 szem seduxen és két háromcent "rumpunci" droghatását és az azalatt elkövetett sex milyenségét.
kamazuka
Inkább egy ilyen parti,mint egy meleg parti!
vukkocska
@kamazuka: csak aztán az ilyen partin a melegség is átjárhatja a szíveket :)
brezon
@vukkocska: remélem nem nyílik EGOMBAN Kék Osztriga BAR
lópicigáspár
Ott se volt! Fotómontázs! Hát nem látjátok?! Típuseset: Nem annak kell hinni amit látunk, hanem amit mond!:-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.